Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

"Vi står bakom Mourinho"

Marouane Fellaini säger att spelarna i Manchester United står bakom sin manager…

Antonio Valencia sa efter matchen mot klubben med samma namn som hans efternamn att han själv inte har några problem med Mourinho och att laget är enat. I en intervju (som även den gjordes efter matchen mot Valencia) säger också Marouane Fellaini att (han tror) spelarna står bakom Jose Mourinho.

”Jag tycker att vi ville visa att vi är enade. Alla stod bakom (spelidén). Jag tror alla står bakom managern. Jag tycker att vi i dag visade en förbättring och vi måste nu fortsätta. Alla vill åt samma håll för att försöka bli bättre och göra bättre ifrån oss. Det var en dålig dag mot West Ham. Vi var alla dåliga. Nu måste vi göra vårt bästa och göra vårt jobb.”

”Vi  gav energi, möda och vi ville framåt. Vi försökte göra målet. Ok, vi gjorde det inte men vi måste köra på. Vi måste fortsätta jobba hårt. Vi har nästa match på lördag och vi spelar var tredje dag, så det är en chans att göra bättre ifrån oss. Andan är där. Det såg man i dag, men vi måste vinna på lördag. Det var en frustrerande kväll, men det var mycket bättre än mot West Ham.”

Fler nyheter från i dag – ”Spelarna försöker få Mourinho sparkad genom att medvetet prestera dåligt”

 

Källa: Sky Sports

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
  • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
  • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
  • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
  • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter