Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Evra: Respektera honom!

Patrice Evra tog i går till Instagram för att hylla sin landslaman Paul Pogba…

Alla som följer Evra på Instagram vet att han är en färgstark och underhållande karaktär. Evra är god vän med Pogba sedan tiden i Juventus och när Pogba i går gjorde mål i VM-finalen så postade Evra en hysterisk hyllning på Insta.

”Respektera honom! Respekt! Varför snackar ni alltid skit om min bror? Varför pratar ni alltid skit om honom? Respektera honom! Åh herregud. Jag kan inte vänta på att att du får komma tillbaka till England med trofén. Jag svär jag ska göra likadant hår. Respektera min bror. Respektera honom! Är ni helt galna eller vadå?” skrek Evra in i kameran.

Även Zlatan hyllade Pogba via Insta, med en bild och texten ”Let them talk, but the game speaks for itself.”

Pogba har varit en jätte för Frankrike under VM. Låt oss hoppas att han fortsätter formen i United.

 

Källa: MEN

 

13 Kommentarer

 1. Mogge

  16 juli, 2018 at 09:12

  Jag har full respekt för Pogba. Frågan om alla har det?

 2. Anders

  16 juli, 2018 at 10:25

  Pogba utan tvekan världens bästa mittfältare för tillfället. Kan inte se någon annan än honom, möjligen Kante. Det va Frankrike som var bäst i VM och varför i helvete får modric det precis då?! Han brände en straff i en match han har varit väldigt osynlig i hela VM. Det är tack vare madzukitc, Perezic, raketicz att dem gick så långt. Men det e bara för han spelar i real Madrid! Då fick dem in en spelare i protokollet som spelar där bara för att släta över hur jävla dåligt de andra av real Madrid spelare presenterade i VM (förutom Varane). Pogba skulle ha det priset alla dagar i veckan..!!

  • Martin

   16 juli, 2018 at 13:31

   Ja, du får nog börja titta på matcher med andra ögon Anders. Nästan hela världen, diverse experter, journalister och fotbollstyckare anser att Modric var väl värdig priset. Jag själv har aldrig varit nåt stort fan av Pogba, men under VM har han varit toppen. Min kritik mot honom berör dock inte hans högstanivå, utan tvärtom, att han har en låg lägstanivå och är allt för ojämn i sitt spel. Det är detta han måste jobba på. Han kan vara osynlig och bli utbytt flera matcher i rad, sen blixtra till som mot City förra året och vara helt överjävligt grym i en halvlek. Sen är han tillbaka och lallar i ett par matcher. Han måste bli jämnare!!!

 3. Adam

  16 juli, 2018 at 10:31

  Modric är väldigt välförtjänt av priset! Han har varit genomgående bra under hela turneringen, straffmissen till trots!

  • Anders

   16 juli, 2018 at 10:36

   Rakitic va bättre än modric om man nu ska gämföra de två. Det jag har sett utav Kroatien så har inte modric glänst något vidare. De är hela laget som gjort en över prestation inte modric.

 4. Jonathan

  16 juli, 2018 at 15:40

  Sorligt att se hur många som kastar skit över pogba, han har under detta VM vissat att han är om inte världens bästa mittfältare, får han rätt roll och position på plan kommer han leda oss till de framgångar vi vill.

  • PA7

   16 juli, 2018 at 16:49

   Vad är hans roll? Till vänster på ett 3-manna mittfält? Som en av två defensiva mittfältare som i Frankrike? Tycker en spelare i världsklass ska kunna prestera även om inte hela laget byggs kring honom. Hans inställning är bedrövlig i United, vid bolltapp slå ut med armar men skit i hemjobbet. Han tar onödiga dribblingar istället för att slå en pass. Han tar ständigt fel beslut och ser ut att spela för sig själv och inte för laget.

 5. Richard

  16 juli, 2018 at 16:42

  Han har varit fantastisk under vm,och bra under vissa matcher hos oss förra året,men man måste kunna ställa krav på hans arbetskapacitet när i det defensiva kampspelet.Räcker om han lägger ner samma intensitet som lukkako ,i försvarspelet så är jag 100% nöjd👍

 6. GGMU

  16 juli, 2018 at 18:15

  Håller med Martin till 120%!! Läs hans kommentar angående Pogba, precis det är hans största problem, hans lägsta nivå är inte bra nog och det måste han förbättra, det är för mycket lalleri vissa matcher och Mourinho gjorde helt rätt som bänkade honom vissa matcher.
  Men fortfarande, WOW vilken spelare han är när han är som bäst. Han har spelat riktigt bra detta Vm och jag hoppas att han håller den formen! Man såg på han att det var mer kärlek för fotbollen än all uppmärksamhet på annat som danser osv.

  Och du som säger att modric inte förtjänade priset som vms bästa spelare har förmodligen inte sätt Kroatiens matcher. Han har briljerar hela turneringen!

 7. Sälj

  16 juli, 2018 at 20:43

  Skillnaden med pogba i Juve/Frankrike vs United är inställningen.

  • Hehehe

   16 juli, 2018 at 22:45

   Skillnaden är att i Frankrike eller juve blev / blir strypt och begränsad av en cynisk idiot tränare som hatar anfallsfotboll

   • Hehehe

    16 juli, 2018 at 22:45

    Blir han inte**

    • T

     16 juli, 2018 at 22:58

     Håller med dig Hehehe. Sorljligt att så många avgudar Mou.. kan inte begripa detta!! Tråkigare fotboll han kör med finns knappt, skulle vara Spaniens landslag isf. Man glömmer lätt fergusons tid med den briljanta fotboll han spelade med United. Van matcher med 4, 5- 0. Mou liksom 1-0 parkerar bussen och super nöjd. Konstigt Martial, rashfoord, pogba, Sanchez osv inte presterar som dem egentligen kan.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 16/12 17.00
Liverpool - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Lord Mourinho om januarifönstretEtt av dom största problemen är ju just spelarna han har köpt in. Pogba, Bailly, Sanchez, Fred,…Dec 16, 12:41
 • Kommentar från: GGMU7 Rashford: Vi är inte underdogsAllt med Manchester United är positivt för min del! Att det har gått dåligt och fortfarande går dåligt är väntat,…Dec 16, 12:39
 • Kommentar från: MUB Mourinho om januarifönstretGGMU7, håller ändå med dig. Man kommer in till ett Unitedforum taggad till max då det är derbydag,…Dec 16, 12:31
 • Kommentar från: lopa Rashford: Vi är inte underdogsGGMU7: hahahaha okej experten. Säg mig något positivt i dagens United? Jo juste att vi tjänar en…Dec 16, 12:13
 • Kommentar från: GGMU7 Mourinho om januarifönstretBra laddning inför matchen! Gillar hur du tänker om klubben och din passion för supporterskapen för klubben. Du gör bort…Dec 16, 12:12

FLER Nyheter