Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ince: Spelarna vill få Mourinho sparkad

Paul Ince säger att spelarna i Manchester United medvetet presterar dåligt för att få Mourinho sparkad…

Attityden hos spelarna i Manchester United är allt annat än bra. Det står väl ganska klart att stämningen i United inte är den bästa just nu och spelarna gör uppenbarligen inte sitt bästa i matcherna. I helgens match mot West Ham hade United tex endast ett 50-tal löpningar. Lägst av alla lag. Det var ca 100 färre löpningar (sprints) än Liverpool, som toppade den statistsiken för omgången. Det säger en del om inställningen hos spelarna. Den gamle United-mittfältaren Paul Ince tror att spelarna medvetet underpresterar för att Jose Mourinho ska få skulden och därmed sparken.

”Det gör mig förbluffad att Manchester Uniteds spelare väljer när de känner för att anstränga sig för att spela för sin klubb. Alla spelare som bär tröjan borde anstränga sig och visa vilja, även om man inte får resultatet. Det finns ingen ursäkt för att inte anstränga sig. Det handlar om professionella fotbollsspelare med astronomiska summor i lön och som spelar för en av de största klubbarna någonsin. Jag gillar inte att det ser ut som att de inte bryr sig.”

”Ja, det kanske finns några spelare som försöker – men man behöver att hela laget bidrar. Enligt mig ser det ut som att de inte är intresserade av att spela för Jose Mourinho längre. När jag spelade för klubben så såg jag det som en ära och även om jag inte alltid spelade bra så finns det ingen som kan anklaga mig för att inte ha ansträngt mig. Det jag tycker är tråkigt är att dessa spelare mer än gärna ser att Mourinho får skulden. De borde medge att de själva är ansvariga för sättet som de spelar. De försöker offra honom, trots att de själva levererar dåliga framträdanden varje vecka och de kommer undan med det. Vissa spelare vill att Man United ska förlora bara för att pressen ska öka på Mourinho att få sparken. Man har så många gånger sett en ny manager komma in och helt plötsligt är spelarna motiverade. Man måste ifrågasätta spelarnas attityd.”

Fler nyheter från i dag – Michael Owen: ”Mourinho är orsaken till Pogbas dåliga form”

 

Källa: MEN

7 Kommentarer

 1. Fricken89

  4 oktober, 2018 at 12:33

  Det Ince säger om spelarna stämmer helt och hållet, vilket är ett enormt sorgligt beteende.
  Fast nu senast mot Valencia såg jag framsteg, som jag hoppas att laget bygger vidare på.

 2. G. Best

  4 oktober, 2018 at 12:38

  Han såg det som en ära. Skitsnack. Skrev på för Liverpool efter sin tid i Italien. Mycket ära i det.

  Att spelarna presterar dåligt med vilje är väldigt konspiratoriskt. Svårt att se spelare på denna nivån göra sånt. Är nog mer brist på Mourinho sätt att leda lget som gör att prestationerna är undermåliga. Exakt samma situation som i Readl Madrid och Chelsea när hans tid började lida mot sitt slut.

  Han tappar spelarnas förtroende och kan inte leda dom då som nu.

 3. Felix

  4 oktober, 2018 at 13:40

  Han snackar skit. Det är uppenbart att spelarna försöker, och precis lika uppenbart att de är uppgivna för att de inte vet vad eller hur de ska göra. Klart offensiven blir stillastående när den inte drillas alls utan ska improvisera jämt. Problemet är inte attitydmässigt, det är taktiskt, och det är på Mourinho.

  • Roy

   4 oktober, 2018 at 14:08

   Helt rätt,en översittare är vad han är.

   • Albo

    5 oktober, 2018 at 19:01

    Håller helt med dig Felix👍🏽👍🏽

  • Affe

   5 oktober, 2018 at 18:31

   Felix,om Ince (och Keane) har den här uppfattningen så
   tycker jag att dom kanske vet vad dom talar om. Men du
   avfärdar deras åsikter med ”skitsnack”. Och så drar du
   positivet ett varv till med att allt är Mourinhos fel.
   Så dom är inte kapabla att veta. Men du vet så klart
   bättre än vad dom gör? Vem tror du du är,har du ens ett
   uns av deras erfarenheter på den här nivån? Lite grann
   ödmjukhet hade inte skadat.

 4. Hille

  4 oktober, 2018 at 14:07

  Mourinho är ett gift. Första 1½-2 åren har han med sig spelarna. Sedan börjar spelarna kreativitet sakta men säkert tyna bort, då de endast drillats i defensivt tänk. Han tar bort glädjen i spelet. Se bara i Chelsea. Sista säsongen var Hazard mer ”vänsterback” än en offensiv spelare. Titta på Hazard nu. Det sprudlar om honom..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter