Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Gillade inte det jag såg

Jose Mourinho ger en ärlig reflektion av matchen mellan Manchester United och Wolverhampton…

Ett Manchester United med tre raka bortasegrar fick igår bara 1-1 hemma mot ett hungrigt och hypertaggat Wolverhampton. Mourinho var inte nöjd efter matchen.

”De tog sig an matchen och jag tycker att de förtjänade det för de spelade som jag själv vill spela – som om det vore VM-final. Det är den attityden jag vill att mina lag ska ha i varje match. Det hade vi inte. De hade det, vi hade det inte. Deras attityd var skillnaden. De var i matchen från första minuten. De tog varje boll och varje andraboll med maximal intensitet och vilja och det gjorde inte vi. Vi började dåligt, vi började båda halvlekarna med låg intensitet och det är svårt att vinna matcher om man inte är där med allt man har.”

”Att alla matcher är viktiga är något man lär sig som ung grabb i akademin. Man behöver inte ha erfarenheter från den högsta nivån för att lära sig det. Det är en grundläggande regel i fotbollen. Man måste spela på sin maxpotential och han maximal fokus – om man inte spelar i en svag liga där det räcker med 20 procent av sin potential. Så är det inte här och det vet vi alla. Vi hade en dålig start, men vi hade turen att göra ett mål innan dem. Men vi började andra halvlek igen med låg intensitet. Sedan släppte vi in målet och vi reagerade ju, men vi var inte kreativa nog eller vassa nog i sista tredjedelen. Vi hade några chanser att vinna matchen men det var inte tillräckligt.”

”Jag förväntar mig att mitt lag ska göra en bättre match än vad vi gjorde. Om vi hade spelat mot Wolves så som vi spelade mot Tottenham så tror jag att vi hade vunnit. Det kanske låter motsägelsefullt, men jag är mer besviken i dag än efter matchen mot Tottenham för mot Tottenham så gillade jag mitt lags framträdande väldigt mycket. Trots att vi förlorade. I dag hade vi ett bättre resultat, en poäng är bättre än noll, men jag gillade inte mitt lag (mitt lags framträdande).”

”Det var en situation som spelarna kände till väldigt väl (Wolves kvittering). Det pressande mittfältet. De två portugisiska grabbarna är båda den typen av spelare som gillar att pressa på korta ytor. Vi vet att de inte ger en tid att ha bollen, att vända och ta två touch. Vi gjorde inte det mycket så vi släppte in målet i en situation som är ännu svårare att acceptera. Men det var ett insläppt mål och man har 90 minuter på sig att visa en annan attityd och jag tycker vi behöver göra bättre än vad vi gjorde.

”Jag vill inte skylla på det (utmattning från veckomatch). Vi är professionella. Det får väl lite konsekvenser, men tex så spelade inte Alexis och Lingard den matchen. De var helt utvilade och de var en del av det här laget.” 

 

Källa: Manutd.com

9 Kommentarer

 1. GGMU7

  23 september, 2018 at 12:38

  Har sagt det många gånger förut, vi har riktigt bra spelare men problemet hos oss är det mentala, när det väl gäller som mest så presterar vi riktigt bra, alla är taggade! Som till exempel första champions League match, då är det kul och då ger man 100% men när man spelar mot Wolves, ja då tänker tyvärr våra spelare att det redan är klart innan matchen ens startat. Så jävla besviken!! HUR SVÅRT SKA DET VARA ATT VISA TACKSAMHET OCH ÖDMJUKHET FÖR EN KLUBB SOM BETALAR UT ERA JÄVLA LÖNER?!?!?!?!

 2. Böje

  23 september, 2018 at 13:15

  Gillade inte heller vad jag såg. Laget viker ned sig vid minsta motgång (Mourinhos sista halvår i Chelsea) och ingen tar tag i det. Vi är tvåhundra mil efter Liverpool och City, inte bara spelmässigt men nu också poängmässigt. Vi har bara mött ett enda ”bra” lag hittills men vi är redan låååångt efter.

  #JoséOut

 3. Alex express

  23 september, 2018 at 14:04

  Pogba är oftast magnifik med boll men han saknar arbetskapacitet utan boll, för att han ska få ut sin fulla potential så behöver han som i VM 2 löpstarka grovjobbare vid sin sida ( Mautudi, Kante )
  Tycker United säljer sig alldeles för lätt på centralt mitt, finns inget djävla go ! !
  Kan heller inte förstå varför Lukako få full speltid match efter match, i går var han ju helt bedrövlig.
  Alexis kunde ju spelat 9a istället, eller Martial.

 4. Roy

  23 september, 2018 at 17:30

  ”Gillade inte det jag såg”, har ju sett likadant ut sen första dagen du tog över…..vore roligt att veta hur du tycker det ska se ut på plan Mr Mou.

 5. UnitedCASANOVA

  24 september, 2018 at 01:23

  Jag håller faktiskt med Mourinho fullständigt. Det är spelarna som inte går in och kämpar till 100 %, dem tror dem är fulländade stjärnor och printar pengar och leker allan på sociala medier.

  Hade dem varit lika fokuserade och gett sitt allt precis som Wolves så hade vi ju vunnit…. Jag är på Mous sida även om hans filosofi är ”tråkig” så har faktiskt laget frihet MED BOLL och dem har alltid friheten att kämpa 100 % eller 65 %.. Pogba ligger ju och snittar 60 % hjärta i matcherna liksom.. Det gör ju han lika funktionell som en sämre spelare som ger 100 % i motståndarlaget, och därutav försvinner våran edge, det gäller flera spelare.

  Smalling De Gea Shaw och Fellaini är ju de enda som ger 90%+ i matcherna… Det håller ju inte, usch vilken hårtork Sir Alex hade dragit på en trupp som inte ger 100 % där ute.

  • Oskar

   24 september, 2018 at 08:38

   Casanova// har man någongång själv spelat fotboll så vet man att spelarna inte ger järnet för att man vill ha bort honom. Tyvärr är Mourinho alldeles för narcissistisk för att se det själv, men de flesta fansen har fattat att han måste bort

   • ML

    24 september, 2018 at 10:42

    Men hur länge vill vänta dessa ungar att inte kämpar för sin tränare och klubb? Det gjorde de inte med Moyes, inte med LVG och nu inte heller med Mourinho. Ska de bojkotta alla tränare som kommer till klubben heller? Eller kanske vänta tills den perfekta tränaren kommer men den kommer aldrig för den finns inte. Väx upp och ge järnet för din klubb oavsett vad är för tränare eller bort med dessa kycklingar.

    • GGMU7

     24 september, 2018 at 13:55

     Mycket bra ML!

 6. Roy

  24 september, 2018 at 13:21

  Är inte så många kvar sen den tiden(Moyes LVG), Mou har snart köpt in en helt ny startelva,VNL ,Matic,Pogba,Fred,Lukako,Sanches,Delot,Bailly mm. Efter nästa fönster är det en helt ny elva.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter