Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Ett okej resultat

Jose Mourinho reflekterar över gårdagskvällens match mot Valencia i Champions League…

United och Valencia spelade i går kväll 0-0 hemma på Old Trafford och Uniteds svaga resultatrad var därmed intakt efter matchen. Jose Mourinho säger att resultatet är rättvist och inte bra, men heller inte dåligt.

”Det var en frustrerande kväll och inte det resultatet vi ville ha. Det fanns en del förbättringar i vårt framträdande för om vi inte presterat på åtminstone en acceptabel nivå så hade vi förlorat och en förlust hade satt oss i en svår situation. Så i en så svår grupp som den vi har – om man inte kan vinna så ser man till att inte förlora. Jag tycker vi var laget som försökte mer och hade nog ett par av de bästa chanserna att avgöra, men jag accepterar att det är ett rättvist resultat.”

”De försökte, spelarna försökte och de höjde nivån på sin insats. Vi höjde vår nivå och intensitet och vi försökte spela i några avgörande positioner i uppbyggnaden, men vi saknar den tekniska kvalitén att bygga från defensiv planhalva. Vi gjorde något bra – vi försökte stoppa ett väldigt farligt och väldigt snabbt lag på kontringarna och vi försökte skapa chanser för att vinna matchen. Vi visste att vi inte skulle skapa 20 chanser för vi visste att våra anfallsspelare inte har det bästa självförtroendet just nu. Så vi trodde att vi med tre eller fyra chanser skulle vinna matchen. Det gjorde vi inte, men som sagt – det är inget dåligt resultat.”

”Det är inte ett bra resultat, men inte ett dåligt resultat. Normalt ska Valencia ha sju poäng efter den fjärde matchen. Jag tror de kommer ta sex poäng mot Young Boys. Så då blir det sju. Vi har två matcher på oss mot Juventus att ta poäng och det avgörs nog på Mestalla (mot Valencia) men det är en väldigt svår grupp.” 

”Nu har vi Newcastle innan landslagsuppehållet och efter det Chelsea och Juventus inom loppet av tre dagar. Det vore väldigt bra för laget om vi kunde slå Newcastle.”

 

Källa: Manutd.com

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
  • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
  • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
  • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
  • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter