Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Shaw mot nytt kontrakt?

The Mirror rapporterar att Luke Shaw räknar med att bli kvar i Manchester United…

Shaw tycks ha en ansträngd relation till Mourinho. Han har vid flera tillfällen kritiserats öppet av sin manager och han har fått ytterst begränsat med speltid. I vintras rapporterade trovärdiga medier som BBC att Shaw fått nog och bestämt sig för att lämna United nu i sommar, men det har varit väldigt tyst om den saken på sistone.

Istället rapporterade MEN nyligen att United överväger att erbjuda Shaw nytt kontrakt – hans nuvarande kontrakt går ut nästa sommar. Enligt den rapporten var dock Shaws läger tveksamma till huruvida man vill förlänga eller ej. Nu rapporterar The Mirror att Shaw i veckan kommer återvända från semestern med inställningen att skriva nytt kontrakt med klubben.

Källa: Mirror

9 Kommentarer

 1. GGMU!

  1 juli, 2018 at 12:11

  Bra nyheter!👌

 2. Bert-Inge

  1 juli, 2018 at 12:21

  Bra

 3. G. Best

  1 juli, 2018 at 17:47

  Han förtjänar det inte. Dags att släppa honom och satsa på en ny vänsterback. Han har inte tagit vara på sina chanser eller visat viljan att ta en plats.

  Speciellt när man såg bilder på honom häromdagen där han inte är direkt vältränad, då undrar man hur inställningen är om man vill kämpa för att ta en plats och visa sin potential eller inte? Hade han velat ta den där platsen och spela för klubben hade han varit på gymmet i sommar och jobbat stenhårt för den platsen.

  Inte första gången det talas om hans fysik, både Van Gaal och Mourinho har ifrågasatt den så uppenbarligen är det ett problem.

  Luke Shaw har slarvat bort sin talang själv snarare än att tränare och klubb inte gett honom chansen. Han förtjänar inget kontrakt och bör säljas.

  • Busby

   1 juli, 2018 at 17:58

   Väldigt lätt att döma utifrån. Ett benbrott vid 20 års ålder är inget man önskar sin värsta fiende ens.

 4. b

  1 juli, 2018 at 17:57

  Vem blir annars nästa mobboffer?

 5. Felix

  5 juli, 2018 at 09:48

  Å ena sidan positivt, då jag tror att Shaw given förtroende skulle göra det bra och utvecklas fint. Å andra sidan bara konstigt då just förtroende är något som Mourinho tycks ha exakt noll av för Shaw.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/7 23.00 (sv tid)
San Jose Earthquakes - Manchester United
Tour 2018
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter