Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”Pogba demonstrerar sin makt”

The Telegraphs säger att Jose Mourinhos ställning inom Manchester United är svagare än Paul Pogbas…

Efter många rykten om en flytt till Barcelona så klev Pogba in och gjorde en strålande insats för United mot Leicester, där han dessutom bar kaptensbindeln. Efter matchen gav han dock en märkligt uttalande då han fick frågan om hur han trivs i United, om han känner sig bekväm och glad. ”Jag kan inte säga allt för då hade jag blivit bötfälld” svarade fransmannen.

Saken diskuterades i Sunday Supplement och The Telegraphs journalist Sam Wallace tror att Pogba försöker visa sin makt för Mourinho.

”Inom ledningen i United så är Ed Wooward utan tvekan den mäktigaste – det finns ingen manager som kan utmana hans relation till Glazers. Paul Pogba är deras mest profilstarka spelare och Mourinho är deras manager. Utav dessa tre så är Mourinho den svagaste.”

 ”Jag är överraskad av vad Pogba sa för det är ganska vågat. Jag tycker det visar på hans självförtroende. Han vet att han är en väldigt viktig del av klubbens kommersiella framgångar både på och utanför planen och han kommer väldigt nära att säga vad han vill säga. Jag tror aldrig att en spelare hade sagt så under Fergie för då hade han varit slut.

”United hade aldrig låtit Pogba gå till Barcelona. Jag tror inte de ens hade haft råd me honom. De försökte slänga in några ganska mediokra spelare. Dagarna då Real Madrid och Barcelona bara kunde plocka spelare från Premier League är över just nu. Mourinho förstår makt och den här spelaren demonstrerar den makt han har. 

Källa: Sky Sports

8 Kommentarer

 1. BZ

  13 augusti, 2018 at 09:49

  Det som är märkligt är att det brukar vara kameror där, men just nu verkar det som att ingen kamera skall ha plockat upp detta. Åtminstone har inte någon film där han säger det kommit ut än, vad jag har kunnat se efter att ha försökt leta bra länge.

  Det är också märkligt att det kom ut på lördag kväll, när han skall ha sagt det 24 timmar tidigare. Rimligen borde det spridits ut på en gång, att den som hade kaptensbindeln för United och blev målskytt säger en sådan sak är inte något som journalisterna skulle hålla på, de skulle sprida ut det på en gång.

  Så det är något märkligt med det här citatet. Jag säger inte att det är fel, men det skall tas med stora nypor salt vad Pogba faktiskt menade. Det kan till exempel ha gällt något annat än Mourinho, det kan ha sagts med glimten i ögat eller något helt annat.

 2. KingFerguson

  13 augusti, 2018 at 10:33

  Jo vem vill liksom spela i La Liga för Real Madrid eller Barcelona när man kan spela i världens bästa liga o världens bästa klubbar. La liga e slut likaså Serie A. Premier league dominerar! Har dem bästa spelarna, roligaste fotbollen, jämt, alla lag är bra osv.

  • MoMMo

   13 augusti, 2018 at 12:33

   Du är helt slut, PL är mest underhållande fast kvalitetsmässigt ligger vi många nivåer under Laliga och det har vi sett i CL.

   • KingFerguson

    13 augusti, 2018 at 13:41

    Haha jo tjena, undrar vem som är slut… CL är bara jävla trams, inte konstigt Real Madrid vinner som kan stå över sina bästa spelare halva säsongen för där inte är någon som helst konkurrens. Vissa av lagen i la liga hade knappt platsat i allsvenskan! Spelarna i real o Barca går ju på halv fart rakt igenom en säsong. Det är stor skillnad mot PL där alla motstånd är tuffa både fysiskt samt högre kvalité. Skiter fullständigt i CL, det är PL som räknas i mina ögon.

    • REAL MADRID

     13 augusti, 2018 at 14:35

     Hahaha, CL , trams,???Alla spelare drömmer att få vinna CL, om vi kollar senaste 8 åren så har spanska lag nästan alltid vunnit CL eller RL.. det är ganska enkelt att räkna ut vilken liga som är bäst.. samt är ligan rankad 1 av Uefa ,. Däremot håller jag med dig om att engelska ligan är jämnare o högre intensitet..HALA MADRID..❤️

     • KingFerguson

      13 augusti, 2018 at 17:41

      Vad gör du ens här inne e ju min fråga?!

    • Jackeboss

     13 augusti, 2018 at 14:36

     Hahaha, CL , trams,???Alla spelare drömmer att få vinna CL, om vi kollar senaste 8 åren så har spanska lag nästan alltid vunnit CL eller RL.. det är ganska enkelt att räkna ut vilken liga som är bäst.. samt är ligan rankad 1 av Uefa ,. Däremot håller jag med dig om att engelska ligan är jämnare o högre intensitet..HALA MADRID..❤️

   • Xinpei

    13 augusti, 2018 at 15:18

    Vad som är mest underhållande är subjektivt. Så MoMMo.. väx upp är du snäll.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter