Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Valencia: Alla är på samma sida

Antonio Valencia insisterar på att hela laget står bakom Jose Mourinho trots alla rapporter om osämja…

United har haft sin värsta start på 29 år och den senaste tidens resultat mot sämre motstånd har satt en riktigt negativ spinn kring klubben, med rykten om sprickor inom laget där Mourinho sägs ha tappat omklädningsrummet. En av de senaste rapporterna gör gällande att Mourinho kommit på kant med Antonio Valencia, men kaptenen insisterade efter gårdagens match på att han själv och de övriga spelarna fortfarande står bakom sin manager.

”Jag har aldrig haft några problem med någon tack och lov. Beslutet är coachens och nu måste vi se det positiva. Vi spelade en viktig match och vi fick en poäng. Nu har vi Newcastle och vi måste slåss. Det jag kan säga från insidan är att grabbarna är lugna, jobbar hårt och har en bra attityd. Vi har inte haft bra resultat och därför börjar det ryktas. (Vi står bakom honom) till 100%. Han är vår boss, vi måste stå bakom honom och vi kämpar på.”

Läs även – Valencia förklarar kontroversiell like på Instagram

 

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. Peppis

  3 oktober, 2018 at 15:51

  ”Vi måste stå bakom honom” ja det är ju helt rätt, det måste man tills annat sägs. Var lika med Moyes och Van Gaal också. Det betyder inte att någon av dessa tre har gjort ett bra jobb.

  • Albo

   3 oktober, 2018 at 16:32

   Precis, men om det är så att flera medarbetare inte trivs med chefens metoder så har de all rätt i världen att tydligt visa det. Det gäller i vilken butik som helst, på vilket bygge som helst och på vilket kontor som helst. Så även i ett fotbollslag.

 2. Geno

  4 oktober, 2018 at 10:11

  Men snälla nån, Antonio kan inte ens engelska han förstår inte vad de bråkar om.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter