Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Owen: Det är Mourinhos fel

Michael Owen anser att Jose Mourinho bör hållas ansvarig för Paul Pogbas dåliga form…

Ingen spelare är formtoppad i Manchester United. Snarare tvärtom. Och ingen spelare har egentligen varit formtoppad under en längre period under Mourinhos två säsonger i klubben (inte under Moyes eller LVG heller för den delen).

Spelare som Paul Pogba glänste däremot i VM då han spelade för Frankrike, men i United har varken han eller andra spelare med potential hittat formen under hösten. Michael Owen anser att det är helt och hållet Mourinhos fel. I en intervju med Daily Star, säger han:

”Jag tycker han (Pogba) är en fantastisk spelare, även om jag känner att det är ganska frustrerande att se honom spela. Med tanke på hans ålder så borde han veta mycket mer och spela mer moget än vad han gör. Kontinuitet kommer med mognad, men det finns omständigheter med managern och dylikt. Under Ferguson hade han varit den bästa spelaren i världen. Han fick det bästa ur spelarna och hade tagit tillvara på den otroliga talangen.”

”Mourinho har en lång lista av spelare… Man tittar på spelare som Mohammed Salah och Kevin De Bruyne. Nu har vi Pogba och Alexis Sanchez. Det råder inget tvivel om att de hade varit bättre i ett annat lag och det tycker jag man kan hävda om många av hans spelare. Mourinho har gjort flera spelare bättre (under sin karriär) men majoriteten av dessa är försvarsspelare.”

Läs även – Keane till Unitedspelarna ”Sluta gnäll och spela för er stolthet och er stad”

 

Källa: Daily Star

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
  • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
  • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
  • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
  • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter