Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: De ska vara stolta

Jose Mourinho säger att det engelska landslaget har all anledning att känna sig stola över sin insats i VM…

Engelsmännen får nu inse att ”its-not-cominghome” efter att man igår kväll slagits ut ur VM. Semin mot Kroatien slutade 1-1 efter full tid och kroaterna avgjorde sedan med tio minuter kvar av förlängningen. England har just nu ett ungt och spännande lag och Mourinho säger till Russia Today att de ska vara stolta över insatsen i VM.

”England har ingen anledning att gråta, för de var nära att ta sig till VM-final och det finns anledning till att vara optimistiska. Laget har blivit mycket bättre jämfört med tidigare. Det är ett ungt lag och majoriteten av spelarna kommer att spela nästa VM, då med mer erfarenhet från klubbnivå. Spelarna och alla som varit involverade har all anledning att resa hem med stolthet efter att de gett allt och gjort landet stolta” säger Mourinho.

 

Källa: Sky Sports

9 Kommentarer

 1. O

  12 juli, 2018 at 10:38

  Han som dömde matchen igår e ju helt värdelös. Att han får döma såna här stora tunga matchen e horribelt. De va han som gav Nani rött kort i CL finalen för några år sen mot Real Madrid som var helt jävla fel beslut.

 2. ML

  12 juli, 2018 at 10:43

  Herregud vad dåliga våra spelare va. Lingard tusen chanser, herregud va dålig han är. Rash spelade för lite och fick inte ut något men det han gjorde var ganska dåligt, det är ända han har är snabbheten.

  • T

   12 juli, 2018 at 10:58

   Fast rashfoord tycker jag ska spela istället för sterling. Sterling gör ju ingenting rätt under en match. Han e så jävla feg också i närkamper.

  • Affe

   12 juli, 2018 at 15:26

   ML,när du ändå sågar våra egna spelare. Hur kunde du glömma
   Young? Han har väl startat alla matcherna och gjort det rätt
   så bra,i alla fall enligt Southgate. Har du en annan mening?

 3. T

  12 juli, 2018 at 14:22

  Haha kunnig du är då Centern…

  • T

   12 juli, 2018 at 21:08

   Du måste ha slåt huvudet som äns gämför dessa två spelare..

 4. Danne10

  12 juli, 2018 at 14:59

  Är ni helt tokiga? Säga att Rashford är nästa welbeck.. noll kunskap.
  Welbeck var bara en grym bolltransportör framåt. Men alla hans första touch va katastrof och är fortfarande i Arsenal. Ända nackdelen med Rashford är att han ibland lite ”egoistisk” där han kan passa en medspelare istället för att dribbla en 3e gubbe eller skjuta. Men han är ung och lär sig. Samt det är så riktiga målkungar blir till. Vilket man nu vill se det som.

  • Xinpei

   14 juli, 2018 at 00:54

   Vad mer såg du i spåkulan?

 5. Xinpei

  14 juli, 2018 at 00:53

  Kan du elaborera? För Rashford är en helt annan typ än Welbeck där Rashford förlitar sig på teknik och bollkontroll i fart medan Welbeck snarare förlitar sig på fysisk styrka.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter