Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om matchen

Jose Mourinho reflekterar över matchen mot Young Boys i Champions League-premiären…

United toppar Grupp H efter en fin start på Champions League-äventyret. Man slog Young Boys med 3-0 borta i Schweiz och Jose Mourinho var i det stora hela väldigt nöjd efter matchen.

”Nej (man kunde inte önska sig mer) gällande resultat nej. Gällande prestationen tror jag det kan bli lite bättre. Jag förstår svårigheterna med starten av matchen, planen, intensiteten hos moståndaren men efter 1-0 så hade vi matchen i fickan. Vi kontrollerade matchen och det handlade bara om att få in ett till mål. Men i det stora hela. Bra prestationer. Bra debut för Diogo, bra match av Luke Shaw. Inga skador. Allt var bra.”

Spelarbetyg och matchrapport från Young Boys v Manchester United – HÄR

Efter en trög start på säsongen så har Manchester United nu tre raka segrar (mot Burnley, Watford och Young Boys). Alla har kommit på bortaplan och Jose Mourinho ser nu fram emot att återvända till Old Trafford för att ta sig an Wolverhampton inför en förhoppningsvis nu mer positiv hemmapublik.

”Old Trafford var fantastiska mot oss efter en förlust (mot Spurs) och nu väntar de på oss efter tre bortamatcher där laget visat karaktär, personlighet och engagemang så jag tror Old Trafford har all anledning att vänta på oss med en bra känsla – mot en bra motståndare, en motståndare som kommer med en känsla av framgång efter sin säsong i Championship och det går bra för dem i Premier League. Så det är en svår match för oss. Vi kan inte ens resa hem i kväll, vi får resa i morgon och sedan spela match i helgen. Men jag vet att Old Trafford kommer stå bakom oss.”

 

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter