Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Southgate: Mourinho är en stor beundrare

Gareth Southgate säger att Jose Mourinho har höga tankar om Marcus Rashford…

Marcus Rashsford tar oftast inte plats i Jose Mourinhos startelvor, men finns för det mesta med på bänken och får ofta göra inhopp. Många menar på att Rashford måste få mer speltid för att utvecklas och det diskuteras ofta huruvida han faktiskt måste söka ny klubb för att få den speltid han behöver. Englands förbundskapten Gareth Southgate förstår Mourinhos dilemma, men säger att Mourinho är en stor beundrare av Rashford – som under det gångna landslagsuppehållet gjorde mål både mot Spanien och Schweiz.

”Vi ville verkligen få Marcus att känna sig viktig under den här perioden. Det var speciellt viktigt att få in honom i straffområdet och in på de ytor från var han kan göra mål. Jag är säker på att han fått en självförtroende-boost med två mål mot toppmotstånd. Det är inte mitt jobb att lägga mig i klubb-managers jobb. De har ett svårt jobb att göra och de har stora trupper i topp-sex-lagen, med stor konkurrens om platserna. Jose har väldigt höga tankar om Marcus. Han är en stor beundrare av honom, men han har ett jobb att göra. Det är enorm konkurrens om platserna i hans klubb så det kan man förstå. Jag förstår de svårigheter som klubb-managers har. De måste försöka vinna matcher. De måste rotera sina trupper.”

 

Källa: Sky Sports

12 Kommentarer

 1. lopa

  13 september, 2018 at 13:38

  Kan alla sluta snacka om den här jävla skitungen eller? En engelsman gjorde två mål. Då ska hela England prata om honom som om han vore Ronaldo eller Messi. Herregud vilket skämt… Asensio som gjorde 100 poäng i en match mot VM-finalisten har det knappt pratats om lika mycket. Varför? För spanjorer är inte lika efterblivna som engelsmän.

  • Peppis

   13 september, 2018 at 14:44

   Om Rashford är en skitunge, vad är då Lukaku… en skitgubbe?

   Det är inte så att Rashford ska få obegränsat med chanser bara för att han är engelsman men om vi tror på honom måste vi våga spela honom oftare och lära sig utnyttja hans styrkor. Exempelvis som nämns att få in honom i farliga ytor där han kan göra mål – det tycker jag sällan händer i united.

  • Martin

   13 september, 2018 at 15:46

   lopa: Det här är en fansida till united. Här pratas det om Rashford. Finns inget intresse hos folk här att prata om en Real Madridspelare. Konstigt? Knappast. Men uppenbarligen för avancerad för dig att förstå…

  • Affe

   13 september, 2018 at 16:57

   lopa,måste du tvunget slänga ur dig svordomar och otidigheter
   jämt och ständigt? Du beter dig som en omogen aggressiv tonåring.
   Kalla Rashford för ”en jävla skitunge” och engelsmän som efterblivna.
   Du är bara pinsam. Enligt reglerna för den här sidan så skulle du
   blivit bannad!

   • Albo

    13 september, 2018 at 17:42

    Helt enig med dig Affe! De där reglerna verkar inte gälla längre, jag har blivit ombedd att dra åt helvete bara för att jag uttryckte min oskyldiga åsikt. Sjukt otrevligt och fruktansvärt onödigt. Att gå på personangrepp för att man inte delar någons åsikt är otroligt låg nivå, och borde rendera i avstängning från sidan.

    • GGMU7

     13 september, 2018 at 19:18

     Släpp det för fan, jag bad om ursäkt!

  • Danne10

   13 september, 2018 at 19:00

   Gjorde han 100 poäng i en match?? Att det skrivs om Rasford är dels för han är engelsman och det är en engelska journalister som uttalar sig och dessutom är detta en United sida så då tar man denna artikel med sig. Asensio är varken engelsk eller United spelare så varför ska det stå om honom här? Tomte.

 2. Lol

  14 september, 2018 at 08:01

  England gick längre i VM än Spanien i alla fall <3 haha

 3. lopa

  14 september, 2018 at 19:47

  Jag fattar la för helvete också att detta är en United-sida, och att engelsk media snappar upp engelska lag & spelare. Jag menade att dom förstorar sina egna spelare kontra andra länder – och jag skrev Asensio som ett exempel.

  Ska jag rita en karta till er som inte fattar?

  • Affe

   14 september, 2018 at 21:31

   lopa,du behöver inte rita några kartor alls. Det enda du
   skall göra är att vårda ditt språk och lägga ner alla dina
   invektiv när du skriver. Jag förstår inte varför du håller
   på så här? Har du dåligt ordförråd eller vill du bara vara
   allmänt otrevlig?

   • lopa

    15 september, 2018 at 01:57

    Dåligt ordförråd samt allmänt otrevlig. Jag är bara så trött på att dessa spelare ska hypas till skyarna – när faktum är att SAMTLIGA är bara så otroligt överskattade. Han har bevisat SÅ himla lite i United och fått SÅ mycket speltid – och det visade Mourinho klart & tydligt i presskonferensen tidigare.

    • Affe

     15 september, 2018 at 12:55

     Se där lopa,du kan ju skriva ordentligt om du vill.
     Fortsätt så!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Jensan Rykten: United vill ha KoulibalySam, Det vi behöver är en mittbacksgeneral. En spelare som styr och ställer försvaret. VNL kanske kan bli…Mar 26, 07:22
 • Kommentar från: Jan United länkas med Hudson-OdoiHoppas mer på SanchoMar 25, 19:14
 • Kommentar från: Jensan Lozano på Uniteds radar?Affe, VNL är bra, men om han är en internationell stjärna är en helt annan fråga. Att vara…Mar 25, 18:55
 • Kommentar från: Albo Lozano på Uniteds radar?Kan också lägga till Mkhitaryan, Sanchez, Schweinsteiger, di Maria, Falcao, LvG och Mourinho. Tunga namn, stora stjärnor som på pappret…Mar 25, 17:43
 • Kommentar från: Affe Lozano på Uniteds radar?Xinpei, bra talat! Namn har ingen betydelse, titta bara på värvningen av VNL. Han var ingen internationell stjärna…Mar 25, 17:05

FLER Nyheter