Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pogba: Jag får inte prata

Paul Pogba säger att han inte längre får ge intervjuer efter matcherna..

Pogba blev i förra veckan fråntagen sin roll som vice kapten för Manchester United. Mourinho ville dock inte förklara exakt varför, men en orsak bland flera kan ha varit de post match-intervjuer som fransmannens gett den senaste tiden. Pogba har vid flera tillfällen under hösten kritiserat laget och lagets inställning och attityd efter matcherna och när en reporter efter lördagens magplask mot West Ham försökte haffa Pogba i den mixade zonen så svarade han: ”Vill du att jag ska dö?”

Efter gårdagkvällens match mot Valencia försökte reportrar återigen få en kommentar av Pogba, men denne svarade då: ”Jag har inte tillåtelse.”

Enligt tidningarna kan det nu vara så att United instruerat Pogba att inte ge intervjuer längre.

Läs även – Spelarbetyg och matchrapport Manchester United v Valencia

 

Källa: MEN

12 Kommentarer

 1. 8hampus

  3 oktober, 2018 at 14:57

  När är dagen då vi bestämmer oss för att ta hand om den här klubben? Jag längtar så tills den dagen. En stadig jävla omstruktur är vad som krävs. Att Woodward är VD kan jag acceptera men han behöver anställa en sportchef som ansvarar för inköp av spelare. En ny tränare med modern och långsiktig struktur. Ge Mourinho sparken omgående. Rensa upp bland truppen. Ut med de som inte håller måttet eller har fel värderingar. Är det Pogba eller Lingard eller vem som ska inte spela någon roll. Anpassa sig till kulturen och klubben annars kan de gå till franska ligan lixom. Tack för ordet.

  • Scchhh

   3 oktober, 2018 at 23:57

   Håller med dig men angående värderingarna vilka värderingar är godkända och vilka inte?

 2. XX1

  3 oktober, 2018 at 15:01

  8hampus. Instämmer helt! Tycker du vi ska ta in Zidane?

  • 8hampus

   3 oktober, 2018 at 15:03

   XX1. Absolut. Zidane skulle kunna vara lösningen på problemet i tanke på hans titlar och status. Vi behöver ha en tränare som anpassar sig till den moderna fotbollen. Dels inte accepterar en förlust (vilket Mourinho är bra på. Spelar ingen roll om det är 1-0 i 88e minuten en ful nick av Fellaini) Men det är också viktigt att det ska vara en underhållande och framåt fotboll. Man ska vinna, men man ska vinna genom att dominera matchen. Att vara överlägsna. Att döda sitt motstånd helt enkelt. Zidane skulle absolut passa in. ##ZZIN

 3. GGMU7

  3 oktober, 2018 at 21:28

  Spela fotboll istället

  • Roy

   3 oktober, 2018 at 22:18

   Går ju att byta ut honom ….,vore väldigt tråkigt,lyser klass om Pogba. Tror det beror på nått annat,men vad… det är frågan.

 4. ML

  3 oktober, 2018 at 22:06

  Stor i truten men liten på plan. Va tyst och ge järnet istället.

  • Björn

   4 oktober, 2018 at 01:58

   Alltså. Ni kan lägga ner desinformationskampanjen nu. Det är ingen förutom du och ggmu7 som tror att det är en inställningsfråga hos spelarna. Detta är ett helt vanligt spelaruppror som Mourinho råkar ut för ungefär vart 3e år i de senaste klubbarna han varit i. Backa upp spelarna istället som kommer vara kvar när mou lämnar. Karln är ju helt bortom kontroll nu och kommer nog aldrig få ett storlag igen. Tänk på vad han sagt om laget och spelarna och fundera om ni skulle vilja ha en likadan chef.

   • ML

    4 oktober, 2018 at 09:32

    Texten handlar inte om Mourinho utan det är Pogba. Jag pratar om Pogba och orkar inte skriva mer saker som jag har skrivit innan men jag säger bara detta. En smutsig karaktär redan när han var tonåring med en smutsig grisig agent. De ville lämna United för pengarnas skull men till slut är det United som tog tillbaka dem igen, dessutom för stora pengar. Jag har aldrig gillat honom och kommer aldrig att göra det. Du Björn måste fatta det en gång för alltid. Jag gillar inte honom oavsett tränare, punkt slut. Jag har sagt det innan när Mourinho har värvat honom att han kommer vara orsaken att Mourinho kommer lämnar eller får kicken. Sen om du vill prata om Mourinho det kan vi göra i en annan fråga. Blanda inte ihop saker.

 5. Solskjaer

  3 oktober, 2018 at 22:13

  #BackaPogba #MouOut

 6. lopa

  4 oktober, 2018 at 01:22

  Zidane är den perfekta värvningen.

  Han låter spelarna ta ett stort ansvar samtidigt som han skyddar sina egna till 100% – tar all skit själv – och inte som Mourinho som HELA HELA tiden ska hitta en anledning till en förlust och hänga ut spelare ständigt och prata om kvalité hit & dit. Zidane tar på sig samtliga förluster och står bakom sina samtliga spelare. Älskar det.

  Zidane spelar också mycket enkelt. Gör det inte alls svårt för sig eller sina spelare. Täcker och öppnar de ytor som behövs. Anpassar sitt spel & sina spelare väl efter motståndet. Roterar hejvilt – men trots det har spelarna motivation NOG när de får chansen. Precis som SAF gjorde. Och det är en så otroligt viktig egenskap hos en fotbollstränare – att lyckas få sina mannar att hålla motivationen & energin på topp oavsett hur mycket eller lite du spelar.

  Sedan har han såklart en väldigt speciell karaktär. Läst att det är en tränare som är mycket speciell på sitt sätt. Rutinerna inför/efter träning/match. Allting måste vara på hans sätt. Ex bortamatcher i CL. Han är väldigt strikt med vart & hur man bor och ska vara med och bestämma vilket hotell.

  Hur som… Jag vill ha honom och jag hoppas verkligen att han kommer.

 7. United4ever

  4 oktober, 2018 at 17:21

  Aldrig i livet värva Zidane!!!!!! Karln vet inte hur det är att träna annan lag än Real Madrid som har 5-7 spelare på Fifa världselvan hahahahaha skärp er nu.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter