Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Uppdaterat: Ronaldo till Juventus?

Det ryktas att Reals stjärna är påväg till Italien…

Det är inte första gången Ronaldo ryktats vara på väg från Real, men tidigare har det alltid varit för att få ut ett bättre kontrakt av Madridklubben. Denna gång ska Ronaldo vara besviken över klubbens agerande under skattehärvan och därför vilja lämna Spanien, och Gazetta dello Sport hävdar att Jorge Mendes, Ronaldos agent, sagt att spelaren är intresserad av en ny utmaning – något som i så fall utesluter en transfer till United.

Det hävdas att Ronaldo kommer kosta i regionerna av £88-£120 miljoner, och att han kommer få ett fyraårskontrakt värt £26.5 miljoner per säsong.

Det gäller dock att vara försiktig med ryktena då de främst publicerats i källor med låg trovärdighet, som exempelvis Goal, Mirror, Express och Daily Star. Star och Mirror hävdar också att United vill kapa transfern och ta Ronaldo tillbaka till United, där Star går så långt att de menar att Mourinho är villig att ge upp Pogba i en bytesaffär.

Däremot så har BBC publicerat en artikel om att Real Madrid överväger ett bud på £88 miljoner från Juventus. Budet vore ett nytt rekord för Juventus, vars högsta transfer var köpet av Higuain för £79m 2016.
Uppdatering: Sky Italia menar att Juventus är i stort sett överens med Mendes om villkoren för en transfer värd £88m (€100m). Mendes och perez ska ha nått en överenskommelse redan i Januari och då Ronaldo ska vilja ha en ny utmaning så ska inte Real vilja stå ivägen för honom. Såväl AS som Marca har mer eller mindre rapporterat transfern som klar och sagt hejdå till Ronaldo.

Mycket tyder därmed på att Ronaldo är nära Juventus nu – att United skulle vara intresserade av att kapa dealen är det bara opålitliga källor som rapporterar däremot. Och om Ronaldo vill ha en ny utmaning så är nog United uteslutet.

13 Kommentarer

 1. 7hampus

  6 juli, 2018 at 10:26

  Ge upp Pogba för Ronaldo.. Nja.

 2. BZ

  6 juli, 2018 at 10:31

  Med 133 miljoner följare på Facebook (Juve som klubb har endast 10 milj) samt att han är legend i United samt mega stjärna i världen så borde det kittla i Woodwards byxor just nu. Och bortsett från publicitet, om man får ut 2-3 år av världklass så är det en grym investering trots priset.
  Han avgör CL-semifinaler med bissor och konstmål, denna kille är ett fenomen. Man hade kunnat spela in Ronaldo tillsammans med Lukaku där Lukaku får droppa för att stressa och vinna boll och Ronaldo ligger som spets.

  ———–Ronaldo———–
  Pogba——Luakaku—–Alexis
  ———Matic–Fred———
  Sandro–Bailly–NY—-Valencia
  ————DeGea————

  Eller

  ——-Ronaldo—Lukaku——-
  ————Alexis————
  —-Pogba———–Fred——
  ————Matic————-
  Sandro—Bailly–NY—Valencia
  ————DeGea————

  • Dennis Violett

   6 juli, 2018 at 10:37

   Ronaldo i all ära, men jag tror att United skall fokusera på lagbygget och inte låta sig bländas av fixstjärnor och deras gräddfiler.
   Ronaldo har gjort United ovärderliga tjänster under en fantastisk tid, det var då, ”nu vänder vi blad” som Majestätet sa.

  • Viktor

   6 juli, 2018 at 10:39

   Kommer aldrig att hända… Ronaldo vill inte till United pga Mourinho

  • GGMU!

   7 juli, 2018 at 00:17

   Skrämmer vilken manager som helst.. tror Roanaldo kan leverera bättre ä än Zlatan. Frågan är om han är värd summar för övergången, dock tror jag sponsor kan kladda på kontraktet o det blir en verklighet. Kan inte se Cr7 i en Juve tröja….

 3. Tobias

  6 juli, 2018 at 12:22

  Låt han gå till Juve, han e slut som fotbollspelare om något år. Såg man ni i VM, lyckas göra några mål men inget mer. Åkte ur tidigt. Vi har världsklass på anfalls biten. Behövs en ersättare till Valencia ingenting mer.

 4. Jugge

  6 juli, 2018 at 14:02

  Hahah jätte kunnig!!😂

  • Tobias

   6 juli, 2018 at 14:41

   Nä visst det e bättre o köpa ihop ett lag som ni säkert gör när ni sitter framför era tv spel. Men verkligheten ser inte riktigt ut så, små pojkar men det lär ni er när ni blir lite äldre..! 🙂 United har spelare med fruktansvärd hög potential, låt dem spela istället för en gamal sleten Ronaldo som ligger ner o bölar så fort det går emot honom.

   • b

    6 juli, 2018 at 15:06

    Väx upp

 5. Mogge

  6 juli, 2018 at 17:21

  Mycket pekar ju mot Juventus. Men rent ekonomiskt skulle vi nog kunna gå in i denna affär.

  • Felix

   6 juli, 2018 at 20:12

   Rent ekonomiskt är det såklart möjligt, men det är desto oklarare om det är önskvärt. Och om nu rapporteringen är riktig och Ronaldo vill ha just en ny utmaning (som jag förstått det, visa att han kan dominera i ytterligare en liga) så är ju United uteslutet oavsett.

 6. Jan

  6 juli, 2018 at 21:02

  Tycker att United ska fokusera på bygget och vända blad

 7. GGMU

  7 juli, 2018 at 02:58

  Håller med dom som tycker att vi ska vända blad och gå vidare. Jag har drömt om Ronaldo varje år efter att han drog. Senaste två åren har jag slutat drömma och blivit realistisk. Ronaldo är en legend i United och kommer alltid vara det i mitt röda hjärta, han får jättegärna avsluta karriären vart som helst förutom hos oss, fatta att få tillbaka en Ronaldo som inte kan komma upp till en hyfsad nivå, skulle bara bli sorgligt..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter