Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Berbatov: Plågsamt att se

Dimitar Berbatov säger att det är plågsamt att se Manchester United spela, men förespråkar inte ett managerbyte…

United är inne i en mindre kris och det råder ingen positiv stämning kring klubben i detta nu. Flera legendarer och f.d spelare har i dagarna gett sin syn på saker och ting. Roy Keane anser att spelarna ska sluta gnälla och spela med stolthet, Paul Scholes anser att Mourinho tappat kontrollen över sin mun och skämmer ut United och Ryan Giggs anser att Mourinho bör få behålla sitt jobb för att över tid få pli på laget.

Dimitar Berbatov är av samma åsikt som Giggs. Så här skriver den gamle Unitedanfallaren i sin Betfair-spalt.

”Jag är inte på Old Trafford längre, jag är inte på träningarna, jag pratar inte med managern eller spelare, men tittar man utifrån så är det inte kul att se hur de presterar just nu. Som f.d spelare så är det plågsamt för man vill att sitt lag ska vinna hela tiden. Men som jag sagt tidigare så är det inte lätt att vara manager dessa dagar och hantera alla dessa spelare, alla dessa egon – för stora spelare har stor makt nuförtiden.”

”Jag är säker på att alla i klubben gör allting de kan för att lösa den här lilla krisen de befinner sig i. Jag kan fortfarande inte föreställa mig att någon Manchester United-spelare inte skulle göra allt för att vända på det här. Spelare vill njuta av sin fotboll och stå för sina framträdanden. Ute på planen tror jag ärligt talat att de så gärna vill det att de försöker för mycket och det kommer då inte naturligt. Man kunde se hur de sprang omkring mot Valencia – jagade och kämpade för att visa hur mycket de bryr sig. Men för många spelare gjorde saker för komplicerade med för många touchar. Det kommer att komma tids nog, men tills dess så tycker jag att United måste hålla det enkelt och låta det komma till dem.”

”Om Mourinho kommer få sparken? Jag vet inte, men jag tror ärligt talat inte lösningen är att hela tiden byta manager. Nu i helgen har de Newcastle på Old Trafford och på pappret ser det ut som en bra chans att bryta en en negativ trend med fyra matcher utan seger. Men ibland kan det vara ännu svårare att spela på hemmaplan än att spela borta. När man inte är i toppform, arenan är full, fansen är missnöjda och saker inte funkar ute på planen då kan det vara en fruktansvärd upplevelse. Det andra laget spelar borta och allt de får från matchen är en bonus. För en själv så blir planen mindre och mindre, man har fansen på sig, man lägger ännu mer press på sig själv. Varje misstag leder till ett nytt misstag och mer självtvivel, för vi är alla bara människor. Det händer alla lag i fotbollen.”

”Mot Newcastle så hoppas jag att United kan få in ett mål under första kvarten för att få tro på sig själva och sedan kunna vara säkra och lugna med bollen. Jag såg i förra matchen att de ville bjuda både sig själva och fansen på en show. Men Rafa Benitez kommer säga åt sina spelare att just nu är den bästa tiden att möta Manchester United och det lär han ha matat i dem under hela veckan. Jag kanske är lite partisk, men jag tror United kommer vinna den här matchen. Men det kommer inte bli lätt och det kommer vara jämnt.”

 

Källa: Mirror

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
  • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
  • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
  • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
  • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter