Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

The Sun: Alexis i samtal med agenten

Enligt The Sun har Alexis Sanchez hållit samtal med sin agent för att ”hitta en lösning” på sin situation… 

Alexis har varit allt annat än lyckad i Manchester United sedan han kom till klubben i januarifönstret. Han petades helt från förra helgens match mot West Ham, men var åter i laget då United mötte Valencia i CL i veckan. Han stod dock för ett smått bedrövligt framträdande och byttes ut för fjärde matchen i rad – denna gång till hånfulla rop från delar av publiken.

Enligt blaskan The Sun så är nu Alexis relation till Mourinho allt mer ansträngd och han ska ha hållit samtal med sin agent för att hitta en väg ut från ”mardrömmen i United” skriver tidningen.

Källa: The Sun

8 Kommentarer

 1. Thomas

  5 oktober, 2018 at 11:17

  Tack å hej …

 2. Martin

  5 oktober, 2018 at 14:10

  Helt jävla otroligt hur en av ligans bästa spelare plötsligt kan förvandlas till rent ut sagt kass. Förstår om spelarna börjar få panik och vill lämna, det här håller ju inte. Mourinho måste bort.

  • United4ever

   5 oktober, 2018 at 15:24

   Vad intelligent du är 🙁
   Tänk Nu är det Mourinhos fel att Alexis kan inte behålla bollen hahaha

   • GGMU7

    5 oktober, 2018 at 16:16

    😂😂😂

    • Björn

     5 oktober, 2018 at 21:30

     Kan ni lägga ner ert jävla tramsande? Trolla nån annanstans

   • Martin

    5 oktober, 2018 at 22:09

    Enligt somliga här så verkar ju ingenting någonsin vara Mourinhos fel. Spelarna är kassa, gör inte sitt jobb osv, dålig kvalité osv.. Konstigt att de presterade så bra innan de kom till united bara. Med er logik så verkar ju inte tränaren spela så stor roll, och då kan vi ju lika gärna ta ett billigare alternativ, typ någon ur egna ledet, som tränare istället för en överbetald föredetting som Mourinho 🙂 Bra tränare får spelarna att höja sig och utveckla de, men Mourinho för tillfället verkar snarare ha en motsatt effekt, sprider dålig stämning rent allmänt, konstig och tråkigt taktik, förstår inte hur folk kan blunda för det uppenbara…

    • Albo

     5 oktober, 2018 at 22:18

     Helt rätt, lite komiskt hur somliga tror att det är ”United-DNA” att ha kvar tränare bara för sakens skull. Det är 2018 och ingen kan vänta tio år på framgång med en tränare som dessutom försämrar alla spelare. 1990 gick det men inte idag.

     Tränaren är ansvarig, det är därför han kallas manager och står i kostym på sidlinjen. Misslyckas laget är managern ansvarig och han är förste man att åka ut.

     #MouOut

     • Geno

      6 oktober, 2018 at 08:19

      Du pratar som att det är du som är Manchester United.
      Tagga ner.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter