Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Alexis: United måste värva stora spelare

Alexis Sanchez säger att Manchester United måste värva en viss typ av spelare för att kunna konkurrera mot de bästa…

Manchester United har gjort ett svagt transferfönster, men man tros jobba hårt på att säkra en eller två till affärer innan fönstret stänger i morgon. Alexis Sanchez säger i en intervju med Sky Sports att United måste värva stora spelare med erfarenhet – likt hans landsman Arturo Vidal, som precis lämnade Bayern för Barcelona.

”I United måste vi värva stora spelare med erfarenhet. Barcelona signade just Arturo Vidal, som är en fantastiskt spelare och min lagkamrat i Chile. Han är ett exempel på den typ av spelare vi behöver värva för att vinna troféer och kunna utmana på den högsta nivån.”

Den enda stora värnvingen United gjort i sommar är mittfältaren Fred, som köptes från Shakhtar Donetsk och Alexis tror att han kommer fungera bra tillsammans med brassen.

”Från vad jag sett på träningarna så är Fred en spelare som alltid vill gå framåt. Han försöker alltid att gå framåt och jag tror personligen att vi kommer kunna hitta varandra bra och det kommer passa mitt spel bra.”

 

Källa: Sky Sports

3 Kommentarer

 1. Azze

  8 augusti, 2018 at 22:25

  Vi värvade ju dig, se till o prestera fan

 2. Sam

  8 augusti, 2018 at 23:29

  Haha precis så tänkte ja också!

 3. GGMU

  9 augusti, 2018 at 00:02

  Håller med er! Han har dock sett bra ut under försäsongen. Tänk också på att han kom in i januari, jobbigt att komma in i ett lag mitten av säsongen.. Jag tror han kommer visa vad han går för denna säsong

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter