Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om Uniteds chanser i CL

Jose Mourinho kommenterar Manchester Uniteds chanser i Champions League…

Manchester United är varken favoriter till att vinna Premier League eller Champions Leauge denna säsong, men i kväll inleder man spel i CL och på presskonferensen inför matchen fick Mourinho frågan om Uniteds chanser i turneringen.

Trippeln till Young Boys v Manchester United – HÄR

”Förra säsongen har ingenting med den här säsongen att göra. För att vinna Champions League så måste man ha fantastisk kvalité på alla områden i laget och man måste ha det över 13 matcher. Man måste inte vinna samtliga, men det är 13 matcher. Jag tycker det är för tidigt att prata om våra chanser när vi inte ens spelat vår första match.”

”Vårt fokus ligger på i morgon (ikväll) och därefter ska resten av gruppspelet spelas. Vårt fokus måste ligga på att kvalificera oss. Jag säger alltid att när ett lag når kvartsfinalen så kan man känna att det inte är långt kvar, men det är för tidigt nu. Förra säsongen slogs Atletico Madrid ut i gruppspelet och det är ett väldigt bra exempel på att alla riskeras att slås ut.”

 

Källa: MEN

5 Kommentarer

 1. G. Best

  19 september, 2018 at 16:08

  Herregud. Vi har inte en chans i CL. Alldeles dålig nivå på spelet, obefintligt anfallsspel utan kreativitet eller snabbhet.

  Om inte Mourinho omvärderar sin taktik kommer vi gå titellösa denna säsong också…

  • Brämhult

   19 september, 2018 at 16:28

   En 3-plats i ligan och kvartsfinal i CL är nog en maximal utdelning i år.

  • Albo

   19 september, 2018 at 17:08

   G. Best: Amen 🙏🙏

  • Jj

   19 september, 2018 at 23:55

   Kreativitet ja.. snabbhet?!? Vi måste ha ligans snabbaste offensiv sett till just hastighet, sen hur de utnyttjas är något annat.. Albo snälla kommentera inne på arsenal.se istället ni har nog med problem i er egen klubb! ”United är totalt slut och kommer gå under som förening och klubb! PS jag är United supporter fick min första United tröja när jag var bara liten” nej det är du inte sluta kom hit och sprid mass skit!

   • Jj

    19 september, 2018 at 23:57

    Förlåt, helt rätt anfallsspelet saknar snabbhet i sig! My bad! G.best

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/12 21.00
Valencia - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Valencia vs Manchester UnitedMOUOUT!!!!!!!!!!!Dec 13, 05:13
 • Kommentar från: runar ESPN: Pogba inte till saluabsolut att tiderna förändras men det jag efterlyser är lite mer jävlar i mamma som lilla Ida skulle sagt.…Dec 13, 03:55
 • Kommentar från: JJ Valencia vs Manchester UnitedVi har inget lag... det är elva individer ute på plan. Väldigt sorgligt.Dec 13, 01:39
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluskrivet*Dec 13, 01:29
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluMycket bra skriver Albo! Äntligen någon som skriver - dem absolut vettigaste, och viktigaste meningarna.. (Y)Dec 13, 01:28

FLER Nyheter