Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Willian-affär snart klar

Det menar i varje fall The Sun…

Willian var på tapeten ett tag, men det har varit tyst över VM – enligt The Sun är det för att spelaren ville koncentera sig på landslaget. Nu när Brasilien kraschat ut ur VM efter en förlust mot Belgien så ska både United och Barcelona vilja slutföra en affär.

Manchester United uppges enligt The Sun vilja ha Willian för att stärka upp offensiven efter att Mourinho ska ha tappat förtroendet för Martial – Willian är dessutom en högerytter, vilket är något av ett hål i Uniteds uppställning för tillfället. Barcelona å andra sidan ska, enligt Manchester Evening News, vilja ha Willian då hans explosivitet kan erbjuda en nyckel för att frigöra Messi, och som ett taktiskt alternativ. Chelsea å sin sida ska vara villiga att sälja då relationen mellan Conte och Willian kollapsat totalt, och Chelsea fortfarande inte klargjort läget kring sin manager inför nästa säsong.

Daily Star hävdar dock att Willian redan är överens om ett kontrakt med det spanska topplaget.

The Sun är den enda tidningen som nämner någon summa, och de menar att brassen kommer att kosta £60 miljoner.

Det är mycket pengar för en 29-åring – vore Willian värd det, tycker ni, om vi bortser från källornas kvalitet och antar att det ligger något i ryktena?

21 Kommentarer

 1. the manager

  8 juli, 2018 at 14:50

  Jo det är ju en snabb högerspelare. Sådan har vi inte, förutom Martial o Rashford, men båda vill hellre gå centralt/vä. Precis som Sanchez.
  Men, W 29 ska fylla 30 tror jag. Har inga problem med W, men helst inte.

  Ta fram stålarna och köp Douglas Costa istället för den positionen. Då har vi löst en offensiv nyckel. Med honom kommer resten av gänget leverera mål i massor.

  Nu styr vi om VM och håller på Belgien istället. Fellaini tokstark mot Brasilien. Och vilket VM gör inte Lukaku! Han får avgöra finalen i mitt huvud.

 2. GGMU

  8 juli, 2018 at 15:03

  William är en perfekt värvning för oss, han är snabb, kommer ofta förbi sin ytter och har ett inspel av yppersta klass. Lukaku kommer göra många mål från hans inlägg. Jag hoppas på denna värvning!

  • GGMU

   8 juli, 2018 at 15:03

   Kommer ofta förbi sin spelare*

   • The manager

    8 juli, 2018 at 16:06

    Är helt säker på att du och jag skulle aldrig få ihop ett lag tillsammans. Vi tänker för olika. Jag tror du skulle få sparken först….

    • GGMU

     9 juli, 2018 at 01:22

     Tror du kopplar ihop mig med den andra GGMU som heter GGMU! Men mycket möjligt att vi inte skulle få ihop samma lag, vem som får sparken först kan jag inte uttala mig om 🙂 ”the manager”

     • GGMU!

      9 juli, 2018 at 13:16

      Vet inte riktigt varför jag kommer in i bilden men jag tycker inte Willian ska få plats i vår trupp om vi vill ha en spelare till från Chelsea så borde vi kanske kolla på Kante, som jag skrev till svar på Spaddeward så ser jag hellre Douglas Costa än både Bale och Willian. Kolla hur ineffektiv Willian var under VM.

     • the manager

      9 juli, 2018 at 13:27

      Attan. !. Då vet jag inte vem jag jagat med ironi tidigare. Vem är den goda, med eller utan !?

   • Xinpei

    10 juli, 2018 at 14:50

    GGMU! Du menar Douglas Costa som blev bänkad till förmån av Willian? Samma Willian som kanske var den bästa Brasilianska spelaren under detta VM? Stundtals bättre än tom. Neymar.

  • GGMU!

   9 juli, 2018 at 13:40

   Haha det beror väl på vad man menar med elak 😄 jag har mina åsikter o uttrycker mig lite väl roligt ibland och folk reagerar på det. Är allt annat än en elak människa✌

 3. Hughes 10

  8 juli, 2018 at 16:43

  Visst en bra spelare, men för gammal. Han har haft sin peak, för dom pengarna ska man satsa yngre.

  • Xinpei

   10 juli, 2018 at 14:51

   En spelare har sin peak mellan 28 och 32 års ålder. För gammal? United behöver en spelare som är färdigutvecklad och samtidigt kan ligan som kan spela på högerkanten. Willian är perfekt i alla dessa aspekter.

 4. Spaddeward

  8 juli, 2018 at 18:28

  Bara jag som vill få stopp på alla värvningar från Chelseas andrasortering?

  • GGMU!

   9 juli, 2018 at 13:13

   Kan hålla med dig fullständigt. Tycker Willian är en bra spelare men om det ska bli vår lösning på högerkanten tror jag absolut inte, som någon annan skriver att få in Douglas Costa hade varit ett dubbelt så bra alternativ som har en spel intelligens som Willian inte har, samt att Costa är en snabbare spelare.

   • Spaddeward

    9 juli, 2018 at 13:33

    Precis så.

  • 7hampus

   9 juli, 2018 at 14:36

   Håller med

  • Xinpei

   10 juli, 2018 at 14:52

   Varför haka upp sig på teknikaliteter? Vad spelar det för roll om han kommer från Chelsea? Både Matic och Lukaku har ju ändå gjort det bra. Fokusera istället på spelarens attribut.

   • Spaddeward

    10 juli, 2018 at 17:11

    För att jag ogillar (underdrift) Chelsea något enormt och tycker att om vi ska värva något därifrån så ska han vara något alldeles utöver det vanliga. Det är inte Willian. Ogillar nämligen deras spelare precis lika mycket som klubben.

    Lukaku rankad knappast som Chelseaspelare då han slog igenom på annan ort.

 5. Mogge

  8 juli, 2018 at 18:59

  Släpper dom spelaren så vill dom ha in något bättre. Vi kanske med ska gå efter något bättre?

 6. Hille

  8 juli, 2018 at 21:19

  På tok för mycket pengar för en spelare i den åldern. Tycker att han har varit ganska ojämn i sitt spel med. Ibland världsklass för att sedan vara medioker.

  • Felix

   9 juli, 2018 at 10:23

   Konsensus bland Chelseafansen är ju i princip att Willian håller världsklass i en-två månader av säsongen och är helt menlös resten.

 7. ENGAN

  9 juli, 2018 at 13:34

  Douglas costa signade permanent för Juventus för 7 dagar sedan så den kan ni sluta drömma om.
  Men jag håller med att summorna för William är alldeles för höga.

  Jag tror dock att hans spelar typ som gillar komma runt och slå inlägg hade passat Lukke perfekt där framme , precis som Mourinho kollade på Perisic förra säsongen .

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter