Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Matchrapporter

West Ham United vs Manchester United

United åkte till London och levererade en insats som var mer deprimerande än Fulham 2013…

United XI: De Gea – Young (c), McTominay, Smalling, Lindelöf, Shaw – Pogba, Fellaini, Matic – Lukaku, Martial

United bänk: Grant, Bailly, Darmian, Fred, Herrera, Mata, Rashford

WHU XI: Fabianski – Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku – Rice – Yarmolenko, Noble (c), Obiang, Anderson – Arnautovic

WHU bänk: Adrián, Ogbonna, Diangana, Fredericks, Antonio, Snodgrass, Pérez

Domare: Michael Oliver

Inför: Rotationen jämfört med strafförlusten mot Derby var stor, då endast Young, Matic, Martial och Lukaku stannade i startelvan. Jämfört med elvan mot Wolves så var det dock bara fyra ändringar, då Young ersatte Valencia, Matic återvände från avstängning och petade bort Fred, McTominay gick in för Lingard och Martial petade Sanchez. Att Valencia, Lingard och Sanchez saknades helt ur matchtruppen förklarades bara med att man hade alternativ. West Hams enda ändring sen deras senaste match var att Antonio petades för Arnautovic.

Första: Under höstsolen på London Stadium så var det bortalaget, i rosa och svart, som tog hand om avsparken. Det var dock hemmalaget som inledde med intensitet och redan i 6e minuten fick utdelning då Zabaleta tog en perfekt tajmad löpning in bakom Uniteds backlinje (där McTominay upphävde offsiden genom att vara lite för långt ner) och argentinarens inspel fann Anderson mitt framför mål och denne hade inga problem med att skarva in 1-0 bakom De Gea. Martial fick i 11e minuten ett fantastiskt nickläge på Youngs inlägg, vilket han klantade till totalt genom att försöka nickpassa till Lukaku, men som tur var för honom åkte linjedomarens flagga upp för offside, så det spelade ingen roll. Framåt tjugominutersstrecket så började United skapa litegrann iallafall, och I 23e minuten så kom Lukaku först på ett Young-inlägg mot närmaste stolpen och nickade bollen i utsidan av sagda stolpe. Uppenbarligen så valde West Ham att försöka sitta djupt och vänta ut United – en riskabel taktik. Å andra sidan var United så plågsamt långsamma i att förflytta boll att det var svårt att se vad som egentligen skulle kunna göras. Inte hjälpte det heller att varje gång ett inlägg nådde en anfallare i boxen så åkte linjedomarens flagga upp för offside. I 39e minuten ville McTominay ha straff efter att ha lagt sig platt i offensivt straffområde, men domare Oliver gick inte på den. McTominay borde nog ha haft ett gult kort för försöket dock. I 43e minuten gick det från uselt till värre då Yarmolenko drog till ett skott efter hörna och bollen gick på en springande Lindelöf och seglade in i krysset precis under ribban, otagbart för De Gea. 2-0. Efter en tilläggsminut så blåste domare Oliver av en halvlek där United varit långsamma, oorganiserade och rakt av patetiska att se. Med tanke på hur långsamt spelet var så får man säga att Karl Pilkingtons liknelse med en sköldpadda var spot on.

Andra: Inga byten gjordes till andra halvlek. Efter en krampaktig och frustrerande halvleksinledning så plockades Lindelöf av för Rashford i 57e minuten. Efter bytet så fick United till ett par inlägg iallafall, och en nick av Pogba tvingade t.o.m. Fabianski att plocka ner en boll som såg ut att ha gått i ribban annars. Fellaini kom i 64e minuten väldigt nära att reducera på ett inlägg av Young, men Fabianski gjorde en fin räddning nere vid stolproten. Minuten därpå var Fellaini nära att frispela ett par lagkamrater med en fräck nedtagning, men en West Ham-försvarare lyckades rensa till en totalt menlös hörna. Arnautovic var i boxen väldigt nära att få en fot på en passning av Anderson i 68e minuten, men som tur var för United så missade han knappt. I 70e minuten gjorde Mourinho ett dubbelbyte och plockade av Pogba och Martial för Fred och Mata. Samma sekund som spelet sattes igång igen kom reduceringen ur det blå då Shaw’s hörna klackskarvades in av Rashford till 2-1. Strax därpå fick Yarmolenko kliva av för Snodgrass. I 74e minuten blev Smalling och McTominay fullständigt förvirrade och Arnautovic kunde sticka iväg i djupled på Nobles passning och komma helt fri med De Gea och placera in 3-1. Ridå.

I 82a minuten försökte sig McTominay på ett långskott som Fabianski fick tippa till hörna. Minuten därpå kom Antonio in för Arnautovic. I slutminuterna så uteblev fullständigt den tunga Unitedpress för reducering och kvittering som precis ingen alls som sett matchen förväntade sig. Lite oorganiserat bolltrillande och kassa inlägg shades-of-Fulham-2013 var allt man mäktade med. I den tredje tilläggsminuten av fyra så plockades Anderson av för Diangana. När domare Oliver blåste av för full tid så stod West Ham som fullständigt rättvisa vinnare med siffrorna 3 mot 1.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass.

De Gea: 3 – Kan knappast lastas för något av målen och gjorde det godkänt i övrigt.

Young: 2 – Hade ett par okej inlägg, men i övrigt var det rätt klent där på kanten. Hade problem mot Anderson.

McTominay: 1 – Såg fullständigt aningslös ut som mittback, men det är managerns fel snarare än hans. Försökte, men lyckades inte. Upphävde offside på första målet och bidrog bara till att göra försvaret oerhört osäkert.

Smalling: 3 – Gick bort sig vid tredje insläppta då det blev fullständigt kaos i backlinjen när han och McTominay inte alls var på samma sida, samma bok eller ens i samma bibliotek. Var i övrigt den enda anledningen till att ett osäkert och oorganiserat försvar inte rämnade som den franska armén 1940. Det är i det här läget svårt att inte tycka synd om Smalling som ständigt tvingas hoppa runt mellan olika positioner i mittlåset och ständigt med olika försvarspartners. Missen vid tredje målet till trots, han gjorde en godkänd insats i ett väldigt svårt läge.

Lindelöf: 2 – Påverkades mycket av att försvaret såg osäkert ut och såg själv osäker ut. Såg aldrig ut att riktigt komma in i matchen. Styrde olyckligt in andra målet. Milt sagt märkligt att det var han och inte McTominay som offrades när man ändrade formation.

Shaw: 3 – Hade lite problem defensivt nån gång men stod i överlag för en solid insats, och assisterade Rashford med en hörna.

Fellaini: 3 – På ett fulltständigt dysfunktionellt mittfält var han ende man att faktiskt visa riktig vilja och ilska över att det inte fungerade (och kanalisera det på ett konstruktivt sätt). Skapade en del när han flyttades fram och var nära att både göra mål och assistera. Godkänd insats.

Matic: 1 – Vaktmästaren rullade in honom på en pirra och så stod han där till full tid då vaktmästaren rullade ut honom igen på samma pirra. Den enda ursäkt han får är att av oklar anledning så har Mourinho börjat använda honom i en roll längre fram snarare än som ankare framför backlinjen, och han ser inte ut att klara det överhuvudtaget.

Pogba: 2 – Försökte i första halvlek och var nog enda anledningen till att mittfältet ens kippade efter luft nån gång. Blev ruggigt frustrerad i andra och insatsen sjönk såklart då också, och han blev utbytt.

Lukaku: 1 – Hade en nick i utsidan av stolpen, och utöver det så spenderade han nog hela matchen i närmaste bar, för han lämnade inga avtryck på plan.

Martial: 2 – Blandade och gav och det blev mest negativt, men han var en av få som faktiskt såg ut att stundtals kunna hota ens litegrann.

Rashford: 3 – Gjorde ett riktigt fint mål på ett tekniskt svårt sätt, det ger godkänt. Jobbade på i varje fall.

Fred: n/a – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Mata: n/a – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Mourinho: – Tactical dumpsterfireclass. Kan inte motivera sitt lag, kan inte organisera sitt lag, kan precis ingenting. Om han inte får sparken ikväll är det skandal. Han har nått vägs ände och fortsatt rakt ut för stupet som en kamikazelämmel, och av nån anledning så vill inte Eddie hoppa av. Väljer man att fortsätta med det här kattpisset så finns det inte mycket anledning att kasta bort mer tid på att kolla på matcherna, känns det som. #MouOut

P.S. Det kan ju klargöras att med tanke på insatsen så är alla treorna svaga. D.S.

Summering: Karl Pilkington: ”Still, I feel like supporting United is like having a tortoise as a pet. I had a tortoise, and they are not entertaining to watch. You don’t watch them, but you know you have got a bit of responsibility to show some interest. That is what I do with United. I keep an eye on them. I don’t watch them every game because, at the minute, that is a waste of 90 minutes. I just look at the result and if they win it is a bonus, I have no expectations any more.

53 Kommentarer

 1. Ruben

  29 september, 2018 at 16:24

  Summeringen är det bästa jag har läst på evigheter!!!

 2. Gustav

  29 september, 2018 at 16:25

  Klockrent Pilkington. Själv stekte jag torsk i andra.

  • Sauron

   29 september, 2018 at 16:32

   Det blir ofta torsk nuförtiden.

  • Solskjaer

   29 september, 2018 at 16:36

   West Ham stekte också torsk i andra. Fast den här torsken var gammal, seg, trött, avdankad och helt inkapabel att överleva. De stekte honom riktigt hårt dessutom, så filén blev riktigt torr och seg. Ungefär som skosulorna man hade i kängorna i lumpen.

   #MouOut #JoséOut

 3. Mogge

  29 september, 2018 at 16:34

  Tyvärr så bryr jag mig för mycket. Kan inte låtsas att det är skitsamma. För det tycker jag ej. Riv plåstret nu!

 4. Denondedengodedenfule

  29 september, 2018 at 16:48

  Tyvärr känner jag igen mig i Karl. Önskar det vore annorlunda. Stöttar vårt lag i med och motvind, men nu är det riktigt j-vla illa. Ny tränare måste tyvärr in, värva spelare med omsorg och skicka primadonnorna. Världens bäst betalda primadonnor är vad vi har. Att spela för United ville alla spelare i världen göra för 10-20 år sedan. Nu betalar vi fantasilöner för några som inte är beredda att kriga för sitt klubbmärke.

 5. Fredrik

  29 september, 2018 at 16:51

  Bästa beskrivningen av Matic…..hade varit bättre Carrick dragit på sig tröjan och Mou har ju ingen aning om hur man spelar en offensiv(modern) fotboll.

 6. Johan A

  29 september, 2018 at 16:59

  Summa summarum, tränaren är ytterst ansvarig. Tack för åren och för troféerna men nu går det inte längre. Mou måste gå, har backat honom fram tills nu men det finns inget grundspel längre och bråk med spelare gör att Mou måste gå. Ju förr desto bättre

 7. Hughes 10

  29 september, 2018 at 17:00

  Man sitter där och hoppas varje gång att nu vänder det! Men nej, varje gång blir man lika besviken, istället blir det sämre,tråkigare och mer håglöst för varje gång!
  Nu måste det till en förändring det funkar inte längre och absolut ingenting tyder på att vi är på rätt väg. Mou måste få sparken!!! Men sen kommer frågan vad tar vi in i stället? Inte helt säker på att Zidane är lösningen. Kanske är jag för nostalgisk men jag är mer inne på Giggs eller kanske Butt och/eller Schooles. Sen måste det in någon ledare som get allt i alla lägen och som kan dra med sig övriga laget. Måste inte vara världens bästa spelare, men en riktigt krigare!
  Kort sagt det räcker nu!!

 8. GGMU7

  29 september, 2018 at 17:21

  Fyfan vad dåligt! Hur kan man rädda säsongen nu egentligen? Det är tyvärr kört nu.. fortsätter det såhär så slutar vi på 9e plats som bäst, det är helt sjukt! All kritik till alla från ledare till spelare, hur kan man prestera så dåligt för en klubb i Uniteds kaliber? Orkar fan inte mer med det här skiten.. Man längtar till varje helg, laddar upp med öl och fixar maten för en bra helg och så slutar det såhär? Aja, forsatt trevlig helg på er!

 9. buhu

  29 september, 2018 at 17:35

  Bästa summeringen någonsin.. så trött på Mourinho och det har jag vart alldelse för länge. Han kommer ALDRIG mer träna ett stort lag, hans karriär på den stora scenen är död! Allt annat än sparken idag är skandal och ed måste börja bli självkritisk nu. Han kan inte dra i alla trådar som en stor klubb behöver dra i.. han är också väldigt inkompetent på många områden!!

 10. Loveunited

  29 september, 2018 at 17:41

  Sälj Pogba och spara Mou. In med Giggs

  • Loveunited

   29 september, 2018 at 17:41

   Sparka*

 11. Albo

  29 september, 2018 at 17:42

  Jag orkar inte skriva samma sak varje vecka, vi blir sämre och sämre för varje gång. Spelarna försöker inte, tränaren ser ut som ett planlöst frågetecken och de andra i staben ser ut att inte bry sig ett skit. Hoppas på en förändring NU så att vi alla här kan njuta av riktiga United för en gångs skull.

  Tur att maten var god i alla fall!

  #MouOut

  • Roy

   29 september, 2018 at 18:11

   👍🏻

 12. efterlyst

  29 september, 2018 at 17:56

  Äntligen börjar de flesta supportrar vakna till och inser att det är oundvikligt att Mou måste bort. Vi andra som har påtalat detta länge har fått skit som plastsupportrar, etc.

  Men nu det är struntsamma, för nu när majoriteten av oss är enade kommer det ske förändringar. Just nu är alla förändringar bra förändringar. Då finns det faktiskt en chans att vi kan rädda säsongen!

 13. Krister

  29 september, 2018 at 18:02

  Så fort man såg startelvan samt uppställning så blev man bara uppgiven. Trögare, långsammare United tror jag inte att jag skådat. Det är omöjligt att efter en sådan här match såga egentligen någon spelare. Mourinho är ansvarig till denna katastrofmatch. Bara engelsk press kan börja såga och döma ut spelare. Bäst är ändå Mourinho i intervjun efter matchen, bästa spelare? -ja men det var ju MC Tominay” Over and out.

 14. the manager

  29 september, 2018 at 18:43

  Uppgivenhet är bland de farligaste känslorna. Men t o m med jag börjar känna mig uppgiven. Vi kan nog vara överens om att nuvarande spelmodell inte passar nuvarande spelartrupp….

  • Fredde

   29 september, 2018 at 19:04

   No shit

 15. GGMU!

  29 september, 2018 at 19:05

  Nu börjar jag tröttna. Det kan omöjligt vara enbart mourinhos fel o brister. Tycker hela laget ser ut att vara efter i allt. Undrar bara hur nöata manager ska vända på detta. Tror det kommer bli otroligt svårt. Vilka stannar? Vilka går i så fall? Tror Matic karriär är över, han skulle inte ens hänga med Mertesacker på 10 m. Tror det är dags för sparken innan det blir allt för mycket skriverier om våra nyckelspelare. Eller vem vet Mourinho kanske lyckas väbda likt SAF?

  • buhu

   29 september, 2018 at 19:12

   Omöjligt att vända skutan nu. Han har tappat omklädningsrummet och sen tror jag inte carrick är mer på mourinhos sida än spelarnas eftersom han själv var nyligen där och alla är hans polare. Bara fighten mellan pogba och Mourinho är en anledning till att han tappat omklädningsrummet, peta honom som vice kapten. Bästa draget Mourinho kunde men jag tror spelarna stöttar pogba endå.. Mourinho har INGET att komma med längre

  • Ruben

   29 september, 2018 at 19:49

   Rash, Lingard, De Gea, Romero, Dalot, Shaw, Smalling, Martial, Lukaku, Bailly, Pereira, Fred, Fellaini och Pogba stannar och RESTEN kan försvinna!

  • G. Best

   29 september, 2018 at 19:59

   Vem är det som har ansvar för förberedelser, taktik och träning? Inte spelarna i alla fall. Det har ju visat sig gång på gång tidigare att tränaren är så viktig. Ta Leicester som vann ligan med det laget dom hade, det var Ranieri som låg bakom det med en trupp som inte var i närheten av den kvalité och nivå som topplagens.

   Ett lag är som en maskin. Ställer du in den rätt så går den som den ska. Det är tränaren som ska ställa in den. Spelarna kan så klart lite taktik osv men utan en tränare hade dom varit väldigt vilsna.

   Så jo, det är Mourinhos yttersta ansvar och fel varför det går som det går. Inte bara taktiskt då han vill spela en fotboll som är väldigt förlegad, men även att han inte får ut det bästa av spelarna, spelar dom ur position och att han kritiserar dom och ställer till med bråk och osämja.

   Jag tror inte någons karriär i United är över som spelare, alla spelarna är av mycket hög klass men att spela under tränare som inte får ut något av den potentialen dom besitter utan håller tillbaka dom och tvingar individuellt skickliga spelare som Alexis t ex ha sådant stort defensivt ansvar är ju galet. Allting fokuserar på defensiven och det är klart att det offensiva spelet blir lidande. Ska yttrar m fl ha sådana defensiva ansvar så är det inte konstigt att Lukaku blir så isolerad och springer runt själv uppe på motståndarens planhalva.

   Fotbollen har förändrats fullständigt sedan Mourinho taktik var framgångsrik. Det är över 8 år sedan hans taktik lyckades fullt ut när Inter vann Champions League. Under dom åren har en helt annan taktisk fotboll växt fram, något många tränare följt med i den utvecklingen och ändrat sin taktiska grund och syn på fotboll. Det är så moderna duktiga tränare lyckas.

   Det är något både Moyes, LvG och Mourinho inte följt med i och därav misslyckades dom. Medans andra som Pep, Klopp m fl lyckats. Deras taktiska grundsyn på fotboll finns där som för 8 år sedan, men den är finslipad och omgjord för att passa den fotboll som spelas år 2018. Det är skillnaden.

   • Albo

    29 september, 2018 at 20:49

    Det är sjukt sorgligt att vi är så dåliga, men det känns samtidigt skönt att ha haft rätt hela tiden. Jag visste från början att det skulle bli precis såhär och nu har det inträffat. Såg isberget i horisonten men kunde inte göra nåt åt saken. Hoppas Ed gör det nu innan vi hamnar i League 2.

    #MouOut

    • G. Best

     29 september, 2018 at 21:44

     Se det som att det är tråkigt att du fick rätt.

     Vi vill väl alla (trots meningsskiljaktigheter) att det ska gå bra för United?

     • Albo

      29 september, 2018 at 22:08

      Självklart. Min poäng är att jag har blivit kallad medgångssupporter, okunnig och gloryhunter av somliga sen dag 1. Har även blivit ombedd att dra åt helvete helt oprovocerat. Det är skönt att få rätt inför dessa som har pratat strunt.

      Men tro mig, mitt hjärta blöder av de bedrövliga resultaten och det kassa spelet. Försöker bara se det lilla positiva som finns.

     • G. Best

      29 september, 2018 at 22:47

      Men dom som kallar dig det använder bara det som ett dåligt argument för att föra sin egen åsikt. Visar bara på deras okunnighet i argumentation.

      Bara att ignorera.

 16. Hughes 10

  29 september, 2018 at 19:05

  Ja eller att nuvarande manager inte passar nuvarande spelartrupp!

 17. Klint Nyrèn

  29 september, 2018 at 19:26

  Gick och tippade i andra. Underhållande fotboll på tb just nu. #mouout

 18. Peppis

  29 september, 2018 at 19:26

  En jävla fars detta. Nu måste den få ett slut. Bort med Mou, i värsta fall låt Carrick köra detta tills vi har en långsiktig lösning.

 19. Böje

  29 september, 2018 at 19:33

  Och killen står och skyller på domaren. Det är helt sanslöst, tror han på det själv eller har han ingen verklighetsuppfattning? Vi är SÄMST, Mr. Chelsea är SÄMST, alla spelare är SÄMST förutom DDG och surgubbarna som sitter på tränarbänken är också SÄMST.

  Mourinho har tappat laget, som vanligt. Ingen vill ha honom kvar, bättre att skicka honom åt fanders innan vi åker ur PL.

  #MouOut

 20. Charlie

  29 september, 2018 at 19:33

  NU FÅR DET VARA NOG
  UT MED DIG MOU NUUUUUUU.

 21. Farzad

  29 september, 2018 at 19:50

  Jag tror att pogba för nästan hela spelartruppens talan när han kritiserade taktiken sist och indirekt kritiserade Mou. Detta var planerat, de vill ha bort Mou och har provat att gå via styrelsen utan gehör. Nu tänker de mer aggressiv approach. Nu tror jag att inte ens styrelsen kan backa. Antagligen måste de göra sig av med Mou då flera spelare hotat att lämna om han blir kvar, nu förstår de att det verkligen är illa! Man märker helt klart att spelarna medvetet spelar skit. Man anstränger sig knappt och en del spelare är Mou trogna och konflikten är där att se. Spelet avslöjar allt, Matic, Mctominay och Young och lukaku kämpar och springer livet ur sig medan de andra spelar som om det vore en dag i parken! Jag tror att vi inom dagar el veckor får besked om sparken!

 22. lopa

  29 september, 2018 at 20:48

  Detta är så tröttsamt….

  Och det kommer knappast bli bättre eller åtminstone inte vad gäller någon typ av Champions League-placering – det kan vi mer eller mindre glömma mina herrar..

  Och till er som skriker #MouOut o.s.v kan nog ta och glömma det. Har ni någon aning om vad det hade kostat att sparka Mourinho? Det är en hög summa som Ed knappast är sugen att visa upp till ledningen – som i sin tur hade tvärnekat oavsett…

  Jag är ganska säker på att Mourinho inte kommer ryka. Dock tror jag han ryker så fort det är omöjligt att plocka en CL-biljett (sett till poängen) så som Moyes. Jag skulle nog tippa på att det är skrivet i Mourinhos kontrakt att ifall inte en CL-biljett plockas så kan han sparkas för en mindre summa pengar.

  Med det sagt är det bara att bita ihop och invänta nästa säsong :))))))

  • Sauron

   29 september, 2018 at 21:01

   Vad kostar det att sparka Mourinho? Jag har hört argumentet förut men ingen har sagt vad det faktiskt kostar?

   • Böje

    29 september, 2018 at 21:22

    Iopa: ”Vi som skriker #MouOut” kom igen nu. Titta på Uniteds insta och läs kommentarerna, hur många som helst vill ha bort honom. En del av oss har faktiskt sakliga argument dessutom, det är inte att ”skrika.”

    Några få, som tror att de är bättre supportrar (fniss) om man håller fast vid detta elände som är sämre än LvG, vill ha honom kvar men resten av oss vill ha bort Mr. Chelsea.

    Men eftersom du vet att det är så himla dyrt, berätta hur mycket det kostar då? Vad tror du det kostade att sparka Moyes från 6-årskontraktet?

    • lopa

     29 september, 2018 at 22:49

     Böje:

     Finns gott om bra argument här på Unitedsverige till att kicka Mourinho. Det säger jag ingenting om. Jag själv vill ha bort honom. Jag är väl medveten om att många vill ha bort honom ink kommentarerna på Instagram. Men jag tycker inte du ska blanda in kommentarerna från Instagram. Det är ett gäng fans som skriker & hatar på allt och alla utan att ha speciellt mycket kunskap.

     Jag vet inte hur mycket det kostar att kicka Mourinho mitt under en säsong men sett till hans kontrakt + höga lön så kan jag tänka mig att det är en saftig summa. Mourinho själv nämnde det för några veckor sedan? ”Har ni någon aning om hur dyrt det för United att sparka mig”…?

     Moyes kostade självklart en del att sparka men eftersom han ej tog en Champions League-biljett så blev det ”billigare”..

     Jag håller mig fast vid att Mourinho inte kommer att sparkas på grund utav att det kostar klubben oerhört mycket pengar. Och jag ser att folk skriver ”det får kosta vad det kosta vill” och lite så känner jag också. Men så känner dessvärre inte ledningen. Annars hade han rykt i morgon (söndag) alternativt (måndag).

     • Böje

      29 september, 2018 at 22:59

      Tyvärr tror jag att du har rätt, vår styrelse är för ekonomisk för att sparka honom i dagsläget. Däremot tror jag att det kommer kosta minst lika mycket i längden att ha honom kvar, då intresset för matcherna svalnar rejält för varje dag som går och det leder även till att sponsorerna tröttnar.

      Jag övervägde själv att flyga över och se Everton hemma i höst men nej, det är inte värt att lägga tusentals kronor på att se på eländet, mitt Unitedhjärta klarar inte av att se dem spela såhär dåligt live och få stryk på OT. Såg Spurs hemma förra säsongen men det blir inga fler resor så länge Mourinho är manager. Blir en spahelg med tjejen istället.

 23. Roy

  29 september, 2018 at 21:07

  Spelar ingen roll,bli av med Mou får kosta vad det kosta vill

 24. Mogge

  29 september, 2018 at 21:33

  Det är dyrare att behålla Mourinho. Nu eller på sikt. Det spelar ingen roll. Kan ej se någon framtid ned den mannen vid rodret..

  • lopa

   29 september, 2018 at 22:53

   Mogge:

   Att det blir dyrare att behålla Mourinho vet jag inte riktigt ifall jag kan hålla med dig om. Skulle han sparkas så måste man fortsätta betala hans lön eller alternativt en klumpsumma + att den nya tränaren (Zidane?) kommer ha en riktigt bra lön.

   Att vi inte kan se en framtid med mannen vid rodret håller jag helt & hållet med om.

 25. Matte

  29 september, 2018 at 22:49

  Det borde kosta mer att ha Mou kvar !
  Tänker så här att inga ungdomar väljer utd som sitt favoritlag och man säljer mindre tröjor sämre sponsoravtal mm på sikt kommer det att kosta.
  Jag har kollat på utd från start av 90 talet och alltid stöttar och sett fram mot matcher men nu är det bara inte kul.
  Jag sa ju det när han skrev på och fick skit för det, för Mou är ju så känd och har vunnit så mycket fick man höra
  Han skrev på och han levererar exakt det som jag trodde.

 26. lopa

  29 september, 2018 at 22:57

  Matte:

  Ditt argument är ju fruktansvärt dåligt… United är den klubb som säljer och kommer sälja flest tröjor i hela världen. Tillsammans med ett par andra klubbar.

  Och vad gäller sportavtal är jag inte speciellt orolig över. United & Ed gör ett kanonjobb vad gäller avtal med olika sponsorer. United har aldrig gått såhär bra ekonomiskt som man gör och detta trots att vi spelar den sämsta fotbollen…..

 27. Matte

  30 september, 2018 at 00:08

  lipa
  Just nu ja men det jag menar är på sikt !
  Dom ungdomar som väljer lag kommer inte välja utd för ingen vill se sådan fotboll och när vi som är födda 60-80 talet inte köper prylar längre och går på matcher så kommer det in mindre intäkter. Och det är så tråkigt att se så till och med vi som har så stor hjärta för våran klubb snart inte orkar se matcher längre.

 28. ManU4ever

  30 september, 2018 at 00:27

  Mourihno är ingen United tränare och kommer aldrig bli i mina ögon, han står för allt ingen tränare tidigare i klubben gjort:
  1.Defensiv taktik
  2.Snabba resultat (dvs han värvar gärna äldre etablerade spelare)
  3.Han sätter sig själv i fokus mer än laget.
  4.Han existerar som tränare på lånad tid, hans taktiska triumfer är en utdöd ide´ och han har ingen Plan B.
  5.Han kritiserar egna spelare öppet i media.
  6.Han lägger alltid fokus på vad motståndarna gjort, fått med sig under matcher istället för att fokusera på att få ett fungerande anfallsspel. Mål ger vinster, inte om motståndarlaget fick en felbedömd straff eller liknande.

  Jag förstår frustrationen som måste infinna sig hos vissa spelare och lägg därtill all negativitet som Mourihno själv skapar.

  Jag förstår om man vill ha in nya spelare, jag förstår att United behöver förstärka på vissa positioner eftersom Pool, Chelsea, City… sprungit ifrån i utveckling. Det behövs nya spelare för att utmana på riktigt.

  Att hans filosofi inte fungerar med det mtrl som finns är ju uppenbart.
  Vinner man titlar med denna filosofi, jag tror inte det. Ett tydligt bevis på detta är ju när man parkerar bussen på Old Trafford mot City förra året… halllå… på OLD TRAFFORD!!!! Vi kontrar och hoppas vi vinner med 1-0.
  Tyvärr är den moderna anfalssfotbollen alldeles för bra för att nedslås med defensiv taktik över en hel säsong. Den nya fotbollen, Barca, Real, Bayern, City med stort bollinnehav och tydliga idee´r med 75% anfallsfotboll på motståndarens planhalva. Kontentan enligt mig och så tankarna gick när jag fick höra att Mourihno skulle ta över var att vi kommer bli stabila men aldrig nå ända fram, inte i ligan, inte i C.L men möjligtvis hamna i topp 4 skiktet varje år. Det räcker inte… det är titlarna som räknas.

 29. Mogge

  30 september, 2018 at 09:20

  Jag läste att det kostar runt 500 miljoner att rycka plåstret. Det kan det vara värt. Just det att vi är globalt stora samt har bra sponsoravtal. Det är ingen naturlag med detta spelet. Hur många miljarder vill företag betala för en fet logga på tröjan. Kanske ett stort Bussbolag är nästa huvudsponsor?

  • Viktor

   30 september, 2018 at 10:25

   Antar att du snackar om 500 miljoner euro. För det är ju en väsentlig skillnad mot 500 miljoner sek

   • lopa

    30 september, 2018 at 11:25

    Hur kan du ens tro att han snackar om 500 miljoner euro? Skrattretande ibland vad folk tror & tänker.

 30. Charlie

  30 september, 2018 at 11:09

  450 miljoner kronor enligt Aftonbladet

  • Sauron

   30 september, 2018 at 13:33

   12 milljoner pund enligt en del engelska tidningar.

 31. Martin B

  30 september, 2018 at 11:10

  Jag tror att det ligger mycket i det matte säger. Det är en effekt man inte ser nu men på ett längre perspektiv så stämmer det. Vi blir också en mer oattraktiv klubb för stora spelare att ansluta sig till och det på sikt gör det svårare att resa sig. Arsenal är ett bra exempel på det, även Liverpool. De är heta nu men det gick ett decennie utan att de var super sexiga.

 32. Stefan Å

  30 september, 2018 at 11:15

  Betala 450 miljoner direkt det är dom bäst investerade pengarna i modern tid av United. Klubben håller på att gå under,agera nu Mr Woodward.

 33. MRX

  30 september, 2018 at 13:07

  Håller med skicka han tröttnat på skitsnacket.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Jensen Rykten: United erbjuder superkontraktVäldigt många har en övertro på våran Victor. Visst han är bra, men enligt mig inte ens top tio…Maj 26, 09:16
 • Kommentar från: Daniel Johansson Rykten: United erbjuder superkontraktVan dijk är grym inget snack MEN DEN HÄR KULLEN AVGÖR MATCH EFTER MATCH PÅ EN HELT ANNAN NIVÅ HAN…Maj 25, 23:49
 • Kommentar från: Daniel Johansson Rykten: United erbjuder superkontraktHan och viktor hade bildat världen bästa mittbackspar i tio år framöver så ge han vad han vill hade betalar…Maj 25, 23:45
 • Kommentar från: Daniel Johansson Nya rykten om GriezmannTror fan vi vill ha griezaman passar oss perfekt en lojal spelare som han visade för nåt år sen när…Maj 25, 23:43
 • Kommentar från: Luna Richardson Nya rykten om GriezmannHello,   My name is Luna and I work for Charm-Media agency. I found your…Maj 25, 23:16

FLER Matchrapporter