Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ska Zidane ta över? Fansen säger sitt

Enligt en undersökning i Manchester Evening News så har fansen gjort klart vad de vill ska hända i United…

Mourinhos tredje säsonger i klubbar har historiskt inte varit lyckade och mönstret tycks hållas intakt med tanke på Manchester Uniteds minst sagt dåliga säsongsstart. Det cirkulerar rykten om att Zidane kan komma att ta över Mourinhos jobb som manager för klubben och den lokala tidningen i staden gjorde en undersökning där ca 7000 fans deltog. Frågan var enkel – ska Manchester United ersätta Jose Mourinho med Zinedine Zidane.

79% svarade JA och 21 % svarade NEJ.

Skvallerjournalisten Neil Custis hävdar i en artikel i The Sun att Zidane själv ska ha ringt Mourinho för att försäkra honom om att han inte är i närheten av att stjäla hans jobb. Men expertkommentatorn Tony Cascarino hävdar att hans källor säger att United redan inlett samtal med Zidane.

”Jag har hört att Zidane redan träffat United. Detta från en källa som berättat många saker för mig under åren, som sedan visat sig vara sanna.”

 

Källa: MEN

 

3 Kommentarer

 1. Mogge

  1 oktober, 2018 at 10:51

  Tjäna Mou! Läget? -Du jag vill inte sno ditt jobb. Nähe. Tack.

  • pink

   2 oktober, 2018 at 09:41

   Inte så konstigt tkr jag.. om dom känner varann någorlunda så är det väl klart att han ringer sin ”polare” och berättar att han inte har för avsikt att ta hans jobb?

 2. 8hampus

  15 oktober, 2018 at 15:23

  Tjoo Mou. Du är världens sämsta tränare och förstör United. Jag är en sjukt överskattad tränare också som har vunnit CL med ett självspelande piano. Men jag vill bara informera att jag få en bättre tjänst i Juve därav så tar jag inte ditt jobb. Hej

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter