Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Inga problem med Pogba

Jose Mourinho kommenterar situationen kring Paul Pogba och relationen mellan dem…

Det har sagts mycket om Pogba under hans år i Manchester United. Speciellt under de senaste veckorna då det först ryktades starkt om en flytt till Barcelona och sprickor i relationen till Mourinho och efter  att han sedan fällde de där kommentarerna efter matchen mot Leicester – då han sa att ”det finns saker jag inte kan säga för då kommer jag bli bötfälld” som svar på frågan hur hans situation är i Manchester United.

Under dagens presskonferens inför söndagens match mot Brighton så fick Jose Mourinho givetvis frågan om Pogbas situation i klubben och han dementerade alla uppgifter om att det skulle finnas något problem i relationen mellan dem.

”Sanningen är den att vi jobbat ihop i två år och några veckor och jag har aldrig varit så nöjd med honom som jag är just nu. Det är sanningen. Jag kan inte kräva mer av honom. Jag kan inte begära mer. Han kom hit i måndags, tränade i tre dagar, jag bad honom om support i en viktig match då laget hade svårigheter. Han gjorde det bättre och spelade längre än vad vi kunde vänta oss. När han säger att han gjorde det för fansen och för laget så är det exakt vad jag vill höra. Det är exakt vad jag kräver av mina spelare – jag kunde inte vara mer nöjd än vad jag är.”

”Jag bryr mig inte. Jag upprepar. Jag vill att han ska spela bra. Jag vill att han ska spela för laget och för fansen. Han jobbar extremt bra här men jag måste ta honom i försvar och säga er – skriv vad ni vill om honom, men snälla skriv inte lögner. Sätt honom inte i en situation där folk kan tro att han inte är en artig och kunnig kille, för det är han. Han har aldrig bråkat med mig. Vi har aldrig haft ens en häftig ordväxling. Det är alltid respekt. Jag har inga problem överhuvdtaget.”

Så vad menade då Pogba med kommentaren efter fredagens match?

”Ni får fråga Paul. Jag har varit här i två och några månader och den enda spelaren som blivit bötfälld är Anthony Martial. Så det är inte lätt att få böter här. Så ni får fråga honom. Jag kommer inte fråga honom. Jag vill att han ska jobba som han gör och spela som han gör och det är vad som spelar roll.”

Så kommer Pogba kunna prestera bra igen mot Brighton, efter allt prat som varit i veckan och kommer han vara kapten i matchen och även i fortsättningen?

”Jag är väldigt säker, men om han inte gör det så är det fotboll. Om hans mål är att spela för laget, för fansen så har han rätt att göra en dålig match. Alla kan ha dåliga dagar och upp och nedgångar i prestationsnivån. För att återvända till frågan om han kommer vara kapten. Nej Antonio Valencia kommer vara kapten (när han är tillbaka). Han (Pogba) är en ung spelare, med bra personlighet och kommer från akademin. Han är normalt en startspelare och har förutsättningarna att vara kapten i framtiden. Han var kapten (mot Leicester) och han kommer vara det igen (mot Brighton) men när Antonio kommer tillbaka så kommer han vara kapten.”

 

Källa: MEN

6 Kommentarer

 1. Fricken89

  17 augusti, 2018 at 16:51

  ♥️

  • Diablo

   17 augusti, 2018 at 17:28

   Känns som Mourinho vill ha en bra relation till Pogba och försöker på varje sätt boosta honom. Frågan är om Pogba också vill och verkligen uttalar sig att United är hans klubb och det är där han kommer vara punkt. Då är denna röran ut vägen.

   • Fricken89

    17 augusti, 2018 at 18:38

    Han (Pogba) såg iaf väldigt glad ut på dagens träning. United la ut bilder från träningen på Carrington på FB.

    • Diablo

     17 augusti, 2018 at 20:16

     Härligt att höra! Säkert media som blåser upp allt men är ju aldrig fel att gå ut och dementera så spekulationerna som drabbar klubben upphör.

     • Böje

      17 augusti, 2018 at 22:29

      Skulle gärna höra en dementi från Pogba själv först, innan jag avskriver det helt. Ett leende duger inte för mig.

 2. Peppis

  17 augusti, 2018 at 20:00

  Det här var goda nyheter. Hoppas på lite mer positiva tongångar nu så vi kan återgå till att spela fotboll.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter