Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Boateng: Jag ringde Mourinho

Jerome Boateng säger att det fanns intresse från Manchester United i somras…

Maguire, Alderweireld och Boateng var de tre mittbackar som var starkast länkade med Manchester United i somras, men i slutändan fick Mourinho inte in någon ny spelare på positionen. Boateng medger nu att det fanns konkret intresse från United och att han till och med ringde Mourinho för att säga tack men nej tack.

”Jag hade förfrågningar från PSG och Manchester United. Jag ville inte bara dra från Bayern, men jag kände att jag ville ha en ny utmaning. Jag trivs i Bayern. Det är en av de största klubbarna i världen. Jag ringde Jose Mourinho. Jag sa till honom att hans intresse var en ära för mig och jag tackade honom för att han försökte så hårt att få mig. Jag förklarade för Jose att det är svårt att lämna Bayern och om jag skulle göra det så måste allting vara på plats för att toppa den klubben.”

Enligt Manchester Evening News så ger Manchester United en annan bild av situationen. Tidningen skriver att klubben backade från värvningen pga av Boatengs skadehistorik och att han endast var ett tredjealternativ efter Maguire och Alderweireld.

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter