Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Uppdatering om Ronaldo

Independent har skrivit lite mer om portugisens status…

Ronaldo har som bekant tidigare använt transferrykten för att få till bättre kontrakt, men denna gång börjar det se seriöst ut. Independent skriver att Ronaldo är frustrerad med Real Madrids chefer för att de inte hållit sitt löfte om att bibehålla hans kontrakt som världens största – såväl Messi som Neymar har bättre kontrakt efter att ha fått nya. De håller dessutom med gårdagens rapporter om att Ronaldo ska vilja ha en ny utmaning och erövra en ny liga (och ta Juventus till dess tredje CL-titel).

De hävdar också att Real Madrid ska vara villiga att sälja sin portugisiske stjärna just för dennes ålder och höga lön, och för att säkra upp pengar för att kunna lösa antingen Kylien Mbappé eller Neymar för att säkra sin egen framtid.

Källor till tidningen menar också att Ed Woodward, fortfarande på jakt efter en flaggskeppsvärvning, har utforskat Ronaldos tillgänglighet men fått veta att det skett stora framsteg i förhandlingarna med Juventus.

Samtidigt hävdas också att utgångspunkter för priset, trots tidigare rapporter om £100 miljoner, skulle få starta på portugisens utköpsklausul på £1 miljard.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 16/12 17.00
Liverpool - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Puppym Rashford: Vi är inte underdogsSeriöst efterlyst vilken onödig kommentar. Jag tror på 3p imorgon.Dec 15, 20:41
  • Kommentar från: efterlyst Rashford: Vi är inte underdogsSå kollosalt ointressant att läsa spelarintervjuer då spelarna är kraftigt mediatränade och säger bara det som förväntas sägas utifrån ett…Dec 15, 19:19
  • Kommentar från: BZ Inför Liverpool v Manchester UnitedMin elva: —Martial—-Lukaku——Rashford—— ——Pogba——-——-Herrera——-—— ——————Matic————————— Shaw—-Smalling—-Bailly——-Dalot- ——————De Gea———————-Dec 15, 19:10
  • Kommentar från: Richard Inför Liverpool v Manchester UnitedDalot—smalling—baily—shaw ———matic—-herrara——— —lingard—————martial— ———lukkako-rashford-/——Dec 15, 18:45
  • Kommentar från: Fricken89 Inför Liverpool v Manchester UnitedHellre låta Pogba starta än t.ex Matic.Dec 15, 18:45

FLER Nyheter