Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Keane: Visa stolthet när ni bär tröjan

Roy Keane säger att Manchester Uniteds spelare bör skärpa till sig och kämpa för tröjan, om inte för Mourinho…

Det pratas väldigt mycket om att Jose Mourinho tappat omklädningsrummet och att han spelarna inte längre kämpar för honom ute på planen – därav den trötta attityden vi nu ser United visa upp. Roy Keane menar på att spelarna bör skärpa sig och se till att leverera för sig själva även om det eventuellt finns agg mot Mourinho inom spelartruppen.

”Vi pratar om spelare och managers. Alla spelare kommer inte komma överens med sin manager och managern kommer inte gilla alla spelare. Jag har själv varit oense med ett par managers, men som spelare så ser man alltid till att spela för sitt lag när man går ut på planen oavsett det. Jag bryr mig inte om vad man haft för bråk med sin manager. Det är en del av sporten. Folk blir osams. Det händer även inom andra yrken. Tyvärr så överdrivs saker när man är i Manchester United – en av de största klubbarna i världen.”

”Men om man är en spelare för Man United och tar på sig tröjan och sedan går ut och inte ger 100% bara för att man är arg på någon, då önskar jag Mourinho lycka till med jobbet. Det finns många gnällspikar där ute – spelare som blir sura på sin manager och tänker att de inte kommer träna ordentligt. När man kliver ut på planen så spelar man för sin stolthet, man spelar för sin familj, för sin stad. Man ska inte bry sig så mycket om vad managern sagt om dig. Man kan bråka efter matchen, men när det är match så ska man spela med stolthet, med energi, med anda och förhoppningsvis lite talang. Man kan inte alltid spela bra. Man kan ha en dålig dag, men när man har en dålig dag så kavlar man upp ärmarna och slåss för sin tröja och ser till att inte låta sig distraheras av annat där ute.”

 

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. Tommy Sjölund

  4 oktober, 2018 at 11:56

  Alldeles rätt, man måste vara seriös. Käbbel kan man ta efteråt. Yrkesstolthet och att göra rätt för den lön de bär och alla supportrar som kommit dit för att se dem.

 2. Fricken89

  4 oktober, 2018 at 12:52

  Precis! Man kämpar för laget och klubben oavsett. Precis som Keane säger, så kan man inte alltid komma överens med alla, fast då kämpar man vidare ändå för sin egen stolthet, för det som själva klubben står för som historien utvecklat dem till och för sin familj. De sitter på löner som man själv bara kan drömma om och de har t.o.m råd att torka sig i arslet med sedlarna om de vill, då får de fan i mig kämpa och göra oss fans stolta för vår klubb när det vankas matcher!
  Oenseheter och gnabb får de ta ställning till vid sidan om planen. På planen ska det kämpas för vinst till varje pris, för det har de betalt/drömlön för att uppfylla!
  Fast som jag skrev i tidigare artikel, så hoppas jag att laget bygger vidare på senaste matchen mot Valencia, så kommer utdelningen tillslut. Pressa på!

 3. Emil

  4 oktober, 2018 at 17:55

  Keane ❤️

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter