Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Manchester United i VM

En uppdatering om Uniteds landslagsspelare…

De två sista kvartsfinalerna spelades under lördagen, och det står nu klart att Frankrike, Belgien, Kroatien och England gör upp om finalplatserna i VM.

Paul Pogba spelade precis som vanligt 90 minuter för Frankrike när Uruguay besegrades med 2-0, där Pogba fick vara glad att han inte fick något kort när han i en av flera hetsiga meningsutbyten drog ner en motståndares huvud. Förre Unitedspelaren Guillermo Varela satt på bänken hela matchen och fick åka hem.

När Belgien något överraskande slog Brasilien med 2-1 så stod både Marouane Fellaini och Romelu Lukaku för bra insatser. Fred fick pga skada inte spela någonting för Brasilien i VM, och Willian, som ryktats frekvent till United, stod för en blek insats. Toby Alderweireld, som också sagts vara högaktuell för United (där värderingen av spelaren skiljer sig mellan United och Spurs), var solid i Belgiens mittförsvar och lyckades reda ut det mesta. Adnan Januzaj, som efter ett par dåliga år kommit tillbaka i Spanien och tog sig in i truppen, fick sitta på bänken hela matchen.

I mötet mellan Sverige och England så startade Victor Nilsson-Lindelöf för de blågula, och i Three Lions startelva återfanns både Jesse Lingard och Ashley Young. Alla tre stod för stabila insatser – båda de startande engelsmännen stod för en assist. Young slog hörnan som Maguire nickade in till 1-0, och Jesse Lingard skickade in det inlägg som Dele Alli skallade in till 2-0 och som skickade hem svenskarna. Marcus Rashford fick komma in på tilläggstid och Phil Jones spenderade hela matchen på bänken. Även Unitedprodukten Danny Welbeck fick se hela matchen från bänken.

Ryssland mot Kroatien var den enda semifinalen som inte innehöll några Unitedspelare – däremot ett flertal spelare som har ryktats till United. United var ute efter Modric när han lämnade Spurs, och Ivan Perisic var ett huvudmål förra sommaren utan att man kunde få loss honom från Inter. Anfallaren Mario Mandzukic har ryktats till United som en del i en Darmian-affär. Även ryske Aleksandr Golovin har ryktats till United under detta fönster efter sitt succéartade VM, men han ser ut att välja en ligakonkurrent istället.

I semifinalerna så ställs Frankrike mot Belgien och England mot Kroatien.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
  • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
  • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
  • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
  • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter