Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om spelarna som aldrig kom

Jose Mourinho kommenterar de uteblivna värvningar och relationen till styrelsen…

Transferfönstret blev inte vad Mourinho hade hoppats på. Han fick inte in spelarna han ville ha och efter gårdagens premiärseger över Leicester så fick han frågan om de uteblivna värvningarna.

”Jag hade mina planer i många månader och finner mig nu i början av Premier League med marknaden stängd och det var inte den situationen jag trodde jag skulle befinna mig i. Det här är sista gagen jag pratar om det. Inget mer prat om det nu.”

Sky Sports reporter frågade sedan vad det berodde på att ledningen inte levererade – om det var så att Mourinho och ledningen hade olika syn på vilka spelare som var värda att investera i.

”Det är fotboll-management. Fotbollen förändras och jag tycker att managers numera borde kallas för huvudcoacher. Vi har många coacher i personalen och jag tycker vi är mer huvudcoacher än managers. Dit är fotbollen på väg” svarade en uppenbart missnöjd Mourinho.

 

Källa: Sky Sports

13 Kommentarer

 1. G. Best

  11 augusti, 2018 at 14:26

  Du har tillräckligt bra spelare Mourinho. Det är din syn på hur fotboll ska spelas och taktiken därefter som inte räcker till.

 2. the manager

  11 augusti, 2018 at 14:58

  officiellt gnäll är ofta en väg bort.

 3. Sauron

  11 augusti, 2018 at 15:04

  Han kanske skulle försökt köpa något annat än mittbackar. Jag kan tänka mig att klubben kände; ska vi lägga pengar så gör det på en plats där vi inte har köpt två 30 miljoners värvningar de senaste två säsongerna. Hursomhelst är det väl ett tecken att han inte har ledningens fulla förtroende längre.

 4. ti

  11 augusti, 2018 at 15:32

  Helt rätt Sauron, han spenderade mkt på två nya mittbackar, det vore dumt av ledningen att ge honom pengar för ytterligare mittback. Han får scouta bättre spelare. Kan vara ett tecken att ledningen inte tycker om hans spelstil heller, man kommer nog ge honom ett halvår för att känna av. Tror inte att han sitter tryggt.

 5. Affe

  11 augusti, 2018 at 17:27

  Sauron och ti,hur vet ni vad och vem Mourinho har sagt åt
  Woodward att försöka värva? Jag har ingen aning,men kan så
  klart missat den informationen. Eller förlitar ni er på vad
  media påstår?

 6. Danne10

  12 augusti, 2018 at 08:53

  Skulle snarare säga att både mittbackar och ytterbackar är våra svagaste positioner. Därför våra mittfältare får ta så stort ansvar defensivt för att vi kan inte lita på försvararna när dom blandar och ger.

  • Sauron

   12 augusti, 2018 at 13:06

   Må så vara, men det är ju Mourinho som tagit in de senaste två mittbackarna plus Dalot. Han förfogar över en egen startelva som innehåller VNL, Bailly, (Dalot) – Matic, Pogba, Fred – Sanchez, Lukakau. Målvakten kan han knappast önska sig en bättre. Mourinho har satt ganska stor prägel på laget efter två säsonger. Men om Mourinho nu ville köpa ytterbackar och eventuell högerytter och blev nekad pengar så är det väl ett tydligt tecken på att ambitionen och/eller tilltron till Managern saknas från ledningen. Samtidigt tycker man väl att ”the Special One” ska kunna göra något med det material som finns.

   • Böje

    12 augusti, 2018 at 13:49

    Sauron 👌👌👌👌

   • Don

    25 augusti, 2018 at 10:11

    Spelar du Narcos Sauron?

  • Affe

   12 augusti, 2018 at 18:06

   Hur menar du då? Är det mittfältarnas förtjänst att vi
   släppte in näst minst mål under förra säsongen? Så är
   det ju självklart inte. Hade vi haft så usla försvarare
   som många påstår hade vi så klart släppt in massor av
   mål. Nu gjorde vi bevisligen inte det. Men det är väl
   kanske Mourinhos fel/förtjänst?

   • Micke

    12 augusti, 2018 at 20:01

    Men skämtar du eller ? Ja vi släppte in minst mål förra säsongen och det fick offensiven lida.. så defensivt balanserade därav få i släppts.. glöm inte heller att det är tack vare de gea också..

    Så ja förgående har rätt!!

    Vi spelade med yttrar som ytterbackar och roterade nog med flest mittbackar i hela ligan..

    • Affe

     12 augusti, 2018 at 20:23

     Micke,nej jag skämtar inte. Och nej,vi släppte inte in
     minst mål förra säsongen. Det gjorde shitty! Där har
     åtminstone jag rätt! Kolla fakta först!

 7. Roy

  12 augusti, 2018 at 13:31

  Sluts gnäll,du har en bra trupp. Det konstiga är att vi inte säljer nått typ Mata……

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter