Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pogba: Jag tvekade aldrig

Gårdagkvällens stora matchvinnare Paul Pogba reflekterar över sin egen och lagets prestation mot Young Boys… 

Paul Pogba var en nyckel i gårdagkvällens match mot Young Boys. Fransmannen stod för ett mycket starkt framträdande med bl.a två mål och en assist. Det första målet var väldigt vackert och det andra kom på straff och Pogba tvekade aldrig på att slå straffsparken, trots att han missade en mot Burnley.

Spelarbetyg och matchrapport från Young Boys v Manchester United

”Nej jag tvekade aldrig” sa Pogba efter matchen. ”Jag skulle inte göra om samma misstag och jag har självförtroendet att göra det. Så tack till spelarna och managern för att jag fick förtroendet. Det viktigaste är att bollen sitter och det är jag glad för. Vi började med tre poäng. Det är det viktigaste. Vi vet att vi ska möta de större lagen. Vi spelar i Champions League så det är bara mästare vi möter. 

”Jag är väldigt glad. Glad över målen. Glad över resultatet. Vi fick resultatet vi ville ha. En väldigt bra start för oss och vi måste fortsätta så här. Vi hade lite problem. De var aggressiva och vann andrabollarna och var med i matchen. De förväntade sig inte vårt första mål och vi fick självförtroende av det. Efter det andra var det erfarenheten som var skillnaden. Och vi var även bra individuellt.”

Jose Mourinho var nöjd med Pogbas mod vid straffsparken:

”Ja det första målet var ett väldigt fint mål och det andra – jag gillar att spelaren har modet att ta straffen efter att han missat en mot Burnley” sa Mourinho.

 

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Fricken89 United intresserade av RamosHoppas jag verkligen inte.Maj 26, 21:41
  • Kommentar från: Martin B United intresserade av RamosNej tack!!! Smutsig spelare...Maj 26, 21:22
  • Kommentar från: Viktor De Ligt om framtidenBlir det inte premier league eller la liga sp blir det Bayern. Däremot fick de ligt och de Jong frågan…Maj 26, 21:14
  • Kommentar från: Oskar Rojo: Jag vill stanna i UnitedGood, but not good enoughMaj 26, 21:08
  • Kommentar från: Farzad Sky: United ger upp jaktenUnited ska värva Marquinhos, erbjud De Gea i ett rakt byte. De Ligt o många av maffians fotbollsspelare använder andra…Maj 26, 20:19

FLER Nyheter