Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sir Alex: Härligt att vara tillbaka!

Sir Alex Ferguson säger att det är en fantastisk känsla att vara tillbaka på Old Trafford…

Sir Alex var i går tillbaka för att se United på Old Trafford för första gången sedan hjärnblödningen i våras. Det var en emotionell stund för Sir Alex att vara tillbaka på sin arena, men han fick tyvärr inte se United slå Wolves. Innan matchen pratade han med MUTV.

”Det är verkligen kul att vara tillbaka. Det har ju varit en lång resa men jag tar steg framåt och gör som min son och doktorerna säger åt mig att göra. Så ja, det är väldigt bra. Jag är lite nervös ärligt talat. Lite spänd. För den senaste matchen var Arsenal i april. Det var länge sedan men det är härligt att vara tillbaka och jag hoppas bara vi får en seger i dag.”

Spelarbetyg och matchrapport United v Wolves – HÄR

”Jag saknar inte det här (intervjuer). Det är här pressen ligger – att träffa pressfolket med sina dumma frågor. Nej det är härligt att vara tillbaka på arenan och det kommer bli ganska känslosamt för mig när matchen börjar. Jag har sett fram emot det. Det var viktigt att det skedde vid rätt tid och att jag fick rätt vila innan jag började gå på matcher. Det kommer bli känslosamt, speciellt när jag sätter mig på min plats i boxen. Jag kommer vara glad när det är över och matchen sätter igång.”

”Det är otroligt. Det kom tusentals kort till Salford Royal Hospital. Jag hade lämnat sjukhuset då, men de fortsatte komma dit. Det är otroligt hur många emails, sms och vykort jag fått hem till huset också. Det har varit överväldigande. Jag skickade ju ett meddelande via MUTV för att tacka personer som tagit sig tid att skicka mig hälsningar. Det var väldigt viktigt att göra det. Några av läkarna är här i dag som gäster – det kändes som rätt sak att göra. Det är härligt att vara tillbaka!”

Jose Mourinho sa efter matchen:

”Det är fantastiska nyheter för alla. Inte bara för Manchester United-familjen. Det är det för alla i fotbollsvärlden och i hela världen. Det är fantastiska nykter för alla att han är tillbaka och frisk igen.”

 

 

Källa: Manutd.com

3 Kommentarer

 1. Albo

  23 september, 2018 at 15:59

  SAF, min hjälte ❤

 2. Roy

  23 september, 2018 at 19:20

  Fy vad jag saknar honom. Min hjälte oxå.Det var tider det Albo,då satt vi inte och skrev på nån United sida och stred med GGMU7😂.

  • GGMU7

   23 september, 2018 at 22:06

   Stred med GGMU7.. vilken pajas du är helt seriöst!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter