Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: De två spelarna var fantastiska

Jose Mourinho berömmer speciellt två spelare efter gårdagskvällens match mot Young Boys…

United fick i går en fin start på Champions League då man slog Young Boys borta med 3-0. Luke Shaw var tillbaka efter smällen han fick i matchen mellan England och Spanien och byggde vidare på den fina form han visat upp under säsongsupptakten. På andra ytterbacken debuterade Diogo Dalot och även han stod för en väldigt bra insats och Jose Mourinho berömde båda spelarna efter matchen.

Spelarbetyg och matchrapport från Young Boys v Manchester United – HÄR

”Jag vill även berömma Luke. För jag tycker att båda spelade på samma nivå – Diogo och Luke spelade väldigt väldigt bra. Vårt hot kom från dem. De hade fantastisk rörlighet, de hade djup, de hade inlägg, de slog assist, de var involverade i de mest farliga aktionerna och de förvarade bra. Så båda var väldigt väldigt bra.”

”Men Luke har varit här i flera år. Han har spelat sedan början av säsongen. För att vara den första matchen för Diogo för klubben och efter knäskadan tycker jag det var väldigt bra. Ett solitt framträdande. Jag tror att alla kunde se potentialen och alla kunde se att han är en 19-årig grabb som har över 10 år av spel framför sig i Manchester United.”

 

Källa: MEN

6 Kommentarer

 1. Alex express

  20 september, 2018 at 11:29

  Håller med, mkt bra framträdande av både Shaw och Dalot !
  Nu har vi plötsligt 2 offensiva ytterbackar som kan bli hur bra som helst, trodde inte direkt på Shaw efter skadehistoriken men han växer i varje match.
  Trodde ju inte heller tidigare att vi behövde ngn ny mittback, men måste nog ändra uppfattning då det känns allt annat än stabilt i mittförsvaret, dock en ok insats i går.
  En mittback i världsklass och vi kommer att bli farliga, vi har spelare på övriga positioner som kan och behöver växa.
  Vi får hoppas på januarifönstret.

 2. Mogge

  20 september, 2018 at 12:52

  Jag trodde på Fabio och Rafael med iofs.

  • Albo

   20 september, 2018 at 13:26

   Att sälja Rafael och ta in Darmian var väl ändå ett horribelt beslut av Moyes. Jag förstod det inte då, och jag förstår det framförallt inte nu. Dalot uträttade mer under matchen igår än vad Darmian har gjort på tre och ett halvt år.

   • Albo

    20 september, 2018 at 13:26

    LvG****

 3. lopa

  20 september, 2018 at 13:53

  Håller med. Tyckte om båda starkt. Framförallt Luke Shaw som växer match efter match. Håller också med Albo angående Dalot kontra Darmian. Förstår helt ärligt inte varför Mourinho behöll honom – trots att han ville gå? Darmian lär ju inte få EN minut den här säsongen, nu när Dalot dessutom är tillbaka.

  • Fricken89

   20 september, 2018 at 13:57

   Det handlade om skadeläget vid det tillfället. Både Dalot och Valencia rehabiliterade sig från skada och Darmian var den enda renodlade högerbacken man hade att tillgå. Han får nog sin vilja igenom i januari skulle jag tro.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Buhu Dortmund om Sanchos framtidLingard är endast i United pga egen produkt. Han förtjänar inte sin lön eller plats i laget. En bra arbetande…Maj 27, 01:11
 • Kommentar från: Buhu Rojo: Jag vill stanna i UnitedHoppa in med donbarna? Det är det enda killen kan göra! Livsfarlig att ha på planen och alltid risk att…Maj 27, 01:08
 • Kommentar från: Fricken89 De Ligt om framtidenOkej. Jag svarade Farzad på en tidigare artikel och som jag inte har en aning om varför den måste godkännas?Maj 27, 01:01
 • Kommentar från: Jensan De Ligt om framtidenMin copycat verkar ha lättare ser jagMaj 27, 00:59
 • Kommentar från: Ruben De Ligt om framtidenNope.Maj 27, 00:58

FLER Nyheter