Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”Han kommer att frigöra Pogba”

Gilberto Silva tror att Freds ankomst i United kommer att vara till stor hjälp för Paul Pogba…

Pogba har bladat och gett under sina två säsonger i Manchester United, men United har nu värvat Fred – något som kommer göra att Pogba kan nå nya nivåer, säger Freds agent Gilberto Silva.

”Jag tror att kombinationen med Fred verkligen kan hjälpa Pogba. Med Fred så kommer Pogba ha mer frihet att gå framåt och hjälpa grabbarna i anfallet så som han gillar att göra. Jag ser verkligen fram emot att se formationen Fred, Pogba och Matic och hur Jose ska använda dem.”

”När Pogba kom till United som världens då dyraste spelare så hade han stor press på sig och med det följde stora förväntningar. Man måste kunna hantera det, men förhoppningsvis kommer Freds ankomst och formationen de kommer spela att hjälpa Pogba mycket. Matic är en fantastisk spelare och det är även Pogba. Så nu när Fred får spela med den typen av spelare så kan han ta sitt eget spel till nästa nivå.”

”Han är en mix mellan en Nr6 och en Nr8. Han kan spela i båda positionerna och under sina tidiga år så spelade han på många olika positioner – även som winger. Han har många kvalitéer, speciellt i att koordinera matchen – som en tuff playmaker. Han är en riktig box-box-mittfältare och han slår sista passningar väldigt bra”säger Silva.

Källa: Mirror

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/7 23.00 (sv tid)
San Jose Earthquakes - Manchester United
Tour 2018
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter