Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho intresserad av schweizare

Mourinho ska ha imponerats av Shaqiris prestationer i VM…

Xherdan Shaqiri är namnet på tapeten, där The Sun uppger att Uniteds manager imponerats av schweizaren i VM och vill genomföra en affär under sommarfönstret. Mourinho ska vilja addera en offensiv spelare till truppen – Shaqiri är dessutom högerytter vilket passar in på Uniteds behov.

Manchester Evening News menar att United planerar ett bud ”enligt rapporter”.

Shaqiri ska finnas tillgänglig för £12 miljoner efter Stokes nedflyttning från Premier League, och även Liverpool uppges intresserade av spelarens tjänster.

Tror ni att Shaqiri vore lösningen för Uniteds högerkant?

14 Kommentarer

 1. Class94'

  5 juli, 2018 at 10:28

  Priset som det spekuleras kring är 12 miljoner pund. För det priset är den spelartypen ett kap. Som rotationspelare skulle det vara en fantastisk värvning och han kan bidra med något de andra inte kan.
  Jag tycker att det skulle vara en grym värvning för vår offensiv.

 2. Spaddeward

  5 juli, 2018 at 10:30

  Kanske världens mest överskattade spelare i mina ögon. Förutom några utspridda drömmål här och där så har han inte gjort någonting de senaste sex åren som gör att en klubb som United ens ska bry sig om honom. Blev lite irriterad när de i VM-studion pratade om honom som värsta stjärnan, att vi verkligen måste se upp med honom. Helt otroligt, det enda killen gjorde var att vika in och slå ett inlägg som Lindelöf och Granqvist tog bort hur lätt som helst.

  Att vi länkas med såna här medelmåttor, Arnautovic, Rose och Vazquez likaså, skrämmer livet ut mig. De är 27+ år och kommer inte att utvecklas ett dugg mer. Vad ska vi med dem till?

  Ska vi värva en gammal spelare så ska det vara en som gör ett stort avtryck direkt, likt van der Sar, RvP och Ibrahimovic. Inga medelmåttor från Stoke, West Ham eller Reals kompost. (Jag vet att Vazquez fick stort förtroende av ZZ under året, men ni förstår vad jag menar)

  • BZ

   5 juli, 2018 at 10:59

   Instämmer

  • Xinpei

   5 juli, 2018 at 21:11

   Nu är det iof. Media som sitter och spekulerar och i 9 av 10 fall så blir det inget mer än några lösa rykten.

 3. Kman

  5 juli, 2018 at 11:06

  Exakt!!

 4. Hille

  5 juli, 2018 at 11:09

  Instämmer helt och hållet med Spaddeward. Han har inga attribut som skulle kunna göra någon som helst skillnad för för oss för att närma oss City.

 5. lopa

  5 juli, 2018 at 13:20

  Spaddeward:

  Jag håller i princip med dig. Dock är skulle det utan problem kunna vara en truppspelare – och billig sådan dessutom. Man behöver det, likt Real som ex hade spelare likt Vazquez. Jag personligen hade aldrig velat ha någon av dom som ordinarie spelare. Det jag vill komma fram till är att man behöver bredden helt enkelt – och £12 miljoner är INGENTING för en truppspelare.

 6. pink

  5 juli, 2018 at 13:40

  Tkr vi redan har truppspelare så det räcker. Vi behöver spets.

  • Spaddeward

   5 juli, 2018 at 14:08

   Det är billigt helt klart. Jag hade dock hellre sett oss satsa på något yngre och mer lovande om man jagar truppspelare.

   Jag tolkade artikeln som att Shaqiri skulle vara lösningen på vår högerkant, det är där jag sätter mig på tvären.

   • Felix

    5 juli, 2018 at 17:01

    Det är ju omöjligt att säga om Mourinho skulle se honom som startspelare eller breddspelare, men det kryllar ju inte precis av rykten om högeryttrar ändå.

    • Dennis Violett

     5 juli, 2018 at 20:27

     Det har ju varit lite ”magert” med kantspringare som har gjort bestående avtryck,Martial,Di Maria,Depay, Valencia tex.
     Sedan Giggs slutade så har motsvarande inte stått att uppbringa.
     Kan Shaqiri vara ett alternativ eller ska vi plocka in Tahiti Chong från ungdomsleden ?

     • Fricken89

      5 juli, 2018 at 20:38

      Då röstar iaf jag på att ge Chong chansen.

     • Spaddeward

      5 juli, 2018 at 21:08

      Jag röstar hellre på att börja använda kantspelet som ett anfallsvapen först, snarare än att spekulera om spelare. Offensiva ytterbackar och snabbt fartfyllt kantspel.

  • Xinpei

   8 juli, 2018 at 14:46

   Det United behöver är egentligen inte spets utan snarare defensivt starka pjäser. Man behöver en mittback och en ytterback som är både bra defensivt och offensivt. Spets har man redan i Martial, Rashford och Lukaku på topp samt med Sanchez och Mata på kanterna.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter