Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Trippeln: United v Wolves

Här är Unitedsveriges och Betssons Trippel till matchen mellan Manchester United och Wolverhampton…

Trippeln var nära att gå in i matchen mot Young Boys – Över 2,5 mål i matchen gick in, över 7,5 hörnor i matchen gick in men Marcus Rashford hade behövt göra mål för att Trippeln skulle sitta.. Och han hade en stolpträff (suck).

Nu tar vi nya tag till lördagens match mot Wolves. Nykomlingen har hittills haft ganska målsnåla matcher och endast en av sex spelade matcher har innehållit över 2 mål. United har dock haft mer målrika matcher – endast en av sju spelade tävlingsmatcher har innehållit under 3 mål. United borta blir Wolves första tunga bortamatch, så låt oss hoppas att ett United med tre raka segrar trummar på inför hemmapubliken och plattar till sina gäster. Jag tror på över 2,5 mål.

Jag tippar Paul Pogba och/eller Romelu Lukaku som målskytt. Pogba gjorde två mål senast och stod för en stark prestation mot Young Boys. Om det blir straff i matchen är det med absolut största sannolikhet Pogba som tar hand om den. Lukaku är den som ska göra målen i öppet spel. Så den här punkten behöver inte förklaras närmare.

United vinner matchen. United spelar hemma. Man har tre raka segrar i ryggen (Burnley, Watford och Young Boys) och börjar hitta självförtroende och form. Wolves kommer förvisso också till matchen med tre raka segrar (Burnley, West Ham och Sheffield Wednesday). Innan den lilla segersviten hade man faktiskt även ett starkt resultat hemma mot Man City – 1-1 och man har inlett PL-säsongen bra. Inför imorgon skuggar man United precis bakom i tabellen Men ändå. United vinner. Man har vunnit nio av sina elva senaste matcher mot Wolves och Wolves har inte vunnit på Old Trafford sedan 1980.

Över 2,5 mål

Pogba eller Lukaku gör mål

United vinner matchen

Odds: 6 ggr pengarna

Om du inte redan är kund hos Betsson så blir du det HÄR

Trippeln hittar du

HÄR på desktop

HÄR på mobil

In och lägg ett bet!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: G. Best Rooney: Vi styrde omklädningsrummetSvårt att ha respekt för vad Rooney någonsin säger efter hur han skötte det när han ville lämna och flörtade…Okt 19, 20:23
  • Kommentar från: Fricken89 Inför Chelsea v Manchester UnitedMin elva: Martial-------------Lukaku-----------------Mata -------------Pogba------A.Pereira--------------- --------------------Matic------------------------ Shaw--------Smalling-----Bailly------------Dalot -------------------De Gea------------------------ Sub: Fellaini,…Okt 19, 18:32
  • Kommentar från: Solskjaer ”Skulle vara svårt att tacka nej”Detta vore såklart riktigt fint. Han är dessutom duglig med fötterna trots sin storlek och tyngd. Kanske inte den bästa…Okt 19, 17:10
  • Kommentar från: Brämhult Daily Mail: En anledning till formsvackanKan han inte skaffa sig en ny seniorita så han blir lycklig igen :)Okt 19, 15:32
  • Kommentar från: GGMU7 Rooney: Vi styrde omklädningsrummetSom vanligt svarar du inte på det man skriver.Okt 19, 13:13

FLER Nyheter