Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Ronaldo klar för Juventus

Cristiano Ronaldo blev i går kväll officiellt klar för spel i Juventus…

Ryktena slog i förra veckan ned som en bomb och fick snabbt substans och i går blev Ronaldo klar för Juventus då han skrev på ett fyra års-kontrakt för klubben. Ronaldo – som lämnade United för Real Madrid sommaren 2009 – har ständigt varit länkad med en comeback i United, men så blir nu inte fallet.

Real Madrid bekräftade i går kväll i ett meddelande på sin officiella sida att Ronaldo bett om att få lämna klubben. Han lämnar som klubbens bästa målgörare genom tiderna med otroliga 451 mål på 438 matcher. Han har under sina år med Real Madrid vunnit fyra Champions League, två La Liga-titlar och två Copa del Rey-titlar.

 

Källa: Sky Sports

19 Kommentarer

 1. iLoveThisGame

  11 juli, 2018 at 12:16

  Hade United någon vidareförsäljningsklausul på Ronaldo?

 2. Tobbe

  11 juli, 2018 at 13:48

  Han går från en Kalle anka liga till en annan. Inte konstigt han har gjort 451 mål mot motståndare som inte äns platsat i allsvenskan.

 3. Jugge

  11 juli, 2018 at 16:16

  Hahah Tobbe e du på riktigt seriös??

 4. Tobbe

  11 juli, 2018 at 17:59

  Japp kan inte vara mer än seriös! I la liga är det Barca och real Madrid som är hyfsat bra.. I serie A är det Juventus. Juventus cyklar hem ligan år efter år utan någon som helst konkurrens och Madrid o Barca vinner var annat år typ. Så kom inte o säg något annat. Titta på PL där e hur stor konkurrens att där e 5-6 lag som kan kriga om liga titeln och tuffare väder osv punkt slut.

  • Busby

   11 juli, 2018 at 18:14

   Förutom att City var totalt överlägsna och körde över alla lag i PL totalt, samt att Sevilla slog ut oss ur CL.

   • Tobbe

    11 juli, 2018 at 18:37

    Ja den här säsongen ja, men Juventus har vunnit i många år och i La liga e där väll knappt nån annan än Real Madrid eller Barca som vunnit. Dem två ligorna anser jag som ett stort skämt bara i fotbolls världen, maffia pengar som styr och massa fusk bara. CL e inte vad det har varit, de lagen som slänger sig mest och fuskar vinner. Inte konstigt att Real Madrid har vunnit de och Barca de senaste åren, med tanke på att dem har så lätt i sin egen liga o kan stå över massa spelare osv. Funkar inte så i PL grabben, där e för många bra lag. Jag tar inte CL på så stort allvar längre o bryr mig inte speciellt mycket, PL e bäst med dem bästa spelarna och bästa klubbarna i världen.

    • Busby

     11 juli, 2018 at 18:55

     Har du några belägg för att det är maffiapengar som styr? Eller är det bara du som tror så?

     Att det bara är lag som fuskar som vinner CL är ett märkligt påstående. Det bästa laget vinner, och det har varit Real tre år i rad.

     Juventus har vunnit många år i rad ja, men deras bästa spelare under den eran är gamla nu och ska ersättas. Inte alls säkert att de kommer fortsätta vara lika bra. Dessutom har Napoli anställt Ancelotti nu.

     ”Grabben” är ett ganska dåligt försök till härskarteknik, det går inte på mig tyvärr. Många år sedan jag var grabb.

    • Martin

     12 juli, 2018 at 15:16

     Tobbe: Allvarligt talat, maken till mer partisk och dumma analyser får man leta efter. Spanska ligan dominerar ute i europa. Det är fakta, vare sig det gäller champions league eller europa league. Så med andra ord är det ju där du hittar de bästa klubbarna just nu. Sen att jag i sig tycker att premier league är den roligaste och jämnaste ligan att titta på, det är en annan sak. Men apropå jämnhet. Bortsett Leicesters sensationella guld så är det ju typ bara 3 klubbar som vinner i england med. Man U, Man City och Chelsea. Bara inse att dina argument inte håller.

     • Busby

      12 juli, 2018 at 16:12

      Martin: Jag tror att Tobbe insåg att hans kunskap inte räckte till riktigt 🙂

     • zeb

      17 juli, 2018 at 11:23

      Spaniens liga vinnare tjänar 20 om inte mer än de samåker ur. i premier League är de ungefär hälften. plus de finns bara 2 lag i Spanien dem kan spela med reserverna mot 80% av ligan. de är inte konstigt att de går bra för spanjorerna. behöver bara toppa läget vid kanske 7-8 matcher per säsong klart man kam spara spelare. i PL är alla lag ett hot. stor skillnad.

  • Affe

   11 juli, 2018 at 21:04

   Anser du då också att Bundesliga är en ”Kalle Anka” liga.
   Där är Bayern överlägsna så gott som varje säsong.

 5. Anders

  11 juli, 2018 at 18:40

  Busby
  varför tittar du inte på La liga eller Serie A istället?? Är du ens en United supporter?

  • Busby

   11 juli, 2018 at 18:58

   Jag är en United-supporter som har förmågan att se sanningen och erkänna den, utan att skylla på att Real fuskar eller att Barca och Juventus drivs av maffiapengar, samt att City var fullständigt överlägsna. För det var de verkligen.

   Menar man det faktum att City var överlägsna så är man inte tillräckligt nyanserad för att kunna föra en vettig diskussion.

   • Busby

    11 juli, 2018 at 18:59

    Nekar *

   • Xinpei

    13 juli, 2018 at 22:01

    Nu är det väl så att det inte är ”Sanning” du hänvisar till utan åsikter. Åsikter i sig är inte sanning per definition.

    • Busby

     13 juli, 2018 at 23:35

     Haha. Du verkar gilla tjafs. Bläddrar du tillbaka bland alla artiklar för att desperat hitta något att hugga på? Jösses.

     Och att City var överlägsna i PL är ingen åsikt, det är fakta. Eller har du inte sett tabellen kanske?

 6. GGMU!

  13 juli, 2018 at 11:09

  Juventus kan jag nog hålla med lite om, den stora mut skandalen är väl fakta på det. Men Real och Barca har väl genom alla år i modern fotboll varit topp 5 i världen. Däremot kan jag inte förstå att en spelare kan ersätta 1000 tals människors levebröd om jag förstått det rätt att Fiat har gått in med pengar för kontraktet. Kan ha förstått det fel men då får ni gärna rätta mig!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter