Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pogbas svar på kritiken

Paul Pogba svarar på den senaste tidens kritik via sina social medier…

Pogba har på sistone fått kritik för uttalanden han gjort efter Uniteds matcher, då han tex ifrågasatt attityden hos laget efter sämre insatser. Efter helgens match mot Wolves, som slutade 1-1 så pratade Pogba återigen med media och sa då:

”Vi spelar på Old Trafford. Vi borde anfalla, anfalla och anfalla. Jag tror att lag är rädda för Manchester United när vi anfaller, men det var vårt problem i dag.”

Tidningarna har tagit tillfälle i akt att skapa rubriker av uttalandet med vinkeln att det var en diskret känga mot Mourinho, och Pogba tog till sociala medier för att kommentera saken.

”En del människor gör till och med problem av ”god morgon” för att skapa drama. Stor Poggodmorgon till er alla. Hoppas ni missförstår det.” skrev Pogba på Twitter.

 

Källa: Twitter

8 Kommentarer

 1. G. Best

  24 september, 2018 at 14:28

  “I can’t tell you because I’m a player,” said Pogba. “It’s not me.

  “I’m not the manager, I cannot, like, say that, but obviously we should show more options of playing.”

  – Pogba

  Nu börjar skitstormen rejält a la Chelsea när omklädningsrummet vände sig emot honom antagligen. Pogba är mycket mer värdefull för United än Mourinho, hoppas Woodward & Co är medvetna om det.

  Om han sitter kvar till sommaren vore det en förvånande, får nog gå i vinter. Hoppas det kommer in en vettig tränare efter honom som vill spela fotboll och förstår innebörden om vilken fotboll Manchester United ska spela.

 2. Albo

  24 september, 2018 at 15:35

  Precis. Resultaten den här säsongen hade Moyes lika gärna kunnat uppnå med den truppen vi har. Stortorsk hemma mot Spurs, knappa segrar mot skitlag och senast oavgjort hemma mot en nykomling. Titeln är redan körd så det blir att hoppas på topp 4 igen, vi är nya Arsenal. Stor applåd till vår styrelse, deras klockrena långsiktiga planering och deras nytänkande och genomtänkta väl av manager. #ChelseasKompost

  GGMU

  • Danne10

   24 september, 2018 at 20:21

   Med Moyes hade vi åkt ur PL för två år sedan. Det var United största misstag att ta in han så han förstörde hela klubben. Efter det har ingen klarat att bygga upp det vi en gång hade.

   Det man skulle gjort när SAF slutade var att ta en manager som hade vinnarmentalitet, spela den sortens fotboll man vill att United ska spela. Alt tagit en från det egna ledet. Man skulle inte ha bytt ut hela ledarstaben direkt.

   Nu är skadan redan skedd så nu får man börja kolla vad man vill som klubb.

   • Albo

    24 september, 2018 at 21:13

    Jag påstår att med den truppen vi har så går det knappt att börja säsongen sämre än vad vi har gjort. Om du påstår att vi hade åkt ur PL med Moyes och är allvarlig med det så vet jag inte riktigt om det är värt att bewsvara med några seriösa argument.

   • Fricken89

    24 september, 2018 at 22:37

    Du har helt rätt Danne10! (y)

    • Böje

     25 september, 2018 at 06:12

     Bra Albo! Påstår man att vi hade åkt ur med Moyes så kan man inte bli tagen på allvar, likadant om man håller med om det. Bra skrivet 👍

 3. Roy

  25 september, 2018 at 07:00

  Att det är Moyes fel att UTD går dåligt är ju absurt. Det är ungefär samma sak ….att det går bra för Klopp ,så är det Brendan Rodgers förtjänst.Suck.

  • Albo

   25 september, 2018 at 08:24

   Helt rätt Roy, visst är det komiskt! 👍🏽👍🏽

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter