Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Trippeln: United v Wolves

Här är Unitedsveriges och Betssons Trippel till matchen mellan Manchester United och Wolverhampton…

Trippeln var nära att gå in i matchen mot Young Boys – Över 2,5 mål i matchen gick in, över 7,5 hörnor i matchen gick in men Marcus Rashford hade behövt göra mål för att Trippeln skulle sitta.. Och han hade en stolpträff (suck).

Nu tar vi nya tag till lördagens match mot Wolves. Nykomlingen har hittills haft ganska målsnåla matcher och endast en av sex spelade matcher har innehållit över 2 mål. United har dock haft mer målrika matcher – endast en av sju spelade tävlingsmatcher har innehållit under 3 mål. United borta blir Wolves första tunga bortamatch, så låt oss hoppas att ett United med tre raka segrar trummar på inför hemmapubliken och plattar till sina gäster. Jag tror på över 2,5 mål.

Jag tippar Paul Pogba och/eller Romelu Lukaku som målskytt. Pogba gjorde två mål senast och stod för en stark prestation mot Young Boys. Om det blir straff i matchen är det med absolut största sannolikhet Pogba som tar hand om den. Lukaku är den som ska göra målen i öppet spel. Så den här punkten behöver inte förklaras närmare.

United vinner matchen. United spelar hemma. Man har tre raka segrar i ryggen (Burnley, Watford och Young Boys) och börjar hitta självförtroende och form. Wolves kommer förvisso också till matchen med tre raka segrar (Burnley, West Ham och Sheffield Wednesday). Innan den lilla segersviten hade man faktiskt även ett starkt resultat hemma mot Man City – 1-1 och man har inlett PL-säsongen bra. Inför imorgon skuggar man United precis bakom i tabellen Men ändå. United vinner. Man har vunnit nio av sina elva senaste matcher mot Wolves och Wolves har inte vunnit på Old Trafford sedan 1980.

Över 2,5 mål

Pogba eller Lukaku gör mål

United vinner matchen

Odds: 6 ggr pengarna

Om du inte redan är kund hos Betsson så blir du det HÄR

Trippeln hittar du

HÄR på desktop

HÄR på mobil

In och lägg ett bet!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 18/2 20.30
Chelsea - Manchester United
FA Cupen
Visas på Kanal 9, Eurosport

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: skipper Rykten: United planerar Sancho-budVore en jättebra värvning i paritet med Uniteds värderingar. Däremot ryktas det om att City har infört en klausul om…Feb 16, 10:38
  • Kommentar från: the manager Ince: Han är helt hopplösAnderson var ingen miss. Han gjorde några riktigt bra år innan skadorna kom. Sedan hade han inte psyke att komma…Feb 15, 23:56
  • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösVisst, men då har vi haft flera som har levererat samtidigt (Rooney, Tevez, Berbatov ett år, Ronaldo, RvP, RvN osv).…Feb 15, 21:33
  • Kommentar från: Tobbe Ince: Han är helt hopplösFinns många som gjort 28 mål för United under en säsong. Visst är det bra.Feb 15, 20:49
  • Kommentar från: Böje Ince: Han är helt hopplösJag är inte heller något fan av Zlatan men 28 mål (eller vad det nu var han gjorde) kan ingen…Feb 15, 20:23

FLER Nyheter