Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rio: Jag hade valt Alderweireld

Rio Ferdinand pratar om varför han velat se Manchester United värva Toby Alderweireld…

Media gav en bild av en minst sagt desperat jakt på ny mittback, men i slutändan kom igen. Det ryktades om Maguire, Mina, Boateng, Godin och Alderweireld och Rio Ferdinand hade velat se Tottenhams belgare värvas in.

”Jag var för att värva Toby Alderweireld från Spurs. När han spelar regelbundet så tycker jag han tillhör de två, tre bästa mittbackarna i landet och i den här ligan. Jag tycker han är en fantastisk spelare. Det bevisade han igen i VM efter att han inte spelat så många matcher förra säsongen. Han hade varit mitt val.”

Källa: MEN

10 Kommentarer

 1. Carlserung

  12 augusti, 2018 at 12:59

  60 miljoner £ för en 29-årig skadedrabbad spelare. Känns sådär faktiskt. Nej, jag är nöjd över att vi inte plockade in honom. Det finns bättre alternativ att satsa långsiktigt på.

  Ryktas att United nu ska anställa en sportchef.

  • Roy

   12 augusti, 2018 at 13:33

   Ah,spela med det vi har och gör det rätt” the special one”

 2. Roy

  12 augusti, 2018 at 13:32

  Ah,spela med det vi har och gör det rätt” the special one”

 3. Mogge

  12 augusti, 2018 at 14:23

  Sant. Ge mittbackarna som fick chansen sist förtroende. Även efter någon enstaka tavla av dom.

 4. Albo

  12 augusti, 2018 at 16:44

  Fin insats av Liverpool idag, åh vad jag önskar att vi försökte spela så. Så fräscht, kreativt, energiskt och underhållande. De bara kör på, de drar sig inte tillbaka efter 1-0 mot svaga lag utan de bara kör på.

  • GGMU

   12 augusti, 2018 at 18:25

   Spyr på din kommentar!

   • Albo

    12 augusti, 2018 at 19:03

    Ajdå, låter inte så mysigt.

    • Puppym

     13 augusti, 2018 at 05:58

     West Ham sög ju brutalt också. Hade ingen innermittfält hade ju blivit utspelade av alla lag i pl som dem spelade idag. Jag såg Chelsea och Tottenham inte så underhållande direkt i deras spel. Arsenal bjöd inte direkt upp på dans för Shitty. United tycker jag faktiskt inte var så tråkig utan fanns glimtar till bra grejer men tyvärr förstördes en del av anfallen av att alexis tappade boll och rashford sprang offside. Längtar redan till våran nästa match och hoppas på ytterligare 3p.

 5. Tachada

  12 augusti, 2018 at 17:25

  Jag har en liten fundering. Alla vet ju att vi behöver en högerytter, så varför ryktas det ingenting om att vi ska köpa tillbaka zaha? Borde vi inte ha nån återköpsklausul eller nåt?

  • Puppym

   13 augusti, 2018 at 06:08

   Mourinho kanske inte tycker om Zaha? Jag har för mig att Depay också har någon sådan klausul. Vi ser oftast bara fotbollsspelaren men glömmer av människan och med det menar jag att det är stor skillnad på att spela i crystal palace än i United där kraven och pressen är betydligt högre. Det är inte bara och sätta duktiga fotbollsspelare i United och få dem att prestera alldeles för många har tyvärr fallit offer för det utan man måste kunna hantera pressen och kraven också. Om Zaha gör 20 matcher riktigt bra och 18 dåliga i PL så kommer Zaha att hyllas och säga att han gör en riktigt bra säsong men gör han det i United så kommer han att pratas om en fiasko säsong.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter