Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Därför kommer inte Dalot spela

Jose Mourinho förklarar varför Diogo Dalot inte kommer vara med i lördagens match mot Wolves…

Diogo Dalot köptes i somras, men i april opererade han sig efter en knäskada så tiden i Manchester United har mest handlat om rehabilitering. Nu är han dock helt frisk och i onsdags var dags för A-lagsdebut i matchen mot Young Boys. 19-åringen stod för en mycket positiv debut på sin högerback, men Mourinho säger att han inte kommer spela i morgon mot Wolves. Redan på tisdag kan han dock räkna med mer speltid, då United möter Derby i Ligacupen.

”Jag vill att han är helt fräsch under anpassningsprocessen, så han kommer inte spela i morgon. Han spelar dock på tisdag igen. Jag vill att han ska vara helt fräsch när han spelar. Att spela för Manchester United är svårt nog för en grabb på 19 år som kommer från ett annat land och efter en svår skada och operation så är det svårt nog – han behöver inte ytterligare svårigheter i form av trötthet från matcher.”

”Det var en svår plan (i Schweiz) så han återhämtar sig helt och på tisdag spelar han igen, men han visade de som inte känner till honom så bra att han är här för att att ta plats och att han är en väldigt bra spelare.”

Källa: MEN

1 Kommentar

  1. Mogge

    21 september, 2018 at 12:56

    Young Boy. Ja…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter