Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

United länkas med Atletico-direktör

Enligt The London Evening Standard så överväger Manchester United Andrea Berta…

United sägs planera att införa en position för en fotbollsdirektör/sportchef i sin klubbstruktur – något man än så länge inte prövat, trots att det är så klubbarna oftast jobbar i dagens fotboll. Romas sportchef Monchi har länkats med jobbet men The Evening Standard hävdar att United också överväger Atletico Madrids fotbollsdirektör Andrea Berta.

Berta har varit delaktig i att bygga ett väldigt framgångsrikt Atletico-lag och är bl.a ansvarig för värvningarna av Griezmann, Oblak och Lemar.

 

Källa: Evening Standard

17 Kommentarer

 1. Björn

  12 september, 2018 at 15:43

  Ja sätt fart nu. Inte en dag för sent.

  • Affe

   12 september, 2018 at 17:47

   Vad är det som talar för att saker skulle bli bättre
   med en sportchef? Det finns ju inga garantier för det.
   Det kan kanske bli så att ”Ju fler kockar desto sämre
   soppa”. Risken finns så klart,i slutändan måste det
   vara tränaren som avgör vilka spelare han vill ha.Men
   det vore kanske en lösning,vem vet? Inte jag iaf.

   • Fricken89

    12 september, 2018 at 19:15

    Inget är säkert. Men det lutar åt att det skulle bli bättre att ha en sportchef anställd som sköter spelarvärvningar, då denne har som jobb och egenskap att se brister i ett lag och ett öga för vad som behövs i just denna truppen på den specifika positionen.
    Woodwards värvningar har mer eller mindre varit som en ”skyltning” för alla andra toppklubbarna i Europa att United har de ekonomiska musklerna att få i princip vilken spelare man vill, trots generationsskiftet man gått igenom under 5 års tid. Detta har också samtidigt lett till att de värvade spelarna i fråga inte heller levt upp till förväntningarna, då de flesta av hans värvningar helt enkelt inte varit tillräckligt granskade för att passa in i just Uniteds trupp. Visst har LvG (vid sin tid i klubben) och Mou varit med och bestämt, men jag tror att även styrelsen inkl Woodward har haft fingrar med och bestämt vilka som ska köpas in.

   • Böje

    12 september, 2018 at 19:40

    Affe: Eftersom vi har värvat totalt planlöst på chans och betalat sjuka överpriser för mediokra spelare (tex Fellaini, Schneiderlin, Schweini, Falcao, Memphis, Mkhi och i viss mån Pogba/Lukaku). Våra värvningar är lika planlösa som våra val av managers, det är ingen röd tråd någonstans och det är vårt största sportsliga problem enligt mig.

    Framförallt saknar jag värvningar av yngre spelare, 17-21-åringar med potential. Andra klubbar gör fina fynd med unga spelare, exempelvis när Arsenal knyckte Bellerin från Barcelona, när Liverpool värvade Robertson för en spottstyver eller när Kanté helt plötsligt dök upp från ingenstans i Leicester. Sådana saker kan en skicklig DoF underlätta med. Jag ser helst Monchi, men det är bara min åsikt.

    Det tråkiga är att detta inte kom på tal tidigare? Fyra matcher in?

    • Albo

     12 september, 2018 at 20:23

     Böje 👌👌👌

    • Affe

     12 september, 2018 at 21:21

     Böje, du kan så klart ha helt rätt och jag kan inte
     argumentera emot dig. Som jag sagt så vet inte jag vad
     som är den bästa lösningen för oss. Åsikterna verkar ju
     tala för en sportchef och om det är en bra lösning så
     okej från min sida. Det enda jag vill är att det skall
     bli så bra som det tänkas kan för mitt United. Låt oss
     få lugn och ro och vinna så mycket som möjligt!

     • Böje

      12 september, 2018 at 21:29

      Härligt Affe! En konstruktiv debatt är alltid trevligt! Trevlig kväll!

     • Affe

      12 september, 2018 at 21:40

      Tack detsamma Böje!

 2. Geno

  12 september, 2018 at 20:16

  Otroligt irriterande med reklamen som poppar upp på hela skärmen..

  • Fredde

   12 september, 2018 at 20:32

   Verkligen! Jag fattar att sidan behöver intäkter för att överleva, men ni börjar överdriva! Snart har ni inga läsare kvar, och tror ni att nu ändå blir sponsrade av dessa annonser när reklamen inte når fram till oss ”kunder”?
   Vänligen ta bort den här ÖVERDRIVNA reklamen på varje sida. Tackar Adblocker för att jag inte blir påverkad på datorn, men det är jobbigare i mobilen….

   • Olof Lundh

    13 september, 2018 at 08:40

    Exakt detta jag försökt protestera mot senaste tiden. Nu har det gått till en punkt där det faktiskt handlar om att de sett möjligheter, och tagit det, att driva sidan som ett företag. De tjänar bra pengar på popups då detta är den värsta och mest synliga av reklamer. Dessutom en casinosajt som har hutlöst med pengar. Fruktansvärt vad jag tappat respekt för admnin. Ni har sålt era själar!!

    • Alex

     13 september, 2018 at 09:47

     Hej,

     För att bemöta kritiken mot annonserna. Om så pass många tycker att det är så pass jobbigt med popups så får vi överväga att plocka ned dem. Men det handlar inte om att dra in storkovan. Det handlar dock om att försöka få in intäkter som kompenserar för tid och kostnader som läggs och har lagts på sidan nu och under åren. Driftskostnader och skälig ersättning för arbete.
     Unitedsverige är en liten sida med förhållandevis små volymer trafik och varje annonszon ger en liten intäkt. Vi försöker därför addera zoner för att ha fler strömmar in. Unitedsverige må vara en supporter-sida men givetvis bedrivs sidan i grund och botten som en kommersiell verksamhet, i den grad det går. Jag ber er ändå ha i åtanke att människor jobbar med denna sida precis som med vilket annat jobb som helst.

     Som sagt, vi överväger att plocka ned det nya annonsformatet eller tweaka det så det blir mindre frekvent.

     Mvh

     //Alex

    • Alex

     13 september, 2018 at 10:30

     Nu ska det vara ordnat så annonsen visas mycket mindre frekvent. Hoppas det blir bättre, annars får vi utvärdera igen.

     Mvh

     /Alex

    • Alex

     13 september, 2018 at 10:52

     Det kan dock ta en stund innan förändringarna går igenom.

     /Alex

     • GGMU7

      13 september, 2018 at 19:22

      Jag har inget emot reklam som poppar upp, jag är för att ni ska tjäna en slant på det ni gör för det uppskattas och behövs!

 3. Geno

  13 september, 2018 at 09:14

  Håller tyvärr med.. tänk på alla stackars spelberoende människor som precis fått ordning på sitt liv också kommer ni där med den jäkla reklamen. Iskallt.

  Förslag:
  Ni kan istället lägga upp en annons varje månad ”Bidragsannonsen”. Där varje läsare väljer själva om man vill swisha en liten slant så ni har får in lite kaffepengar.. Mycket mer respektfullt.

 4. Affe

  13 september, 2018 at 21:24

  Till alla er som ondgör sig över att grabbarna här tjänar
  en slant på det dom levererar. Varför går ni överhuvudtaget
  in på sidan? Håll er härifrån så slipper ni att reta er.
  Själv förstår jag att man skall kunna ta betalt för ett
  utfört jobb. Reklam finns överallt,vare sig vi vill eller
  inte. Starta upp en egen sida och driv den ideellt så
  får ni se hur enkelt det är! Ni är ju så förbaskat duktiga
  i teorin. Uppskatta vad grabbarna gör för oss,eller dra!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/8 21.00
Wolves - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Startelvan mot WolvesKan bara instämma! Dock blir jag mer och mer skeptisk till Pogba. Har utan tvekan högst kvalité i laget när…Aug 19, 23:29
 • Kommentar från: ManU4ever Startelvan mot WolvesMkt bra match av United. Bättre mittfält än mot Chelsea, kontrollerar större delen av matchen. Vi borde vunnit, en straff…Aug 19, 23:26
 • Kommentar från: Daniel Johansson Startelvan mot WolvesHar folk sett samma match här inne eller vad är det som händer. Börjar bli så trött på alla som…Aug 19, 23:20
 • Kommentar från: the manager Startelvan mot Wolvestack. vi är helt överens. tycker att det i mycket är en bättre insats än mot chelsea. vi tappade 15…Aug 19, 23:17
 • Kommentar från: Gud Startelvan mot WolvesTycker att United slarvade mycket med passningar, oftast fel håll osv. Träna mer på det då flöter det på bättre…Aug 19, 23:11

FLER Nyheter