Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Skvaller: Bytesaffär med Barca

Enligt silly-skvaller från Spanien så kan det bli aktuellt med en bytesaffär mellan Manchester United och Barcelona…

Det är den erkänt påhittiga och icke trovärdiga skvallerblaskan Don Balon som hävdar att United och Barcelona kan vara på väg att göra en bytesaffär där Dembele går till United och Martial till Barcelona. Enligt rapporten är Barca öppna för en sådan affär om United skjuter in £22 miljoner utöver Martial.

Dembele kom till Barcelona förra sommaren efter att Neymar lämnat, men säsongen har präglats av skador och begränsat med speltid. Anthony Martial vill som bekant lämna Manchester United – detta bekräftade hans agent tidigare under sommaren.

Hade ni velat se en sådan bytesaffär?

 

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. GGMU!

  9 juli, 2018 at 12:52

  Ja, men inte trovärdigt. Giggs ersättare rätt av.

 2. Tobbe

  9 juli, 2018 at 14:54

  Varför ska vi betala mellan skillnad.. tycker inte Dembele har bevisat speciellt mycket på den högsta nivån ännu.. Det har ju däremot Martial gjort, både spelat i den bästa ligan, spelat Champions league osv.. Dembele kan säkert bli riktigt vass i United och bidra med jätte mycket, men som sagt e det någon klubb som ska ha någon mellan skillnad i cash så e det United.

 3. ManU4ever

  9 juli, 2018 at 15:29

  Vänsteryttermot en högerytter är ju bra. Men håller med föregående talare. Kvalitetsmässigt är Martial säkert kort men inte Dembele mer än att Barca fick slanta rejält, det skiter väl vi i.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter