Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Manchester United vs Wolves

Ett tandlöst United fick nöja sig med en poäng när Sir Alex var tillbaka på Old Trafford…

United startelva: De Gea – Valencia, Smalling, Lindelöf, Shaw – Pogba, Fellaini, Fred – Lingard, Lukaku, Sanchez

United bänk: Romero, Bailly, Young, McTominay, A.Pereira, Mata, Martial

Wolves startelva: Patricio – Bennett, Coady, Boly – Doherty, Moutinho, Neves, Jonny – Costa, Jota – Jiménez

Wolves bänk: Ruddy, Traoré, Saïss, Gibbs-White, Bonatini, Hause, Vinagre

Domare: Kevin Friend

Inför: Från mötet med Young Boys så blev det fyra ändringar: Matic och Rashford var som bekant avstängda och ersattes därmed av Fellaini och Lingard, samtidigt som Dalot och Martial petades till förmån för Sanchez och Valencia. Nuno Espirito Santo matchade samma lag som slog Burnley med 1-0 hemma i förra omgången.

Första: Strax innan lagen kom ut så exploderade Old Trafford då Sir Alex Ferguson var tillbaka efter sina hälsoproblem. När det väl var dags för avspark så var det ett helvitt bortalag som tog hand om denna, även om de var tvugna att slå den två gånger då domare Friend först tvingades blåsa bort den första efter att Sanchez varit för ivrig över mittlinjen. I 4e minuten så föll Valencia i en duell med Jota på offensiv straffområdeslinje, men domare Friend friade. Matchens första heta chans noterades i 7e minuten då Costa tog sig förbi på Uniteds vänsterkant och spelade in bollen till Jimenez som med ryggen mot mål vände sig och fyrade av ett lågt skott som De Gea räddade med en fotparad varefter Fellaini kunde rensa. I 14e minuten nickade Bennett en hörna tätt över. United var inledningsvis lite hackiga men efter ett tag så började det flyta lite mer då framförallt Fred började transportera boll framåt. Riktigt nära kom Wolves i 16e minuten då en hörna fann Boly som nickade i marken och mot mål, men De Gea stod för en fin enhandsreflexräddning och när även returen nickades mot mål så plockade han enkelt ner den. Målnollan sprack däremot åt andra hållet två minuter senare, då Fred fick bollen av Pogba tätt utanför straffområdet (efter att ett inlägg av Sanchez nickrensats) och Fred placerade in ett lågt skott intill Patricios ena stolpe. 1-0 till hemmalaget.

Därefter utvecklades något av ett ställningskrig där bollen gick fram och tillbaka utan att någon kom till några riktiga chanser. Efter 32 minuters spel så vann Pogba en frispark på offensiv planhalva som Fred skickade in i straffområdet där Fellaini vid bortre stolpen nickade ner den och Smalling försökte klacka mot mål, men bollen styrdes på en försvarare och hotade inte Patricio. United hade en del hyfsade anfall men de flesta dog då antingen Sanchez slog passningar ut i ingenstans eller Lingard höll boll alldeles för länge. Matchens första gula kort belönades Shaw med i 41a minuten då han sprang ner Costa. Fyra minuter senare fick United ett bra frisparksläge ute på vänsterkanten efter en hands, men Sanchez svepte bollen över hela straffområdet och ut över kortlinjen, utan att ens komma i närheten av vare sig medspelare eller mål. På tilläggstiden, som var en minut, så fick United en frispark i bra läge efter att Sanchez blivit fälld, och Fred klev upp och skickade bollen mot mål, men tyvärr så stod Patricio för en fin räddning uppe i krysset. Strax därpå blåste doamre Friend av för pausvila.

Andra: När andra halvleken drog igång hade ingen manager gjort några byten. Efter en jämn halvleksinledning så kvitterade däremot Wolves då Jimenez la upp en boll för Moutinho som dunkade den rakt upp i krysset, otagbart för De Gea, till 1-1. I 56e minuten stod Lindelöf för en fin brytning då Jota nästan kom igenom. I 61a minuten belönades Neves med ett gult kort då han blockerade Pogba. Samme Pogba testade minuten därpå skottlyckan från distans men bollen gick någon meter utanför. I samma veva kom matchens första byten, vilket var ett dubbelbyte av United: Fred och Sanchez plockades av för Martial och Mata. I 66e minuten skruvade Lingard ett skott mot mål som Patricio boxade till hörna strax under stolpen. Minuten därpå hade Lukaku en stenhård nick som gick utanför – helt omarkerad borde han fått den på mål, men i slutändan spelade det ingen roll då han var marginellt offside och linjedomarens flagga åkte upp. Efter att en boll hamnat hos Jota i 70e minuten drog denne iväg ett studsande långskott som De Gea räddade stabilt. I 75e minuten ersattes Costa av speedkulan Adama Traoré, och Lingard fick lämna plats för A.Pereira. Minuten efter vann A.Pereira en frispark strax utanför straffområdet, vilken Pogba skickade mot mål, dock inte bättre än att Patricio kunde skopa upp den stabilt. Saïss ersatte Moutinho i 80e och minuten därpå blev Boly och Doherty liggande efter en kollision i eget straffområde. Efter lite behandling kunde tydligen båda fortsätta. Matchens sista byte kom i 86e minuten när Jota lämnade planen till förmån för Gibbs-White. United försökte sätta press på Wolves i matchens slutskede, men det gick sådär. I 90e minuten kom Traoré förbi Shaw och fick iväg ett lågt skott mot mål som De Gea räddade med foten vid stolpen. Efter fem tilläggsminuter blåste domare Friend av matchen och lagen delade på poängen.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass.

De Gea: 4 – Stod för ett par bra räddningar igen, och var chanslös på målet.

Valencia: 3 – Okej defensivt de få gånger han försvarade. Men offensiven… han tar sig fram till en hög position, får bollen, tvärstannar, gör två sega stillastående finter och antingen passar snett inåt bakåt eller skjuter ett desperat skott(/inlägg?) rakt på försvarens ben. Han är den avskilda plats dit Uniteds anfall färdas för att dö när de blivit för gamla. Kommer väldigt snart att tappa sin startplats till Dalot. Svag trea.

Smalling: 4 – Skötte det mesta av lagets försvarande och gjorde det med den äran. Är nog den mest givna spelaren i startelvan frånsett De Gea vid det här laget. Tog även vissa initiativ till att försöka spela förbi det stillastående mittfältet, vilket var uppfriskande (men inte fungerade alls då den offensiva trion var ännu mer stillastående).

Lindelöf: 3 – Okej insats, men hamnade stundtals ur position. Kändes inte helt klockren och frågan är om inte PL är en storlek för stort. Kommer nog oavsett få fortsätta spela då han ändå fungerar bra med Smalling.

Shaw: 4 – Bra defensivt och hyfsad offensivt där han alltid såg ut att vilja, men varken Sanchez eller Martial gjorde det lätt för honom åt något håll.

Pogba: 4 – Riktigt bra överlag, men hans fina passningar togs inte tillvara på av en seg och dålig offensiv, men noterades iallafall för en assist. Gav dock Wolves läget som innebar kvittering, och slarvade en del i andra halvlek.
Fellaini: 3 – Kompetent insats som mittfältsankare. Något långsam i passningsspelet, men gjorde sitt jobb.

Fred: 4 – Visade vad han kan tillföra under andra halvan av första halvlek, då han transporterade boll framåt bra. Såg däremot rätt oslipad ut. Noterades för Uniteds enda mål, vilket ger ett plus. Slarvade rätt mycket i andra halvlek innan han blev utbytt.

Lingard: 1 – Den ende som erbjuder rörelse till Uniteds offensiv, men var inte vän med bollen och tycks inte kunna spela med utgångspunkt till höger om så hans liv hängde på det.
Lukaku: 0 – Snudd på parodiskt dålig insats. Påminde mest om en betongvägg i såväl rörelsemönster som bollhantering. Blandade usla förstatouchar och allmän dålighet med att vara fullständigt osynlig. Hade ingenting som helst med matchbilden att göra. Han var förvisso tämligen isolerad, men… rakt av usel insats.

Sanchez: 1 – Blinkade till en eller två gånger som statuslampan på en PC från 1992, och spenderade resten av matchen med att vara så osynkad att förmodligen fortfarande tror att han spelar matchen och att den pågår. Även om han jobbar bra så är han en dunderflopp såhär långt, och det är inte mycket som just nu talar för att han kommer höja sig. Här får man vibbar av Rooneys sista säsonger…

Mata: 2 – Piggt inhopp, och försökte något så revolutionerande som att försöka ta djupledslöpningar, vilket ingen annan gjorde. Om det inte vore för det faktum att han spelar på ungefär en tredjedel av alla andras tempo och är lika stark som ett dagisbarn så hade han varit riktigt nyttig.

Martial: 2 – Visade några lovande tendenser med boll, men han är så usel utan boll att han aldrig kommer kunna vara ett realistiskt startalternativ (om han inte kan förbättra det markant, vilket han inte verkar ha attityden för).

A.Pereira: 3 – Lovande inhopp och borde rimligtvis få mer speltid, då han ser ut att vara en betydligt mer polerad spelare än Fred är i dagsläget.

Mourinho: 3 – Man kanske kan tycka att Martial borde fått fortsätta efter sin bra andra halvlek senast, men i slutändan så var inget av de offensiva alternativen ens i närheten av godkänt. Hur mycket jag än kan mena att mycket av det beror på Mourinhos oförmåga att strukturera en offensiv så är den typ av individuell inkompetens framåt som vi såg idag inte något som kan läggas vid hans dörr.

Summering: I en jämn första halvlek så visade United hyfsade tendenser framåt, men så fort bollen nådde Lukaku, Sanchez eller Lingard så rann det ut i sanden. Det var ingen slump att Uniteds enda mål sköts in av Fred, assisterad av Pogba, båda vilka var bra i första halvlek. Bristen på offensiv struktur, totalt inkompetenta individuella insatser samt en högersida som inte tagit sig igenom en pappersvägg med hjälp av en pansarvagn underlättade inte för United att få med sig något från matchen. Och precis som vanligt följdes en åtminstone lovande halvlek upp av en frustrerande och dålig sådan. I andra halvlek så var det Wolves som fick pressa och ganska snabbt fick utdelning då Moutinho dunkade upp 1-1 i krysset. Särskilt nära att kvittera kom inte United då Pogba var ensam om att se ut att besitta någon form av teknisk kompetens framåt. I slutändan kunde inte 1-1 sägas vara särskilt orättvist, men det var oundvikligt att komma ur det hela utan känslan att United kunde och borde ha klarat betydligt mer än man gjorde.

Det är såklart särskilt oroväckande när Lukaku är i betongväggsfasen och inte kan ta emot en boll utan en tremetersstuds rakt tillbaka, för utan en Lukaku som fungerar så finns det ingen referenspunkt alls där uppe. Både Sanchez och Lingard stod för, snällt sagt, menlös insatser. Och tyvärr ser inte alternativen (Rashford, Martial) ut att vara i någon vidare form. Mata kan vi inte ens räkna med, för han hänger inte med och gör inte ens poäng längre.

Denna enda poängen innebar i varje fall att United klättrade upp på sjätteplats, före Bournemouth på målskillnad efter att dessa chockförlorat borta mot Burnley med 4-0. Upp till serieledande Liverpool är det redan åtta poäng.

Uniteds nästa match är på tisdag då man tar emot Derby hemma i ligacupen.

33 Kommentarer

 1. ÄlgeN

  22 september, 2018 at 19:06

  Herregud vrf ger man Sanches chansen asså han är sämre än Adnan Januzaj för i helvete!

  • GGMu1235

   22 september, 2018 at 19:18

   För att han typ har högre lön än Messi och att Mourinho är en envis gammal gubbe samt att han gör det Mou ber om (kämpar som en hund). Han platsar inte ens på bänken faktiskt. Sämre än Miki. Synd att man inte gick för en yngre o bättre Mahrez.

   • ÄlgeN

    22 september, 2018 at 19:25

    Mahrez hade inte heller levererat i United, alla spelare som kommer hit blir sämre. Hade Sanches signat för City hade han säkert pumpat in 25+ mål, så vad är dem som skiljer oss från City? Vi har ett mittfält som ser skit ut då menar jag inte Fred som var magnifik idag men med Pogba som slarvar och dribblar alldeles för mycket sedan en Fellaini som i för sig är väldigt nyttig fast kanske inte bäst spelfördelaren för ett lag som vill vinna ligan.

    • Affe

     22 september, 2018 at 20:07

     ÄlgeN,Sanchez heter han! Har du verkligen inte koll
     på vad våra spelare heter?

     • ÄlgeN

      22 september, 2018 at 21:00

      Ursäkta mig men har inte ork att komma ihåg namnet på en överbetald spelare

     • lopa

      22 september, 2018 at 21:46

      ÄlgeN:

      ”Ursäkta mig men har inte ork att komma ihåg namnet på en överbetald spelare”

      Fyfan vad bra sagt. Det är det han är och ingenting annat. Absolut ingenting annat. EN ÖVERBETALD SPELARE.

      Tack!

 2. ÄlgeN

  22 september, 2018 at 19:26

  Förlåt om jag låter så negativ fast kollade precis på Man City och blir jävligt arg att den lilla skit klubben kan komma så långt. USCH

 3. Esab

  22 september, 2018 at 19:50

  Ang Vigge så tycker jag man ska ge han iaf denna säsong om han nu får spela många matcher så han kanske växer in i det. Tänk på hur de va för De Gea i början.. säger nu inte att han blir lika bra men han kan bli en riktigt bra mittback med tiden

  • Felix

   22 september, 2018 at 21:30

   Han kommer ju få den här säsongen iallafall, för han är den som fungerar med Smalling och Smalling är ju tokgiven nu. Det som skulle kunna bänka honom är väl om Bailly plötsligt skulle hitta ett fantastiskt samarbete med Smalling när han får chansen, men det känns inte supertroligt.

 4. GGMU4ever

  22 september, 2018 at 20:40

  Om vi kunde dumpa Sanchez och Valencia ett par matcher. Starta med samma elva ett par gånger… få lite kontinuitet, få igång något samspel så kanske vi skulle kunna komma någon vart. Så mycket rotationer så att man spyr… Dalot bör vara given framöver… Dumpa Lingard och Sanchez, bägge har varit ur form ett litet tag nu. Mata bör skeppas iväg, asså han kan inte bidra med något. Han är super seg och super svag. Vi såg det mot Boys och vi ser det även idag. Inget nytt dock… vi har länge vetat att Mata inte riktigt håller. Snälla för guds skull spela Martial/Rashford ett tag så ska vi se att det händer grejer på kanterna. Det är så tröttsamt med Sanchez, han är sämst just nu. Han är den bäst betalda spelaren i ligan, det är ett stort jävla skämt för o vara ärlig. Han är kanske den sämsta wingern i hela ligan just nu. Så tröttsamt. Visst kan vi skylla på Mourinho. Men när ska dessa överbetalda divor prestera? Vad stoppar Sanchez från att springa sönder kanten, dribbla, skjuta, göra inlägg. Han har ju tappat hela kittet. Kan han ens slå en passning? Han springer runt som en yr höna. Man kan klaga sönder på Lukaku, men hur många spelbara bollar får han? Vem i laget kan slå ett inlägg? = INGEN. Svaret är att inte en kotte kan slå ett inlägg från en kant som hittar Lukaku en enda gång. Så urusla kanter har vi. Den enda spelare i laget just nu som presterar på kanten är SHAW.

  • ÄlgeN

   22 september, 2018 at 21:03

   Skulle säga David De Gea också presterar varje match sen hade Lukaku en dålig dag fast alla vet här att han är en mycket skicklig anfallare

  • Roy

   23 september, 2018 at 21:27

   Helt rätt,Mata skull vi sålt för länge länge sen,nu kommer vi få ett inbetalningskort för att bli av med honom.

 5. Sauron

  22 september, 2018 at 21:10

  Förr i tiden var man arg i två veckor efter poängtapp – Nu så har man glömt bort matchen innan den är slut.

  • Albo

   22 september, 2018 at 22:28

   Håller helt med. Bara en tidsfråga innan nån gök och skriker att vi är värdelösa supportrar.

   #MouOut

 6. MOUTINHOGUBBEN

  22 september, 2018 at 22:59

  Man njuter ju av att veta att en sån skitspelare som Sanchez blivit i United kommer förstöra Rashfords United karriär. Alexis för chans på chans, medans Rashford inte får spela så mycket som han förtjänar.

 7. Peppis

  22 september, 2018 at 23:07

  Problem offensivt helt klart, bakåt och mitten ändå lite positiva signaler tycker jag… men då har ju förstås förväntningarna sänkts något vid det här laget.
  I vilket fall vill jag inte se Sanchez mer på ett tag nu. Är han så här dålig mot sånt här motstånd gång på gång, efter en sån perfekt sommaruppladdning osv, då är han inte mycket att hoppas på.

 8. Roy

  22 september, 2018 at 23:07

  Nja,spelade knackigt på konstgräset,spelade knackigt på OT, kommer vi bland dom fyra är jag nöjd,blir lite besviken på alla nyförvärv,Fred,VNL,Matic,Bailliy,Sanchez,Lukaku,Pogba(honom gillar jag),Dalot. Snart en helt ny elva. Blir nya förvärv inästa fönster,som jag sagt snart lyckas Mou,men kostar det så smakar det,om 3 miljarder till så är vi nog topp 4. Mou Out.

 9. Krister

  22 september, 2018 at 23:16

  Förklara gärna för mig hur man i denna match ifrågasätter Lindelöf? Förklara!! Om du haft en fet Maguire eller en VÄRLDSKLASS (herregud) Alderwield lol… Då hade vi vunnit? Yea right! Lukaku någon? Vart? Mittfält och anfall någon? Eller ska Lindelöf och Smalling göra alla mål också? Målet Wolwes gjorde, vem blev av med bollen på mittfältet och vilka jobbade hem och tog Mouthino? Är så jävla less på att höra att Lindelöf ser orolig och nervös ut! Förklara vad Uniteds försvar har att göra med det oavgjorda resultatet ikväll? Inkompetent anfall? Eller? Någon?

 10. Thomas

  22 september, 2018 at 23:52

  Herregud vad långt ifrån United klass vi är … Hur än de är och vilken elva man mönstrar så får man ej tappa poäng mot Wolverhampton hemma !! Skicka Sanchez åt helvete han har ej gjort en enda människa glad . Och sen måste vi hitta en manager som vårt lag tror på och vill spela för … Dom vill ej spela för Mourinho !!! Mou out ………..

 11. Thomas

  22 september, 2018 at 23:58

  Vi ligger 8 poäng efter Livepool … De är så enormt pinsamt !!!

 12. King

  23 september, 2018 at 00:30

  Krister kan bara inatäma med dig!!

 13. G. Best

  23 september, 2018 at 01:18

  Men ni får ju inte kritisera laget. Ni måste stå bakom Mourinho till varje pris. Annars är ni inte riktiga supportar.

  Blablabla.

  En blind höna hade ju kunnat dra samma slutsats som många andra redan dragit, tyvärr intalar sig vissa fortfarande att det är fel på spelarna.

  Det är alltid tränaren som står bakom laget och dess spel. Det har visat sig så många ggr tidigare. Titta på Leicester som vann ligan med ett lag som inte ens var i närheten i klass som det dåvarande toppklubbar. Eller när ett lag med Anderson, Cleverley och O’Shea på mitten krossade Arsenal.

  Det handlar om att ha en tränare som ser till vilket spelarmaterial den har och vilket motstånd man möter och därefter anpassa laget därefter. Även att få ut max av sina spelare i den taktik som lämpar sig bäst för varje spelare och dess kvaliteér. Detta är ju något Mourinho är usel på. Precis som Van Gaal och Moyes var likaså.

  Deras enormt envisa mentalitet om att laget ska spela och anpassa sig efter tränarens taktik och inte få ut den potential som finns i spelarna är ju fatalt tjänstefel. Jag ser fortfarande inte efter 2,5 år med Mourinho vad för typ av anfallsspel vi ska spela. Det är ju obefintligt. Det är bara försvarsinriktat och där man inte ens spelar sig igenom mittfältet utan tappar/har ingen länk alls mellan mittfält och anfall. Gång på gång i varje match är det samma sak.

  Tränar dom ens anfallsspel? Finns det ens en idé om hur det ska se ut?

  Det enda positiva idag var att se Sir Alex tillbaka på läktaren. Synd att han fick se United spela lika uselt som vanligt, det måste göra ont i honom att se sitt skötebarn bli så oerhört felbehandlat.

  Det blir ingen titel denna säsongen heller, möjligtvis om vi lyckas tråkspela oss igenom Ligacupen. Men den truppen vi har så är det inget annat än en katastrof att vi inte spelar bättre och inte är med i toppen. Allt skitsnack av Mourinho att han inte har spelarna för att vinna är fullständigt struntprat.

  Jag hoppas verkligen att en ny tränare kommer efter säsongen. En ung tränare som vågar spela fotboll och som har en vision som innebär att man vill anfalla och ta risker. Som ser till varje spelare och ger dom mer kreativ frihet. Som vill spela med mer snabbhet och givetvis har en grundtaktik, men att man spelar fotboll efter vilket motstånd man möter.

  Besvikelsen lägger sig aldrig, har varit en United supporter sedan 1994-1995 någon gång och dom senaste åren har varit oerhört frustrerande och att man varje vecka går runt på vardagarna och längtar till nästa match snart är bortblåst, det gjorde man förr. Nu är det mer att man somnar i soffan framför matcherna av tristess. Det är inte det United jag i alla fall en gång fastnade förr och vigt väldigt mycket tid, pengar och energi till.

  • Albo

   23 september, 2018 at 11:03

   Åh, vad bra skrivet. Du sammanfattar mina känslor precis, det jag har pratat om hela tiden. Folk som påstår att vi inte är riktiga supportrar har noll koll på vad supporterskap innebär, plus att de lever i det förgångna liksom Mourinho själv.

   Tack G. Best för att du skrev det här inlägget. Förmodligen det bästa jag har läst på den här sidan sedan Alex hyllningstext till SAF 2013.

   Stå bakom laget, ja! Kritisera det som bör kritiseras, ja!

   GGMU

  • efterlyst

   23 september, 2018 at 11:05

   Helt enig i vad du säger! Att följa United idag är lite som att vänta på att en familjemedlem avlider på hospice. Man har alltid hoppet, men vet innerst inne att det kommer att sluta på ett sätt.

   Oavsett hur det än går den här säsongen hoppas jag mest på att vi har en ny tränare till våren/sommaren. United behöver anpassa sig till den moderna fotbollen för att tävla i toppen framöver. Nu är vi ett mediokert mittenlag med överbetalda/ineffektiva stjärnor som knappt kommer upp i acceptabel normalnivå, förutom få stundtals undantag. Det beror främst inte på spelarna precis som du säger, utan direktiven från staben.

  • Solskjaer

   23 september, 2018 at 12:15

   Håller helt med dig G. Best! Vårt offensiva spel fungerar inte för fem öre och ALLA offensiva stjärnor underpresterar i det stora hela, och ingen klickar med någon. Det finns bara en enda person ansvarig för det och det är Mr. Chelsea. Han har fått massa bra spelare men han lyckas inte förädla någon.

 14. Farzad/replay Johan

  23 september, 2018 at 07:02

  Jag tänkte en del del på att Nuno Espiroto? lyckats bygga ett lag med knappa resurser som kan mäta sig med de bästa lagen, Wolwes kändes farliga när de kom i anfallsvågen och de hade ett fint passningsspel med högt tempo.

  Nu till United, speluppbyggnadsfasen tar tid och Lukaku som mottagare känns inte så bra, han har lite för dålig teknik för att vara den som kan göra något med bollen el ge laget andrum. Han blev bättre på detta under senare delen av säsongen när han blev mer varm med bollen, men han passar inte som ensam anfallare. Det andra som är svagt i United är kontringsspelet och det tredje är det offensiva spelet på den sista tredjedelen av planen, spelarna försöker men det känns som att det saknas den där kvalitén. Jag tycker Felix summerade Sanchez väl med Rooney parallellen, mkt slit dock för lite utdelning. Martial är mkt bättre offensivt än någon av våra spelare men om han polerar det defensiva så är han mitt förstaval, jag såg antydan till defensivt arbete när han jagade efter en anfallsspelare i motståndarlaget på defensivplanhalva.

  Ett stort plus är att laget ser mkt bättre ut i år, jag tror att vi hade förlorat mot Wolwes om det hade varit förra säsongen, det finns mer att hämta ur laget!

  Jag lämnar ett stort frågetecken för Vigge, tycker att han är lite väl dålig som libero och han känns rätt medioker i Man Utd, känns inte som en Man Utd spelare, tror inte han blir så långvarig!

 15. Farzad/replay Johan

  23 september, 2018 at 07:06

  Jag tänkte en del del på att Nuno Espiroto? lyckats bygga ett lag med knappa resurser som kan mäta sig med de bästa lagen, Wolwes kändes farliga när de kom i anfallsvågen och de hade ett fint passningsspel med högt tempo.

  Nu till United, speluppbyggnadsfasen tar tid och Lukaku som mottagare känns inte så bra, han har lite för dålig teknik för att vara den som kan göra något med bollen el ge laget andrum. Han blev bättre på detta under senare delen av säsongen när han blev mer varm med bollen, men han passar inte som ensam anfallare. Det andra som är svagt i United är kontringsspelet och det tredje är det offensiva spelet på den sista tredjedelen av planen, spelarna försöker men det känns som att det saknas den där kvalitén. Jag tycker Felix summerade Sanchez väl med Rooney parallellen, mkt slit dock för lite utdelning. Martial är mkt bättre offensivt än någon av våra spelare men om han polerar det defensiva så är han mitt förstaval, jag såg antydan till defensivt arbete när han jagade efter en anfallsspelare i motståndarlaget på defensivplanhalva.

  Ett stort plus är att laget ser mkt bättre ut i år, jag tror att vi hade förlorat mot Wolwes om det hade varit förra säsongen, det finns mer att hämta ur laget!

  Jag lämnar ett stort frågetecken för Vigge, tycker att han är lite väl dålig som libero och han känns rätt medioker i Man Utd, känns inte som en Man Utd spelare, tror inte han blir så långvarig!

  Antonio Valencia har för mig gjort sin sista säsong för killen kan verkligen inte bidra offensivt och problemet är hans inlägg men också hans problem att slå en spelare, händer int så mkt kring honom. Just nu är Shaw mkt bättre än någon av Young el Valencia och jag hoppas att Mou ser detta o adresserar detta, antingen med en värvning eller chansar mer kring Dalot!

 16. Mogge

  23 september, 2018 at 08:56

  Tittade på matchen nyss. Det var ingen rolig historia. Angående Lindelöf. Inte F förlorade vi poäng pgu honom.

 17. Björn

  23 september, 2018 at 12:40

  Oj valencia är ju helt slut offensivt. Och även dålig i positionsspelet defensivt. Han är fortfarande bra i duellspelet tycker jag men vi borde försöka spela in dalot i dessa lite enklare matcher där vi behöver fylla på på kanterna ordentligt. Man blev ju tokig sista halvtimmen när vi ska trycka på och han förstör varenda anfall med sina kassa inlägg och obefintliga kantlöpningar

 18. Björn

  23 september, 2018 at 12:44

  F öv tycker jag Pogba var helt magnifik igår. Vilken spelare! Helt dominant och hade vi haft ett rimligt 3manna anfall där uppe hade vi gjort minst 3 baljor. Han var ju tvungen att prickskjuta folk från 30 meter för de aldrig sprang i rätt ytor. Passen till fred är ju hittils årets höjdpunkt. Helt fantastisk. Fellaini var bra som dm och det var när mou flyttade upp honom som de gjorde mål och vi tappade stabilitet

 19. Farzad/replay Johan

  23 september, 2018 at 14:07

  svar till Björn. Jag glömde att nämna Pogbas briljans igår men vilken spelare, vilka passningar och vad duktig han var på att hålla i bollen. Mkt lovande insats! Vad tyckte du om pereira´s insats? Tkr att han verkade bra o trixig, gav sig själv utrymme och slog en del fina kombinationer. Tkr att spelet ser lite bättre ut med Pereira. Lingard är en bra spelare men saknar slutprodukt, händer inte mkt kring honom o då är Pereira en mer spelskicklig spelare som kan bidra med kreativitet! Det saknas kreativitet!

 20. Roy

  23 september, 2018 at 21:24

  Mou Out!!

 21. Richard

  24 september, 2018 at 11:38

  Jag fattar inte att vi har 3 vänsteryttrar men 1 högerytter

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
 • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
 • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
 • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
 • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter