Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Shaw mot nytt kontrakt?

The Mirror rapporterar att Luke Shaw räknar med att bli kvar i Manchester United…

Shaw tycks ha en ansträngd relation till Mourinho. Han har vid flera tillfällen kritiserats öppet av sin manager och han har fått ytterst begränsat med speltid. I vintras rapporterade trovärdiga medier som BBC att Shaw fått nog och bestämt sig för att lämna United nu i sommar, men det har varit väldigt tyst om den saken på sistone.

Istället rapporterade MEN nyligen att United överväger att erbjuda Shaw nytt kontrakt – hans nuvarande kontrakt går ut nästa sommar. Enligt den rapporten var dock Shaws läger tveksamma till huruvida man vill förlänga eller ej. Nu rapporterar The Mirror att Shaw i veckan kommer återvända från semestern med inställningen att skriva nytt kontrakt med klubben.

Källa: Mirror

9 Kommentarer

 1. GGMU!

  1 juli, 2018 at 12:11

  Bra nyheter!👌

 2. Bert-Inge

  1 juli, 2018 at 12:21

  Bra

 3. G. Best

  1 juli, 2018 at 17:47

  Han förtjänar det inte. Dags att släppa honom och satsa på en ny vänsterback. Han har inte tagit vara på sina chanser eller visat viljan att ta en plats.

  Speciellt när man såg bilder på honom häromdagen där han inte är direkt vältränad, då undrar man hur inställningen är om man vill kämpa för att ta en plats och visa sin potential eller inte? Hade han velat ta den där platsen och spela för klubben hade han varit på gymmet i sommar och jobbat stenhårt för den platsen.

  Inte första gången det talas om hans fysik, både Van Gaal och Mourinho har ifrågasatt den så uppenbarligen är det ett problem.

  Luke Shaw har slarvat bort sin talang själv snarare än att tränare och klubb inte gett honom chansen. Han förtjänar inget kontrakt och bör säljas.

  • Busby

   1 juli, 2018 at 17:58

   Väldigt lätt att döma utifrån. Ett benbrott vid 20 års ålder är inget man önskar sin värsta fiende ens.

  • G. Best

   2 juli, 2018 at 20:16

   Om vi ska ta Sir Alex som exempel så lyckades han med det för han la tid och energi på dom som visade vilja. Shaw är ju en sådan som inte visat det.

   Han har ju knappt presterat någonting under 4 år som han nu varit i klubben. Visst, ett benbrott men att ha gjort 43 matcher på 4 år…

   Har inte sagt något om att en fixstjärna ska ersätta honom. Men någon som faktiskt spelar och visar viljan. Det är ju uppenbart att allt inte står rätt till. Har blivit kritiserad av två olika tränare i United om samma sak. Hans fysik och vilja. Samma öde som t ex Januzaj m fl verkar gå. Talanger med dålig inställning, då blir det inget av dom heller. Januzaj skämde uppenbarligen ut sig i Dortmund under låneperioden, sen har han vissnat bort på lån i Sunderland och gör ju inte direkt den succé i spanska ligan och är den spelaren många trodde han skulle bli och vara.

   Det är ju inte talangen eller spelförmågan det är fel på oftast, det är ju attityden och viljan. Hade Shaw t ex haft Ander Herrera vilja och jävlar anamma hade vi garanterat haft en helt annan spelare som blommat ut.

   Detta är ju ett fenomen som vi sett om och om igen, talanger med fel inställning som nästan alltid då försvinner ut i ingenting.

   Vill man se spelare i klubben som inte är av det rätta virket och bara plockar ut lön utan att faktiskt bidra med någonting?

   • Fricken89

    3 juli, 2018 at 01:12

    G.Best: Håller med!
    I dagsläget befinner sig även Martial i den kategorin. Hoppas att han (och Shaw om han blir kvar) motbevisar den kommande säsongen.

   • Spaddeward

    3 juli, 2018 at 07:34

    Vill dock påpeka att Shaw var en av ligans bästa vänsterbackar före benbrottet. Minns en match mot Chelsea där han på egen hand drog igång anfall efter anfall. Du får det att låta som att han floppade från dag 1. Så var inte fallet.

 4. b

  1 juli, 2018 at 17:57

  Vem blir annars nästa mobboffer?

 5. Felix

  5 juli, 2018 at 09:48

  Å ena sidan positivt, då jag tror att Shaw given förtroende skulle göra det bra och utvecklas fint. Å andra sidan bara konstigt då just förtroende är något som Mourinho tycks ha exakt noll av för Shaw.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter