Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Daily Mail: Bud på Maguire

Enligt Daily Mail så planerar Manchester United att lägga ett stort bud på Leicester-mittbacken…

United sägs prioritera en mittback av rang och Toby Alderweireld är det namn som är starkast länkad med klubben. Daily Mail hävdar dock att United imponerats stort av Harry Maguires insatser under VM i Ryssland och att man nu ”förväntas” lägga ett bud på honom.

Enligt tidningen skulle det dock krävas ett bud på upp mot £50 miljoner för att få Leicester att sälja den 25-årige engelsmannen.

 

Källa: Daily Mail

14 Kommentarer

 1. ML

  13 juli, 2018 at 10:41

  Två år i PL räckte inte för att se honom utan under VM imponerats mest hans insatser? Clowner!

 2. T

  13 juli, 2018 at 11:05

  👍🏼👍🏼👍🏼

 3. Tobbe

  13 juli, 2018 at 11:32

  Bra köp, inget o tveka på!! United behöver lite fler brittiska tuffa spelare inte massa filmstjärnor från Spanien, Sydamerika och Italien..!!

  • ManU4ever

   14 juli, 2018 at 22:30

   ok!

 4. Puppym

  13 juli, 2018 at 13:54

  Hairy Maguire och Stones spela när dem hade Jones på bänken. En skadefri Jones vill man ha i startelvan.

  • Xinpei

   13 juli, 2018 at 21:49

   Harry Maguire gjorde det dock bra i VM. Stones däremot har problem i defensiven ironiskt nog.

 5. The manager

  13 juli, 2018 at 16:25

  En långsam mittback som är bra på offensiva fasta. Stabbig. Smalling är bättre. Hålli stålarna!

  • T

   13 juli, 2018 at 17:58

   Han är en ren mur som är svår för anfallare att ta sig igenom. Hett temperament och ger allt i varje närkamp och på drivare. En utmärkt kapten! Jones har alltid varit min favorit, men tyvärr skadad mycket likaså smalling. Bailly är skadad mycket också och jag har inte sett hans storhet riktigt än.. Rojo är inte min favorit, lindelöf är den bästa mittbacken just nu i United. En säsong är väldigt lång borta i England och mittbackar har varit uniteds dilemma i många år med skador osv så tycker det hade varit bland de bästa köpen United kan göra. Ist för o försöka köpa Willian eller nån annan anfallare, där har vi riktigt grymma spelare redan.!

  • Xinpei

   13 juli, 2018 at 21:46

   Stämmer inte alls. Maguire är en mittback med ett bra spelsinne. Något Smalling totalt saknar.. vilket man inser så fort man ser Smalling med bollen.

  • ManU4ever

   14 juli, 2018 at 22:30

   Håller med!

 6. Krister

  13 juli, 2018 at 21:09

  Jesus! Hur många mittbackar ska United ha!? Kollar man på andra topplag så spelar man in ett mittbackspar! Punkt. Historiskt har United haft klassiska mittbackar och backlinjer. Nu är det bara kaos och roterande! Håller man inte klassen i United så sälj. Vad Är problemet. Blir så jävla trött. Dessutom är varenda jävla mittback aktuell för United. Vi har ju redan 20 mittbackar. Va fan! Kanske Mourinho borde försöka spela in ett mittbackspar och visa dem förtroende. Snacka inte om dåliga mittbackar i United. Kolla på City! Stabilt i försvaret där? Not! City har ju en offensiv som United inte är i närheten av. Blir så tillvida inte lika avslöjad försvarsmässigt som United blir.

  • Xinpei

   13 juli, 2018 at 21:49

   Men kom igen nu? Dels så betyder inte varje rykte att United är ute efter denna spelare i första hand. Att man redan har många backar är för att många av dessa även kan spela på kanten. Jag tänker framförallt på Rojo och Blind (räknar honom som en mittback). Att spela in ett mittbackspar är inte heller enkelt när dessa spelare skadar sig titt som tätt. Även City insåg detta när man värvade in Otamendi när Kompany började gå sönder.

 7. ManU4ever

  14 juli, 2018 at 22:29

  Mittbacksproblematiken har stått sig i United senaste 5-6 åren enligt mig men Maguire tillför ingenting mot det vi har nu! Vi behöver en stark explosiv spelande mittback med bra fötter ”Rio Ferdinand” typ. Varken Smalling eller Jones har bra fötter och aldrig haft. Hur ofta startar man anfall ifrån försvar, typ aldrig. Blind hade den egenskapen men var bristfällig i annat tyvärr. Bially har varit svajig och skadebenägen, lite det man förutspådde när han kom ifrån Villareal! Lindelöf tror jag med växande självförtroende och att om han tar för sig mer blir klockren. Dock behövs det en kvalitetsback till, frågan är vem. Goudin hade jag gärna sett trots ålder, han håller 3-4år till.

  • Xinpei

   16 juli, 2018 at 01:34

   Ferdinand var inte riktig ”explosiv” utan han hade ett positionsspel av världsklass och var bra både offensivt och defensivt tack vare sitt huvudspel och sitt positionsspel. Däremot hamnade han ibland och där kompletterade Vidic honom perfekt genom att han låg bakom honom. Toby Alderwield är väl det närmsta man kommer Rio. Harry Mcguire är faktiskt hyfsat passningssäker han också.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter