Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Förvänta er en svår säsong

Jose Mourinho varnar för en mycket svår säsong för alla topplagen i Premier League…

United har haft en knepig inledning på säsongen men börjar komma på rätt köl. Efter fem spelade ligamatcher har man tre segrar och två förluster i ligaspelet, vilket ger en åttondeplats i tabellen inför dagens match mot Wolves. Samtidigt går de förväntande favoriterna City och Liverpool bra och Chelsea har kanske något överraskande tagit full pott och leder ligan.

United fick inte in de nyförvärven man ville ha i somras och Jose Mourinho varnar för en mycket svår säsong.

”Jag är optimistisk, men ja det blir en svår säsong. Med all säkerhet en svår säsong. Det har inte ändrats bara för vi vunnit två Premier League-matcher. Svår säsong. Man ser nivån på lagen – man ser Liverpools trupp, Citys trupp, Chelseas trupp, Tottenhams trupp, Arsenal blir bättre. Det kommer bli svårt.”

Lägg gärna ett bet på Unitedsveriges Trippel till matchen mot Wolves – Över 2,5 mål, Pogba eller Lukaku gör mål, United vinner matchen – hela 6 ggr pengarna. Läs mer här. 

”Jag säger inte att vi kommer få fler poäng än förra säsongen, för förra säsongen så fick ett väldigt bra antal poäng. Jag tror vi kommer vara ett bättre lag. Vi kommer att spela bättre än vad vi gjorde då, men jag tror det kommer bli en väldigt svår säsong. Inte bara för oss. Även för de andra, för de andra kan säga exakt samma sak som jag säger – Manchester United har ett bra lag, City har ett bra lag, osv. Alla kan säga samma sak. Om de tror att de kommer få en lätt säsong så har de fel, men jag tror att de alla vet att säsongen kommer bli svår.”

”Jag tror att bra resultat och bra prestationer skapar mirakel och dåliga resultat och dåliga framträdanden får en att se mer trött ut, mer sur, mer av allt (negativt). Fotboll är lite så. Ett lag som i går såg väldigt dåligt ut kan se väldigt bra ut idag och det som i går såg väldigt bra ut kan i dag se väldigt dåligt ut.”

”Paul (Pogba) kom från VM. Han var den sista som kom tillbaka eftersom han spelade finalen. Jag tycker han kom tillbaka med glädje, självförtroende och det gjorde att han kunde spela den första matchen mot Leicester på ett väldigt bra sätt utan nästan någon träning innan. Det handlar om stunden och om momentum, som ni vill kalla det.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
  • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
  • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
  • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
  • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter