Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky: Därför är inte Alexis med i USA

Sky Sports förklarar varför Alexis Sanchez i söndags inte reste med resten av laget till USA…

I söndags lämnade Manchester United England för att resa till försäsongen i USA, men utöver de många VM-spealrna (som har semester) så saknades även Alexis Sanchez. Enligt Sky Sports ska detta bero på problem med hans visum. Alexis accepterade för en tid sedan ett 16 månader långt villkorligt straff i Spanien för skattebrott och detta ska nu alltså ställa till det med inresan i USA, menar Sky.

Manchester United sägs dock vara hoppfulla om att Alexis ska få dispens för inresa i landet och att han ska kunna möta upp laget inom kort.

 

Källa: Sky Sports

3 Kommentarer

 1. Fricken89

  17 juli, 2018 at 11:24

  Hoppas det löser sig med visumet. Han måste visa vad han går för nu inför förberedelserna av den kommande säsongen. Det blev inte rätt för honom när han kom in mitt i den föregående säsongen. Hoppas han kommer igång ordentligt och får kontinuitet. Det sistnämnda gäller även hela laget.

 2. Puppym

  17 juli, 2018 at 13:16

  United har säkert skickat ner en av coacherna till honom så länge så fysiskt sätt kommer han vara redo men försäsong handlar om att bygga gruppen och sammansvetsa dem också men där saknar vi redan många spelare.

  • Viktor

   17 juli, 2018 at 18:01

   Vi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter