Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Trippeln: United v Wolves

Här är Unitedsveriges och Betssons Trippel till matchen mellan Manchester United och Wolverhampton…

Trippeln var nära att gå in i matchen mot Young Boys – Över 2,5 mål i matchen gick in, över 7,5 hörnor i matchen gick in men Marcus Rashford hade behövt göra mål för att Trippeln skulle sitta.. Och han hade en stolpträff (suck).

Nu tar vi nya tag till lördagens match mot Wolves. Nykomlingen har hittills haft ganska målsnåla matcher och endast en av sex spelade matcher har innehållit över 2 mål. United har dock haft mer målrika matcher – endast en av sju spelade tävlingsmatcher har innehållit under 3 mål. United borta blir Wolves första tunga bortamatch, så låt oss hoppas att ett United med tre raka segrar trummar på inför hemmapubliken och plattar till sina gäster. Jag tror på över 2,5 mål.

Jag tippar Paul Pogba och/eller Romelu Lukaku som målskytt. Pogba gjorde två mål senast och stod för en stark prestation mot Young Boys. Om det blir straff i matchen är det med absolut största sannolikhet Pogba som tar hand om den. Lukaku är den som ska göra målen i öppet spel. Så den här punkten behöver inte förklaras närmare.

United vinner matchen. United spelar hemma. Man har tre raka segrar i ryggen (Burnley, Watford och Young Boys) och börjar hitta självförtroende och form. Wolves kommer förvisso också till matchen med tre raka segrar (Burnley, West Ham och Sheffield Wednesday). Innan den lilla segersviten hade man faktiskt även ett starkt resultat hemma mot Man City – 1-1 och man har inlett PL-säsongen bra. Inför imorgon skuggar man United precis bakom i tabellen Men ändå. United vinner. Man har vunnit nio av sina elva senaste matcher mot Wolves och Wolves har inte vunnit på Old Trafford sedan 1980.

Över 2,5 mål

Pogba eller Lukaku gör mål

United vinner matchen

Odds: 6 ggr pengarna

Om du inte redan är kund hos Betsson så blir du det HÄR

Trippeln hittar du

HÄR på desktop

HÄR på mobil

In och lägg ett bet!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/12 21.00
Valencia - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Roy Valencia vs Manchester UnitedMOUOUT!!!!!!!!!!!Dec 13, 05:13
  • Kommentar från: runar ESPN: Pogba inte till saluabsolut att tiderna förändras men det jag efterlyser är lite mer jävlar i mamma som lilla Ida skulle sagt.…Dec 13, 03:55
  • Kommentar från: JJ Valencia vs Manchester UnitedVi har inget lag... det är elva individer ute på plan. Väldigt sorgligt.Dec 13, 01:39
  • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluskrivet*Dec 13, 01:29
  • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluMycket bra skriver Albo! Äntligen någon som skriver - dem absolut vettigaste, och viktigaste meningarna.. (Y)Dec 13, 01:28

FLER Nyheter