Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Telegraph: Barca ger inte upp

Enligt en rapport i The Telegraph så kommer Barcelona inte ge upp sina försök att signa Paul Pogba…

Under fönstrets sista dagar ryktades det intensivt om att Barcelona försökte värva Pogba och även att Pogba själv försökte tvinga fram en flytt från United efter att hans agent Mino Raiola ordnat ett superkontrakt i Barcelona. Alla rapporter i media var dock tydliga med att United vägrade sälja Pogba och nu är Premier League-fönstret stängt.

Det spanska fönstret håller dock öppet till den 31:a augusti och enligt Telegraph så kommer Barca fortsätta jaga Pogba – och om man inte några framgång under resten av augusti så kommer man fortsätta under säsongen med planer på bud i januari eller nästa sommar, skriver tidningen. Enligt rapporten så kommer man jaga honom på samma intensiva sätt som man jagade Philippe Coutinho, som man efter en lång jakt lyckades värva från Liverpool.

Barcelonas president Joseph Maria Bartomeu sa efter klubbens cupseger över Sevilla att man ”fortfarande har tid” att göra affärer i sommar.

”Jag kommer inte nämna några namn. Vi har respekt för alla klubbar, men vi har 20 dagar kvar. Vi får se vilka spelare som lämnar. Vi är fokuserade på ligan så det är bäst att fråga Abidal, Planes eller Pep Segura om spelarna. Det finns fortfarande tid att göra affärer.”

 

Källa: MEN

5 Kommentarer

 1. KingFerguson

  13 augusti, 2018 at 10:35

  Dem kan drömma vidare! Pogba ska ingenstans

 2. J Money

  13 augusti, 2018 at 15:49

  Och vi ger inte upp om Messi

 3. Peppis

  13 augusti, 2018 at 21:00

  Man kan i vilket fall som helst glädjas åt känslan med Pogba, lite annan än man hade i våras efter Sevillamatchen typ. Nu kommer han tillbaka som VM-kung och en spelare som Barcelona gör vad som helst för att värva. Bara att hoppas att han blir den solklara ledaren som tar oss tillbaka till toppen! Med eller utan Mourinho.

  • Martin

   14 augusti, 2018 at 00:42

   Min känsla är egentligen att man kanske bör titta på att sälja, medan man fortfarande kan få rejält med stålar för honom. Jag vågar nästan lova att han aldrig kommer bli den store stjärnan vi hoppas på i Premier league. Han är på tok för ojämn och hela förra säsongen hade han en neråtgående kurva. Om man bortser från VM då vill säga. I vilken han i för sig var rätt medioker i gruppspelet, men riktigt bra i slutspelet.

 4. Fricken89

  14 augusti, 2018 at 01:14

  Pogba ska ingenstans! Man lägger ingen världsrekordsumma på vem som helst. Pogba visade den kvaliten som alltid förväntas av honom nu i premiärmatchen mot Leicester, trots bara några dagars träning – och såklart under sommarens VM! Precis som han gjorde förra säsongen inledningsvis, innan han oturligt skadade sig och därefter blev ojämn resten av säsongen. Tack o lov har han (åtminstone hittills) kommit över det. Hoppas han håller sig skadefri nu och bygger vidare på sina fina framträdanden som han hittills hållit vid liv sedan VM.
  Som flera redan nämnt tidigare, så borde laget byggas runt Pogba. Och United borde göra klart för Barca en gång för alla att Pogba inte är till salu!!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter