Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ince: Går inte att jämföra betydelsen

Paul Ince sågar Romelu Lukaku och säger att en anfallare i Manchester United måste göra mer…

Luke Shaw och De Gea är väl egentligen de enda spelarna som kommer undan med godkänt betyg för insatserna under hösten. Resten av laget är helt under isen. En av Mourinhos ”untouchables” är som bekant Romelu Lukaku och belgaren är given i startelvorna även om han varit i usel form den senaste tiden, men Paul Ince säger att han måste börja bidra mycket mer och pekar på vad en spelare som tex Sergio Aguero gör för sitt lag.

”Det här är Man United vi pratar om. Spelarna måste göra bättre ifrån sig. Romelu Lukaku har varit bedrövlig. Mot Valencia var han fruktansvärd att se. Hans målsnitt är fenomenalt och han är oundvikligen talangfull, men han måste bidra mer. När man tittar på vad en spelare som Sergio Aguero gör för Man city, så går det inte att jämföra. Han bidrar i alla aspekter av matcherna. Lukaku måste ha bollen framför sig och till och med då så missar han solklara chanser.”

 

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. G. Best

  4 oktober, 2018 at 18:51

  En blind höna ser ju problemet till skillnad från Ince. Fan vilka dumma uttalanden han kommer med helt plötsligt. Spelar man en sådan försvarsinriktad fotboll som Mourinho gör där yttrar som spelar mer som ytterbackar och ett mittfält som är framför backlinjen, ja då blir Lukaku väldigt isolerad och ensam däruppe. Utan understöd har han ju inget support och får inget att jobba med förutom halvchanser och någon långboll.

  • GGMU7

   4 oktober, 2018 at 22:02

   Bra G.Best! Vi ska lyssna på dig framöver, du kan mer fotboll än Ince. Jätteduktig

 2. lopa

  4 oktober, 2018 at 20:10

  Jag tycker inte Lukaku ska bli sågad som han blir av vissa. Visst han är lite trög med bollen och har en måltorka – men det är en forward som gärna spelar offensiv fotboll likt i Everton/Belgien – och blir ofta VÄLDIGT ensam i offensiven, i United. Men han försöker & försöker. En av få spelare i United som ger sitt yttersta. Jag är säker på att Lukaku kommer dundra in med baljor med en annan tränare.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter