Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pogba: Då hade jag blivit bötfälld

Paul Pogba pratar om sitationen i Manchester United efter ryktena om Barcelona…

Det har stormat kring Pogba under den senaste veckan med många rykten om en flytt till Barcelona och sprickor i relationen till Mourinho, men i fredags var han motorn och ledaren i Manchester United då man slog Leicester hemma i premiären. Efter matchen pratade han om situationen i United.

”Vad menar du vara den riktiga Pogba? Man måste veta en sak – en spelare som blir uttagen och är glad kommer alltid känna sig mer bekväm än när han inte är glad. Det är allt jag säger. Om man inte är glad så kan man inte ge sitt bästa.”

På frågan vad som gör honom glad och bekväm, svarade han: ”Det finns saker jag inte kan säga. Då hade jag blivit bötfälld.”

Dagen till ära så bar Pogba kaptensbindeln och han säger att det är en roll som känns naturlig för honom att axla.

”Det handlar inte bara om att ha armbandet. Jag har alltid pratat med lagkamraterna. Jag försöker hjälpa laget så mycket som möjligt, precis som de hjälper mig. När jag har armbandet är det inte så att jag känner att ”nu är jag en riktigt kapten och måste göra massa extrajobb. Nej, jag måste bara vara mig själv och göra det jag kan och det jag vet hur man gör.”

”Jag har alltid älskat klubben. Jag kom upp genom akademin. Jag växte upp här. Sedan spelade jag för förstalaget. För mig var den dröm som besannades. Nu när jag bär armbandet så känns det ännu mer – pga av spelarna som spelat här tidigare och de personer som burit armbandet.”

 

Källa. Sky Sports

3 Kommentarer

 1. Danne10

  12 augusti, 2018 at 16:52

  Lustigt uttalande gällande bötes meningen. Men kan vi få ett slut på den hör soppan nu. Bygg laget runt Pogba gör honom glad så tror jag alla runt omkring också blir bättre. Vi vet alla att han kan slå bollar till sina medspelare som gör dom extra bra. Låt oss nu få ihop och prata positiv framtid. Vi har bra spelare så bygg ihop något bra av det.

  • Xinpei

   12 augusti, 2018 at 17:09

   Kan vara så att han menar att han inte kan hindra sig att uttala i form av affekt. Kritik mot Mourinho och kanske ledningen, om än ofarlig, kan leda till böter. Sedan kan man inte utesluta heller att det är problem med översättningen.

   • Roy

    12 augusti, 2018 at 21:25

    Spekulerar vidare Xinpel,han har lön(2mille i veckan) från Man Utd,ut och gör jobbet,thats IT ….på

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/12 21.00
Valencia - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Valencia vs Manchester UnitedMOUOUT!!!!!!!!!!!Dec 13, 05:13
 • Kommentar från: runar ESPN: Pogba inte till saluabsolut att tiderna förändras men det jag efterlyser är lite mer jävlar i mamma som lilla Ida skulle sagt.…Dec 13, 03:55
 • Kommentar från: JJ Valencia vs Manchester UnitedVi har inget lag... det är elva individer ute på plan. Väldigt sorgligt.Dec 13, 01:39
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluskrivet*Dec 13, 01:29
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluMycket bra skriver Albo! Äntligen någon som skriver - dem absolut vettigaste, och viktigaste meningarna.. (Y)Dec 13, 01:28

FLER Nyheter