Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Uniteds mittbacksjakt

Uniteds mittbacksjakt går trögt…

Manchester United har ryktats att vara ute efter ett tungt nyförvärv till mittförsvaret, där nyförvärven haft svårt att övertyga över tid och Chris Smalling varit den som tagit en fast plats.

Manchester Evening News har listat åtta namn som United har på sin lista, där en majoritet dock tycks otillgängliga. Uniteds idealprofil för en mittback är i åldern 23-29 år, med erfarenhet från Premier League, Serie A, La Liga eller Bundesliga, och som är lika bra med bollen vid fötterna som i huvudspelet.

Raphael Varane ser inte ut att gå att få loss från Real Madrid, samtidigt som både Jose Gimenez och Alessio Romagnoli skrivit nya kontrakt senaste månaden. Milan Skriniar trivs i Milano och är lojal mot Inter, och United och Spurs är ganska långt från varandra i värderingen av Toby Alderweireld (det skiljer sig £20 miljoner i klubbarnas värdering).

Utöver dessa så nämns också Jerome Boateng, som överväger att lämna Bayern, och tyskarna är villiga att sälja för rätt pris, samt Kalidou Koulibalys och Caglar Soyuncus tillgänglighet är oklar.

Tiden tickar dock och United börjar få bråttom, då José Mourinho helst vill ha sin trupp klar när försäsongen drar igång 9e Juli, och från den punkten har man bara en månad kvar innan fönstret stänger.

12 Kommentarer

 1. Dennis Violett

  7 juli, 2018 at 13:46

  Rekrytera Mbappe och Bale så minskar behovet av mittback eftersom det blir motståndarna som huvudsakligen får försvara sig.

  • Ruben

   7 juli, 2018 at 17:00

   Mbappe på högerkanten hade varit drömmen!

  • Xinpei

   10 juli, 2018 at 14:54

   Mbappe enbart hade gått lös på över 2 miljarder. Bale på minst 1,5. Dessa två spelar dessutom båda på högerkanten så det vore pengar i sjön. Dessutom bygger man lag bakifrån och upp.

 2. the manager

  7 juli, 2018 at 18:48

  VNL har gjort ett fantastiskt VM. Idag mot Inglaterra tog han allt. Nu har han självförtroendet. Han är nästa lagkapten i Sv. Granen kör kanske över EM. Kommer VNL in i säsongen med detta självförtroende, blir han den kanonvärvning som det var tänkt.spelade mot brassarna….
  ..och som den usla fotbollsspelaren Fellaini

 3. the manager

  7 juli, 2018 at 18:50

  …och som den usla fotbollsspelaren spelade mot brassarna….

 4. Vincent

  7 juli, 2018 at 21:21

  Förstår ingenting. Exakt det som beskrivs har vi ju i VNL minus tidigare erfarenhet från en Top 5-liga men han har ju grillats ett år i PL nu och borde vara redo. Tycker det är trist att han inte fick en enda match tillsammans med Bailly föregående säsong utan fick harva med Smalling hela året, ibland Jones.

  • Spaddeward

   7 juli, 2018 at 21:49

   Håller med helt! Vi behöver inte värva en mittback. Vår det defensiv är grym, och VNL har visat nu hela VM att han håller.

 5. Hille

  7 juli, 2018 at 22:10

  Då får vi hoppas på att de går all in på offensiva ytterbackar.(och använder dem offensivt). Ska vi vänta på att Dalot blommar ut om 2-år och Valencia fortsätter harva som han gjort kan det bli jobbigt..

  • Viktor

   7 juli, 2018 at 23:56

   Instämmer helt!

 6. Peppis

  8 juli, 2018 at 12:47

  Japp! Bailly och VNL som standard, sedan Rojo och Jones som backup. Det är inte en dålig line up tycker jag. Valencia på högerbacken kommer vara ett mycket större problem tror jag. Vi har många nickstarka där framme i mitten men bollen måste komma in också!

  • Spaddeward

   8 juli, 2018 at 13:21

   Skulle mycket hellre ha Smalling som backup och sälja Rojo. Alldeles för odisciplinerad och skadedrabbad för min smak.

   • The manager

    8 juli, 2018 at 19:52

    Är med. Rojo har en bra attityd, men chansbryter för ofta. Risk för både frilägen och utvisning. Smalling har varit lojal krigare i många år. Bara det är värt något. Sedan är han en bra mittback mot typ Watford borta. De ställer upp med 300 kg framåt och inlägg. Där är bäst i Utd.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter