Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Independent: Han är förstavalet

The Independent hävdar att Manchester United har ett tydligt förstaval som ersättare till Mourinho..

Enligt The Independent så står Ed Woodward fortfarande bakom Jose Mourinho, trots den smått katastrofala hösten Manchester United haft. Enligt rapporten så är dock övriga toppar inom klubben mer kluvna till situationen och styrelsen förväntas nu diskutera igenom saker och ting i lugn och ro under landslagsuppehållet, efter helgens match mot Newcastle.

Enligt tidningen så är man inte övertygade om att Zidane vore den rätta ersättaren. I Real Madrid hade han ett helt annat gäng att jobba med och en helt annan dynamik. Manchester United representerar en helt annan typ av uppdrag och det är inte självskrivet att han vore en succé som efterträdare till Mourinho. Tidningen hävdar istället att Mauricio Pochettino är klubbens förstaval, men att han skulle vara i stort sett omöjligt att sno ifrån Daniel Levy och Tottenham mitt under säsongen.

United skulle även behöva betala Mourinho en fallskärm på ca £12 miljoner. Så allt detta – ett tätt spelschema, oenighet om Mourinho inom styrelsen, ingen självklar ersättare, ett stort avgångsvederlag samt att man än så länge lever i Champions League – gör att trycket på Mourinho inifrån klubben ännu inte varit så stort, menar Independent.

Det har även förekommit lösa rapporter om att Antonio Conte skulle kunna vara en kandidat till jobbet.

 

 

Källa: The Independent

8 Kommentarer

 1. 8hampus

  4 oktober, 2018 at 10:03

  Conte kan dra åt helvete han

  • Martin B

   4 oktober, 2018 at 10:12

   Håller med dig till fullo! Conte är precis samma typ av manager som Mou, spelar liknande fotboll, kan bli tjurig, skapar dålig stämning och uttalar sig spydigt i media. Tror inte att United skulle ersätta Mou med honom, det vore ett dåraktigt drag!

   • Diablo

    4 oktober, 2018 at 10:25

    Håller med till fullo, Conte är en minimeversion av Mourinho. Nej tack!!

 2. Petet

  4 oktober, 2018 at 11:01

  Class of 92 fram till sommaren Sen pochettino där ifrån!

  • Hughes 10

   4 oktober, 2018 at 13:15

   Eller om det funkar fortsätta med 92

 3. Roy

  4 oktober, 2018 at 14:05

  Pochettino hade varit drömmen

 4. GGMU4ever

  4 oktober, 2018 at 15:42

  Pochettino? Kom igen nu, Pochettino är ingen vinnare. Han är inte av United kaliber. Han är mer tillämpad för en mindre klubb ala Arsenal/Tottenham. Han hade inte klarat av pressen. Vi behöver en absoluta världsklass tränare. Jag hade velat se Pep i UTD. Men han är ju upptagen. Då väljer jag i sådana fall Zidane före alla andra. Conte är bara ett skämt.

 5. Martin

  4 oktober, 2018 at 16:04

  Är det bara jag som verkligen inte vill ha någon tränare som är så förknippad med någon annan klubb? Jag vill ha antingen ett lite mer oprövat kort från egna ledet alternativt någon som inte redan varit i Chelsea, Tottenham, osv.. Verkligen inte Conte. Zidane är jag tveksam över. Gjorde ett grymt jobb i real, men andra förutsättningar samt en helt annan form av status och ikon där. Sen var han i real i 2,5 år innan han lämna över. Lär väl säkert bli så igen då, och då står man där om 2-3 år med samma problem. Jag vet faktiskt inte vilket namn jag önskar se, Sarri är ju en jäkligt intressant typ, men nu är han ju i Chelsea tyvärr. Men någon i den stilen.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter