Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om Ronaldo till Juve

Jose Mourinho säger att Juventus gjort sig ett riktigt kap i värvningen av Cristiano Ronaldo…

Cristiano Ronaldo presenterades i går av Juventus efter att affären i förra veckan bekräftades av alla parter och Jose Mourinho uttalar sig nu om vad övergången kommer betyda för italiensk fotboll.

”Den spanska ligan har nu inte längre de två bästa spelarna i världen. Nu är en i Spanien och en i Italien. I England har vi den tuffaste ligan och många toppspelare. Nu har vi tre dimensioner att titta på. Nu tittar alla på Italien för Ronaldo, Premier League eftersom det är den bästa ligan och Spanien för Messi.”

”Serie A har blivit en av de viktigaste ligorna i världen. I fotbollen kan allt ändras. Om de ändrar lag som Inter, Milan och Roma – om de inte bara passivt accepterar att Juve blir starkare med Cristiano och kommer vinna om och om igen. Om de hittar rätt motivation från den här affären så kan det ändra kvalitén på Serie A och ligans exponering. Så jag gratulerar Juventus till kapet – som involverar fotboll, marknadsföring och merchandise. Det är den kompletta transfern.”

 

Källa: MEN

4 Kommentarer

 1. T

  17 juli, 2018 at 09:36

  Tittar hellre på damfotboll än serie A. Något större skit än serie A finns inte. Förstår inte hur Ronaldo tänker. Visst han e ju en stor filmstjärna och van vid att inte ha någon större konkurrens så han lär ju passa in där.

  • Puppym

   17 juli, 2018 at 13:14

   Håller verkligen inte med. Jag har tittat på flertal dam matcher både live och via Tv:n och än idag kan jag inte påstå att jag har sett någon rolig match kvaliteten är för låg. Serie A kan jag finna riktigt nice ibland men alla har väl olika smak.

  • Danne10

   17 juli, 2018 at 17:53

   Kan va så att det fanns inte så många andra alternativ som funkade i Europa där han fortfarande vill spela. Att det inte fungerade med Reals president har man ju förstått.
   United ville säkert inte lägga dom pengarna på han. OM United skulle värva Ronaldo så hade det blitt ännu mer på bekostnad av Rashford, Martial, Alexis. Alt Lukaku om han skulle spela central anfallare. Även om jag skulle velat ha han tillbaka så tror jag det är rätt att satsa på yngre förmågor. Satsa på Rashford vilket jag hoppas Mou gör nu.

  • Martin

   17 juli, 2018 at 23:39

   Förstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr i rad, att vinna en 4e känns inte rimligt, nån gång vänder det ju. Han har redan vunnit och uppnått allt med real flera gånger om, att vinna en ny ligatitel i ett land han inte vunnit i, det lockar såklart. Han har 5 champions league titlar, ett sätt för honom att bli om möjligt ännu större, det är att samla på sig titlar han ännu inte vunnit. Serie A är en sådan. Ska jag vara helt ärlig så är min känsla att han stannar här 2-3 år och sen avslutar i PSG. Tror han lockas nu som sagt av att hinna lite titlar han inte har, champions league har han redan 5 stycken.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: G. Best Giggs slår tillbaka mot ZlatanZlatan har varit en spelare i absolut världsklass och har varit otroligt viktig för Svensk fotboll. Även viktig för United…Mar 21, 21:32
 • Kommentar från: Solskjaer Pogba: Dröm att spela för Real MadridTack för att du svarade Felix, så jag slapp. Man svarar på egen risk, därför undviker jag det gärna. Har…Mar 21, 20:45
 • Kommentar från: Felix Pogba: Dröm att spela för Real MadridMourinho må ha sagt att ingen kan bli större än klubben, men det är inte vad hans beteende och kommentarer…Mar 21, 19:53
 • Kommentar från: Carl Giggs slår tillbaka mot ZlatanMen det spelar ingen roll hur bra han är, han har ju utländskt påbrå och är uppvuxen i Rosengård. Du…Mar 21, 19:21
 • Kommentar från: Affe Giggs slår tillbaka mot ZlatanRunar, så du tycker att Sveriges bästa spelare i fotboll genom tiderna inte passar i lagsport?? Det låter väldigt…Mar 21, 18:29

FLER Nyheter