Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Dalot om debuten

Diogo Dalot pratar om sin debut för Manchester Uniteds a-lag…

Diogo Dalot fick i går äntligen göra sin debut för Manchester Uniteds a-lag i bortamatchen mot Young Boys. Han tog hand om högerbacken och stod för en väldigt positiv debut – i matchen som United vann med 3-0. Efter matchen pratade han med BT Sport om sin första insats i Unitedtröjan:

Spelarbetyg och matchrapport från Young Boys v Manchester United – HÄR

”Väldigt bra. Mina lagkamrater har hjälpt mig så mycket att förbereda mig för det här. Jag tycker det var bra. Jag var nöjd med debuten och glad över segern och det är det viktigaste. Som sagt – mina lagkamrater hjälpte mig att känna mig bekväm i matchen, så det är jag tacksam för och jag tycker det här var en bra seger.”

Mourinho sa efter matchen:

”Bra debut för Diogo. Jag visste det. Jag visste att akademierna från de portugisiska klubbarna gör spelarna redo för stor press på de stora scenerna. Jag visste att han med sin personlighet var redo för det här. Det handlade bara om att orka spela i 90 minuter, som han gjorde.”

 

Källa: Manutd.com

1 Kommentar

  1. Martin B

    21 september, 2018 at 14:36

    Riktigt kul att se honom spela. Jag tyckte att han gjorde ett bra jobb! Fortsätter han så här och utvecklas så blir han en värdig ersättare till Valencia och en framtida stjärna!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter